Tiguan TDI Bi-240: den kraftigste diesel kompakt SUV

Tiguan TDI Bi-240: den kraftigste diesel kompakt SUV

VW Tiguan test først, som bare fikk VW Passat sin kraftigste dieselmotor, 240 hestekrefter twin-turboladet, firehjulsdrift og syv-trinns automatgirkasse.

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 240: den mektigste Tiguan

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 240: den mektigste Tiguan

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 240: den mektigste Tiguan

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 240: den mektigste Tiguan

er ennå ikke tilgjengelige priser VW Tiguan 2.0 TDI 240 i det nyrenoverte konfiguratoren Volkwagen (jeg antar at vil ha en lang levetid, fordi fra den kimen til alle mobilitetstjenester, er elektrifisering allerede tilgang Car-Net, eller deling fremtiden) bil. Men hvis du tror på det tyske kartesiske karakter, bet fordi er rundt 46.000 euro. I tilfelle av enhet av bildene, en Tiguan med R-Line, 2.000 euro ferdig legge til det (2900 hvis du også vil ha utstyr R-line interiør) og, selvfølgelig, 420 euro av 20-tommers hjul, at de er nøkkelen til Tiguan ser mer kompakt, og hva er mer balansert i sin estetikk. Jeg fortsetter med priser, fordi dyre krever at dekkene har også valgt alternativ sportsunderstell (195 euro) eller adaptive demping med utvalg av drivprofil (1,080 euro).

Den kraftigste motoren på VW Tiguan

Glem bildet, som er akkurat det, fordi praktisk og kapasiteten til VW Tiguan han har igjen muskler. Mye av muskler. VW Tiguan benytter 2,0 TDI fire sylinder Passat og således oppnår 240 hestekrefter, med minimale endringer i motorens Passat, gjelder kalibrering injeksjon fordi tiguan gir økt luftmotstand Passat og veier mer. Har to turboer, som til tross for Bi-TDI navn egentlig er det ikke en biturbo, fordi de opererer sekvensielt. En liten turbo er ansvarlig for å skyve på lave turtall, for ikke føle noen forsinkelse tråkke på svært lave omdreininger. den modifikasjoner av motoren 190 hk 2,0 TDI er dype, og komprimeres komplekse labyrinter for kjøling av inntaksluften. De forklarer at det blir oppvarmet ved toppfart over 200 grader, og fortsatt klarer å stoppe bare 30 grader over omgivelses. Kom igjen, "bortsett fra i Spania i sommer, kan vi oppnå våre mål og få maksimal effekt"Han spøkte en av sine ledere.

VW Tiguan: rene gasser foregår

Den maksimale tiden Diesel er utbredt i sin gass for å gjøre den ren. Rengjøring systemer Eksos 2,0 Bi-TDI er store, komprimert og "limt" motoren for å spare plass. selv så, er det ikke rom for batteriet og har ført til baksiden av bilen, under støvelen gulvet. Den forsinket plassert som du kan forestille deg "for balansere vekter mellom fremre og bakre aksel -240 hk motor er tung, med så mange aditamentos-"Men ingen plass til å romme et reservehjul identisk andre (for å kompensere bærer selvtettende dekk) og begrenser bruken for gjennomføring av bagasje.

For å bekjempe NOx SCR system basert omsorg urea, som ble refueled fra en dyse munn med drivstoff, med et innskudd på tolv liter. Ved normal bruk kunn de at Det vil ta ca 6700 km mellom fylle-ups og brukeren kan fylle. Det vi har hørt mange produsenter tanking strekningen opp vil matche dem med vedlikeholdsintervaller endte, noe noen industri stemmene forsto at det var bare mulig hvis gassrensing ikke ble gjort til det beste av sine evner.

