Audi Q1, den första av de Qlase

Audi Q1, den första av de Qlase

Audi kommer att öka sina offensiva Q par med opublicerade valörer, sportigare varianter på den aktuella Q3, Q5 och Q7 område. Men tidigare i urban terräng, kommer vi att se en aldrig tidigare skådad Q1.

Audi Q1 och den andra Q kommer

Audi Q1 och den andra Q kommer

Audi Q1 och den andra Q kommer

Audi Q1 och den andra Q kommer

många bilar, som SUV. Audi redan meddelat sitt sortiment kommer att växa härifrån 2020 att erbjuda 60 SUV mellan modeller och varianter. definitivt, SUV De har mycket vikt i Audi, Det är en variant i etablerade segment. Senaste salong begrepp som presenteras av Audi även de förutspår en SUV variant av TT sport, men det kommer att vara en annan utan motstycke Q1 som bär, först i 2016, den Q filosofi på gatorna i urbanita format.

Under dessa år av framgång och spridning SUV, de mindre modellerna har också grävde in på marknaden. generalist tillverkare Nissan och huvudet Juke har nytta av bogserbåten och mellan premium tillverkare, bara BMW branded mini och Ryman har angett slaget.

men Audi Han arbetar redan på vad som kommer att version SUV den A1. Uppburna på en förkortad variant kompakt plattform MQB, längd är fastställd till 4,15 meter (A1 Sportback 3,97 meter), inom halv av en sådan urbana SUV. Användningen av denna plattform kommer att tillåta tekniska lösningar har sett i A3, med mekaniska delar och utrustning ännu mer moderna än i Q3, en del av en tidigare generation.

Oavsett hur dynamiskt ger SUV, beboelighet är också ett argument för sådana bilar. den Q1 kommer att erbjuda större familj och tourer gäller kapacitet A1 av 3 och 5 dörr. Mekaniskt till- kommer att anpassa sig till egenskaperna hos Q1. båda bensin och dIESEL, den minsta kommer att fastställas 100 hk. på block 1,6 TDI och 1,4 TSI Hela sortimentet är ledad. över en SQ1 också representera sports som avstår inga sådana fordon. den fyrhjulsdrift inte heller är mycket mindre nyckeln till framgång SUV, men att vara en konceptbil med inneboende egenskaper för att köra i kuperad terräng, inte kunde missa en Audi.

Den andra Q

Audi har redan perfekt strukturerat dess framtida utbud Q. Den första nyheten vi redan vet: den andra generationens Q7 kommer senare i år. Han betonar framför allt sparar vikt, att avancera exponentiellt i effektivitet. Den spelar nästa år förnyelse den Q5. Under hela denna 2015 bör vi se några begreppet levande som antyder den slutliga modellen. Kasta inte bort en variant coupé. På den tiden var det tänkt att ringa Q4, en beteckning som registrerats av Alfa Romeo och i slutändan inte skulle ha gett efter för Audi rätten att använda den. 2017 Det kommer att bli en produktiv år Q i Audi. Det förväntas andra generationens Q3, modell för närvarande tillverkas i Spanien. Vi kommer också att se två tidigare outgivna modeller arroparían under och över Q7. en Q6 Det skulle vara en variant mer sports, rival BMW X6 och den nya Mercedes GLE Coupe. Och upp kommit Q8 att konkurrera SUV grander marknaden. Det kommer också att modellen valt Audi för första elektriska modell av hög autonomi: Enligt ryktet kvarn skulle 500km. Om ingen övertyga dig i 2018 vi ser Q sportigaste av allt, QTT. Som dess initialer indikerar, skulle det vara en variant utvecklats från TT, så dynamisk design skulle göra honom SUV spektakulära.

Adblock
detector