Citroën 4X4 SpaceTourer: SUV van att gå till fältet

Citroën 4X4 SpaceTourer: SUV van att gå till fältet

Van Citroen SpaceTourer antar typiska egenskaper hos en SUV och lägga dragkraft 4X4. Är din premiär? I den kommande Geneva Motor Show.

Citroën SpaceTourer 4X4 bästa bilder

Citroën SpaceTourer 4X4 bästa bilder

Citroën SpaceTourer 4X4 bästa bilder

Citroën SpaceTourer 4X4 bästa bilder

Citroen kommer att presentera den nästa 7 i Geneva Motor Show sin nya modell SpaceTourer 4X4. En modell för tid är endast prototyp, med tillverkare galliska bekräftar på nytt sin offensiv marknad modeller SUV för användning bekant.

den Citroën SpaceTourer 4X4 Det är en tolkning designavdelning baserat på version samma modell med Framhjulsdrift till vilken applicerar en ny stil och förstärker utrustning praktisk, alla till uppsättning en avslappnad modell, orienterad den äventyr och turer offroad, i vad som har kallats Lifestyke.

att göra detta det har ett system fyrhjulsdrift 4X4 utvecklats av företaget bilar Dangel, redan utrustar med denna anordning andra modeller mark, och tillsammans med modifieringar och förstärkningar som gjorts i suspension förhöjd kropps 60 mm om seriell version.

Citroën 4x4 SpaceTourerden personalisering Citroën estetik SpaceTourer 4X4 stärker med tillägg av skydd i del leda och senare, medan du installera barer slide på taket och tillsattes silkscreentryck De belyser deras tillstånd 4X4.

det inre 4X4 är SpaceTourer baserat på begreppet Citroen Advanced Comfort och kan rymma upp nio passagerare, att tillgång båda sidor genom dörrar glidbar öppning av händerna fria.

donationer tekniken också montrar på en mycket hög nivå med element hanteras genom skärmen Tryck 7 “ eller genom erkännande röst eftersom systemet Anslut Nav navigering.

det har också kamera visning Trasera, erkännande hastighetsgränser, byta ofrivillig lane, av övervakning blind fläck, med andra element av säkerhet som aktiv, alert bromsar risken kollision eller varvtalsregulatorn.

Adblock
detector