Lavpris bensinstasjoner multiplisere: Er det galt å fylle bensin billig drivstoff?

Lavpris bensinstasjoner multiplisere: Er det galt å fylle bensin billig drivstoff?

Bensinstasjoner “billig drivstoff” vokser priser hittil ukjente. Men hva er dårlig og ineffektiv fylles med denne type drivstoff?Lavpris bensinstasjoner multiplisere: Er det galt å fylle bensin billig drivstoff?

Bensinstasjon virksomhet er veksten som synes å ha ingen bremser. For eksempel tre tall. Den første, som i 2016 ble overskredet for første gang, 11.000 bensinstasjoner i vårt land. For det andre, i fjor De åpnet 241 nye bensinstasjoner. Og for det tredje og mest slående, i Spania bensinstasjonen er åpnet hver 36 timer. Tall også gjemme seg bak en hel trend.

Krisen har ført til forbrukerne i økende grad ser, sammenligne og bestemme hvilke stasjoner tilbyr dem lavere priser mellom drivstoff. derfor kaller lavpris bensinstasjoner De har vokst som skum. gir drivstoff mellom 5 og 10 cent per liter billigere at store oljeselskaper (Repsol, Cepsa, BP, Galp og Disa) har hatt sin effekt og hver dag er det flere stasjoner for å fylle drivstoff i supermarkeder, borettslag eller mindre kjente merkevarer.

Er det galt å bruke denne type drivstoff?

Hvis hver dag er det flere bensinstasjoner som bruker lave kostnader drivstoff, får oss til å lure på om Prisforskjellen forskjellen~~POS=HEADCOMP blant noen olje og andre er berettiget. Hvis flere og flere mennesker er å peke å fylle drivstoff i slike stasjoner på jakt etter en lavere pris er fordi de føler at ytelse Det er mindre og derfor de er redde og ikke kaste bort penger.

I Spania alt drivstoff er like i sin base. Hydrokarbon Logistics Company (CHL) næret av det samme drivstoff til alle stasjoner, så det er en minimum kvalitet i drivstoffet vi stoppe på bensinstasjonen vi stoppe. Men til store merkevarer over en rekke tilsetningsstoffer som brukes drivstoff mer effektivt og prøve beste til vår motor.

At alt drivstoff er levert av CHL garanterer oss trygghet for at motoren vår ikke blir alvorlig skadet ved å spise Bensin eller diesel utenfor de store merkene. Vi må derfor be om investering på noen få cent per liter bør ikke verdt å vurdere kurs mindre slitasje på motoren og forbedret ytelse road.

Autopista og vi gjennomført en studie, i samarbeid med leder av motorer i Polyteknisk University of Valencia, der vi sammenligner brensel Repsol, Cepsa og BP med de som ble oppnådd i Alcampo, Carrefour og Eroski. Konklusjonen er at den forskjell i ytelsen mellom den beste og verste drivstoff var 2,3 prosent. Den minste forskjell ble redusert til 1,5 prosent. Bruk derfor en eller annen brensel var nesten ubetydelig for den gjennomsnittlige bruker.

Som for bilpleie, trenger det forlenget i mange år for å finne ut om bruk av drivstoff eller andre produserte høyere kostnader i å opprettholde vår bil eller omvendt, betydelig forbedret sine liv studie.

Hvor er haken?

Veldig enkelt, Trikset er at ingen triks, alt er basert på kostnadsreduksjon. vanligvis den lave prisen på lavpris bensinstasjoner fordi de bruker hvit drivstoff, dvs. at de ikke legger noe additiv levert av CHL, som øker kostnadene for produktet. I tillegg er de ansatte på sine stasjoner vanligvis minimal, nå selv å mangle noen form for arbeidstaker, bensinstasjoner hvor vi stopper, fylte vi tanken og utbetales til en maskin uten å ha kontakt med noen.

Du kan også være interessert i:

¿Bensin og Diesel Premium eller normal?

Rekordbensinstasjoner i Spania og svindel …

Hva om vi alltid kjøre med lite bensin?

Adblock
detector