Bi-TDI Volkswagen 2,0 TDI: blow trykk 3,8 bar

Alt er knyttet sammen i en motor, gjennom rensesystemer, avgasser mister mye trykk, og det tar en meget høy inntakstrykk. I tillegg "200 hk motorer vil se mange, men for de siste 40 hestene trenger å bruke den andre turbo"Sier en tjenestemann motorer. De trenger også en oppføring av at svært direkte luft i sylinderhodet, kort, med liten storm, for å støtte det store volumet av luft uten begrensninger; mener vi at aksjen har også noe å gjøre med å ansette den 2,0 TDI 190 hk. Heller ikke bevegelige deler, for avstivning for å tåle 200 bar trykk forbrenning er oppnådd, mer høytrykkssprøyte som opererer ved 2500 bar, pluss et flytende kjøle EGR (resirkulasjon av eksos), som arbeider med liten turbo (når den kommer inn i turbo store arbeidet, ingen kjøling av disse returneres eksos, nok bare å "legge inn mange").

Sett av to turboer motor VW 2.0 Bi-TDI

De strengeste inaktiv to turbo ville være å snu myk, men gjør man se et forbruk på 0,8 l / time eller 1,1 l / t med det tilkoblede klimaanlegg. Ikke få panikk, fordi forbruket beveger seg mindre høy enn dette antyder. Vi forklarer at som det akselererer og får arbeid bare den første av de turbo og tomgang er utformet slik at nesten ikke eksisterer, det er derfor de gjorde stop-start-system. Riktignok med presset av denne motoren 2.0 TDI 240, men Bluemotion som er, segmentering og innvendige friksjoner ikke er de av en 1,6 eller 2,0 i "konvensjonell". Rolling jevn, normal rytme, Eco-modus, signerte vi en one-trafikk rute 7 l / 100 km. Ikke sitte "trekke" også koblet en å bringe bakhjulene (fordi arkitektur kommer bare med 4Motion AWD), selv om Ja du kan høre den bakre overføring på vent Hvis du var oppmerksomme. den obligatorisk syv-trinns automatgir Det er alt du forventer fra en myk DSG og du kan føle et minimum forsinkelse å starte forbikjøring. I normal modus eller sport, motorrespons er umiddelbar, kraftig og konsekvent. Umulig å gjøre onde med dreiemoment på 500 Nm (51 mkg). Nei det understreker både ren akselerasjon Han er et gjennomsnitt, fordi signaturen 6,5 sekunder i 0-100 km / h-, gitt som veier 1,795 kg i vakuum.

Hvor strøm det er igjen å se, er det når du forlater motorveien rundt München flyplassen (vi er i Tyskland) og 200 km / t fortsatt du har en god reserve av akselerasjon under pedalen. Nær 228 km / t annonsere spissen, er støy fortsatt til stede, er meget godt isolert og du kan snakke uten å heve stemmen. minst denne suspensjon med adaptiv demping viser en meget høy poise og komforts, svært avgjort og trygg. Ikke føler hennes store hjul som er overdreven. I noen humpete grusvei som kjørte av vår tur komfort var også til stede, til tross for feil dekk for denne bruken. Dette livligere konsumrate steg over 11 l / 100km og bremser for den klassiske 200-120 plutselig som vanlig i Tyskland uten problemer, det er hva de er laget for. For å slentre, og deretter til parken, innser du at du fikk også sammen den progressive retning, for 230 euro, letter urbane livet.

VW TDI 240 Tiguan ferdig R-line

VW Tiguan, akustisk plass

Er så godt brukt innvendig plass, siden batteriet ugyldig mye plass under bagasjerommet, er nesten "bundet" velge det nye lydsystemet fra danske Dynaudio. Hva har du å gjøre? Vel, hvor han ville spare hjulet plassert subwooferen. Motorlyden Tiguan 2.0 TDI 240 behøver ikke dekke henne, knapt høre det, og det høres bra ut, til tross for at Diesel. Men allerede inngått visst prisnivå, betyr 800 euro dette laget ikke synes gal. Bærer en forsterker kanal, slik at med bare 400 watt får et levende lyd inntrykk for sjåføren. Det er lett kjennelig på senterhøyttaleren på dashbordet. Og du rister på bena uten forvrengning hvis du velger musikk eller riktig utjevning.

