Kontakt: Volkswagen Golf 2.0 TDI 4Motion, den sikreste Golf

Kontakt: Volkswagen Golf 2.0 TDI 4Motion, den sikreste Golf

Den nye all-wheel drive Golf debuterer den siste utviklingen av systemet femte generasjon Haldex, som ikke bare effektiviteten i søkelyset, men også vedtar nye elektroniske funksjoner for å forbedre dynamikk.

Volkswagen Golf 4Motion

Volkswagen Golf 4Motion

Volkswagen Golf 4Motion

Volkswagen Golf 4Motion

For en tid siden 4MOTION står, i hvert fall i Golf, de er synonymt med Haldex. Dette systemet, basert på behovene til fordeling av makt mellom for- og bakaksel varierer med en clutch, lover lavere drivstoffkostnader fordi, når det ikke er nødvendig, ikke sender nesten kraft til bakhjulene og dette og dermed redusere parasittmotstanden. Den femte generasjon Haldex-enheten inneholder noen endringer, inkludert en vekt 1,4 kg og eliminering lavere systemtrykkoppbygning, og har nå en elektrohydraulisk pumpe for å frembringe oljetrykket som virker på koplingen regulerende trekkraft.

Kontakt: Volkswagen Golf 2.0 TDI 4Motion, den sikreste GolfVed å arbeide sammen med ESP sensorer, til og med før en hjulet begynner å miste trekkraften kan virke på det ved å fordele dreiemoment, og intervensjon er nå enda raskere, i henhold til sine ledere. Fordelings endres avhengig av den energi som tilføres motoren, idet rotasjonshastigheten for hjulene og styrevinkelen. Bør være manøvrering, eller kjøring med høy hastighet med motoren ved lav belastning, er mest trekkraft til forhjulene. Men hvis situasjonen krever det, nesten 100% kan bli omdirigert til bakakselen.

Til alt dette, Golf 4Motion legger til nye funksjoner som forbedrer dynamikken og lar strømmen også spredt mellom hjulene på samme aksel. Dette er "elektronisk differensialsperre" (EDS), hvilken den er integrert i pumpesystemet, og, hvis et hjul mister grepet, bremser automatisk strøm for å passere til den motsatte side. Dette systemet omfatter både den bakre aksel og den fremre, og det gjør XDS funksjon, det formål å redusere understyring i svinger med høy hastighet (ikke nødvendigvis lav akselerasjon) blir tatt, og for at de to hjulene på innsiden av kurven, også automatisk, slik at rotasjon induseres så blir retardert "tvang". Resultatet, som ikke kunne ellers gitt godt utgangspunkt, er utmerket, og gir vri smidighet og kontroll i delikate situasjoner der bilen er lett og progressive.

Motor og atferd

I øyeblikket, men i Tyskland vil også bli drevet 1,6 TDI, den 4MOTION i vårt land er knyttet bare til motoren 2.0 TDI 150 hk og Sport finish. Det er en veldig balansert og prestacional kombinasjon, selv om utviklingen av endring, de forblir litt lenge til tross er forkortet i forhold til den fremre driv modell, straffe inngang femte og sjette. Settet er veldig hyggelig og motoren presser hardt nedenfra, mens det fremdeles blir raffinert til enhver tid og med et svært lavt støynivå. Ifølge offisielle data, Akselerasjon fra 0 til 100 km / t forblir uendret foran den fremre-drevne versjonen, 8,6 sekunder, men den maksimale hastigheten reduseres 216-211 km / t.

Forbruk og økologi

Effektivitet er tatt i betraktning, men den større vekt av den totale spenning (Golf 4Motion i å flytte 1354-1449 kg, i henhold til fabrikanten) og indre friksjon i systemet, selv om de er nede, gjør den gjennomsnittlige forbruket øker, spesielt fra 4,1 til 4,7 l / 100 km, som det er ikke mye, men det hever nivået på CO2-utslipp 106-122 g / km, slik at den opphører å være fritatt for skatt, noe som også vil påvirke negativt prisen på de mange fristende alternativer som kan innlemme nyeste generasjonen av Volkswagen Golf.

indre liv

Kontakt: Volkswagen Golf 2.0 TDI 4Motion, den sikreste GolfInside ingenting endringer i forhold til en vanlig, bortsett fra at 4Motion Golf logo foran girspaken vises. Derfor vil få eller ingen treff plasseres i dette avsnittet bortsett fra med en mindre intuitiv betjening av sine telematikksystemer i Audi A3-modellen som den deler plattform og firehjulsdrift teknologi. I tilfelle av Golf, krever multi-touch-skjermen mer oppmerksomhet til håndtering knotten hans rival, der skjermen er konvensjonelle. Ellers inkluderer rekke systemer kjøre assistanse, de fleste av dem valgfrie, så smarte lys, active lane assistent eller radar cruise control med automatisk bremsefunksjoner.

Med firehjulsdrift Golf blir en enda mer effektiv dynamisk modell med topp-nivå atferd selv under vanskelige forhold. En mangel på bevis i dybden, synes den nye Haldex-system som leverer det den lover og føles bra til den tyske modellen.

video

Adblock
detector