Den valgfrie Dynaudio team gir 400 watt per kanal forsterker, men

Dynaudio er de samme som brakte high fidelity til bilen (16 år i V60) som deretter begynte å tilførsel Volkswagen VW i Phaeton eller Bugatti Veyron. Kom igjen, bør du lytte til prøve, hvis bare å vite hvor den er og lydnivået i en kompakt SUV.

Volkswagen Tiguan, en nesten rund SUV

Det setter vanskeligere å si noe på VW Tiguan sin vekt, sin egen emballasje. Forbruk er hva du kan forvente av en 240 hk dieselmotor … eller litt mindre, fordi vi er i territoriet der det tidligere bare flyttet V6 motorer. Begge kjøre begge trådnett, men uten eksponensiell økning ved å øke hastigheten eller det antall beboere. den andre svake punktet er prisen, fordi VW foreslår også ekstra betaling egen klimakontroll for baksetene, takskinner, side kollisjonsputer, dekktrykk kontroll, lykt (mer dynamisk veiviser valg av denne), boks digitale instrumenter, integrert router med induktiv oppladning mobil, kjøring assistent syltetøy, og så videre som invitere "hvordan du ikke vil ta".

Volkswagen Tiguan: SUV online

Så langt, en mann bil, "lett" å forstå. Men med Tiguan nye skritt i verden av "Internett-tilkoblet bil" allerede de startet med Up og elektrisk Golf. Volkswagen heter Car-Net, tilkobling av bilen med sin bruker og resten av verden; Kom igjen, fremtiden for bil. Filosofisk det kommer til makten kompatibel og bruke disse programmene i bilen verden av mobiltelefoni , noen ganger med kontinuerlige oppdateringer, med konsern (Og veldig statisk) bilverdenen, du kjøpe som en pakke nesten lukket.

VW Tiguan kontroll fra mobil

med "app-connect" Du kan koble de nyeste smarttelefonene gjennom plattformer Apple og Android eller via en kabel gjennom kompatible programmer Mirror Link. Likevel har mange begrensninger, men fullstendige sikkerhetsgarantier for alle programmer som fungerer.

med "veilede & informere" Forbedrede navigasjonsfunksjoner avledet fra internett i sanntid (fra Google Earth eller Street View til online-oppdateringer, import fra PC-destinasjoner eller ruter, etc). Hva ville du gjøre med mobiltelefonen, ja … men direkte på skjermen på bilen, med sine kontroller uten å gi dine digitale data fordi Volkswagen maske brukes (eller slik jeg forstår).

med "sikkerhet & tjeneste" direkte kommunikasjon mellom kjøretøyet og nettverket er innstilt Volkswagen, er kundeservice, nødnummer, plan vedlikehold … men også etablere fjernkontroller på bilen, fra sin status (åpne, drivstoff tilgjengelig) for å varsle om bilen etterlater en avgrensning, en hastighet, en viss timer, etc. Den sistnevnte, mulig fra en PC eller mobil.

Problemet vil nå overbevise kjøperen en VW Tiguan som du mottar "app-connect" med sin bil, men den andre tjenester er ekstra -priser "ingen slipper" i området mellom 275 og 480 euro, og dessuten at Lisensen utløper 3 eller 10 år, avhengig av hvilke tjenester. Abonnement på TV fungerer godt, men det er ingen bil kultur. Til å begynne med, med ekstrautstyr Infotainment Tiguan, tre-års abonnement på den elektroniske tjenester Car-Net er gratis.

Du kan være interessert:

Alle priser og funksjoner av Volkswagen Tiguan

SUV Guide: å kjøpe nye biler i 2016 og 2017

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

Adblock
detector