Ateca Sete: første målinger og inntrykk av den nye SUV

Ateca Sete: første målinger og inntrykk av den nye SUV

Vi har ikke vært i stand til å kjøre den nye Seat Ateca, men vi hadde muligheten til å leve med ham et par timer å røre den, måler det og føle kvaliteten.

Ateca Seat: bilder av vår første test

Ateca Seat: bilder av vår første test

Ateca Seat: bilder av vår første test

Ateca Seat: bilder av vår første test

Vi har endelig vært i stand til å leve og føle førstehånds den nye Ateca Seat, en SUV som vil bli den tredje etappen av merkevaren, sammen med Seat Leon og Seat Ibiza, mest vellykkede modeller SEAT. Argumenter for å lykkes er ikke mangler, så klarer å bringe sammen de beste kvalitetene av disse kjøretøyene i en modell av kompakt størrelse, svært bredt, teknologisk og veldig god presentasjon. Vet ennå ikke offisielle priser som vil ha Atec Seaten, men tjenestemenn sier merkevaren vil være svært konkurransedyktige, starter på rundt 20.000 euro fare, som legger kampanjer, ville tilby en pris detaljhandel i nærheten av 18.000 euro.

den Ateca Seat, som vil være tilgjengelig på markedet tidlig neste jul, vil kjempe med kjente modeller som Hyundai Tucson, Nissan Qashqai, den Kadjar Renault, Mazda CX5, Kia Sportage eller Volkswagen Tiguan, for å nevne det siste. Men ikke glem at salget vil avlyse noen andre markedssegmenter som kompakt eller minivans, for sin store allsidighet i bruk og prisklasse. Det er den første, men ikke den siste, som Seat Han forbereder en produktoffensiv i dette territoriet, med en større og en mindre, noe som vil komme i årene som kommer.

Interiøret Seat AtecaUnder den offisielle presentasjonen hadde vi muligheten til å fordypning den Ateca Seat nøye, sitte, ta på den, måle det og kjenne sine viktigste styrke. Nettopp eksteriøret størrelse synes et klokt trekk, da det tilbyr ganske inneholdt utvendige mål: 4,36 meter lange, 1,84 bred og 1,61 meter. Deres kroppsfasonger, veldig kubiske, gir utmerket optimalisering av innvendig plass, som det har rikelig med plass til fem personer, med tamme i området mellom 485 og 510 liter, i henhold til deres drivsystem, foran eller total tilsetning, ryggene baksetene De kan brettes på 40:60, kan nå det dobbelte av innvendig kapasitet. Lasteplanet er bare 66 cm jord, som letter innføringen av pakker i bagasjerommet. Under gulvet, kan du fortelle, avhengig av finish og spesifikasjoner av land med punktering kit, reservehjul eller konvensjonell.

Ateca Sete: svært romslig inni

Et annet aspekt som vi likte det Det tilbyr god tilgang til både forsetene og bak. Høyden av dører og forhøyet sittestilling muliggjør oppføring, fordi høyden av hoften er meget nær til setet grunnstilling. Alle setene er i stor bredde, spesielt på høyde høyde (97-104 cm foran og bak 99 cm), noe som innebærer at man kan reise på komfort stor størrelse.

Clear kjørestilling, i likhet med Lion, men det er plassert i en høyere stilling, med luftedyser bredere og mer plass til å foreta små gjenstander. Alle kontroller er lett gjenkjennelig og er nært, tett gruppert. Det har også god kontroll ratt høyde og dybde. Debuterer system nøkkelfri start, høyoppløselig skjerm 8-tommers tilkobling med Apple siste parti Car Auto Play og Android, system lastcelle induksjon, elektrisk parkeringsbrems, automatisk trailer ball trekkes tilbake, åpning og lukking av elektriske bakluken ved fotbevegelse, pluss frontlykter High Power LED, kjørelys blitt indikatorer slå blinklys etc. I forhold til kjørehjelpemidler, bortsett fra bakketilpasning system, Seat Drive Profile, som lar deg velge terrenget skal unndras imøtekomme behovene trekkraft til miljø, har adaptiv hastighetskontroll, stand til å akselerere og bremse autonomt opp til 60 km / t. Selvfølgelig, systemet lane keeping hjelp, enhet nødbremsing, den trafikkskilt anerkjennelse, eller Blinde flekk deteksjon vil være til stede i noen versjoner av den nye Ateca Seat.

Når det gjelder motorer og girkasser, som vi har sagt har du tilgjengelige versjoner av 115 190 hk. Manuell girkasse seks hastigheter for både den 1.0 og for TDI og TSI liten. DSG 7-trinns TSI 150 hk og bare firehjulsdrift og DSG seks hastigheter i 2,0 TDI 190 hk.

Interiøret Seat AtecaAteca Sete: offisielle tekniske data og egne tekniske data

Utvendige mål:

Lengde (4363 mm) Bredde (mm 1841), høyde (1611 mm)

Akselavstand: 2,630 mm

Porter:

Maks. (126 cm), min. (100 cm). Dybde: 81 cm

Høyde opp skuffen: 54 cm

Lastplanet: 66 cm

Last munn bredde: 114 cm

Laster munnen høyde: 88 cm

Kapasitet: 485 liter i 4×4-versjon

Kapasitet: 510 liter i 4×2-versjon

bakseter:

Bredde: 139 cm / Høyde: 99 cm / 73 cm lengde ben

forsetene:

Lengde: 105 cm / Maksimal bredde: 145 cm / foran Høyde: 97-104 cm

dekk:

17 A19 tommer maksimal 245/40 R19 dekk

suspensjoner:

McPherson forstill bakaksel vridnings 4×2 (115 og 150 hk), Bakre 4×4 multikoblingsbakkeklaring 4×4 versjoner: 18.1 cm

girkasse:

Manuell 6-trinns. TDI og TSI-motorer, DSG7 i TSI 150 hk 2,0 TDI DSG6 i 150 og 190 hk.

TDI og TSI 150 hk manuell eller DSG og 4×2 eller 4×4, 190 hk TDI 4×4 bare og DSG6

utførelser:

Reference, Style, xcellence og SV (luksus eller sport)

opsjoner:

Ball trailer automatisk uttrekk

Motorer Utgitt:

TDI 115 og 150 CV, TSI 150 med ACT, 3-sylinder 115 hk kun manuelt, og bare 4×2

Funksjoner: 2,0 TDI 190 hk

0 til 100 km / t: 7 sekunder

Maksimal hastighet: 212 km / t

Forbruk: 5 l / 100 km

Drivstofftank:

50 liter i 4×2 / 55 liter versjoner 4×4

CO2-utslipp:

Fra 112 til 141 g / km CO2

Du kan også være interessert

– Ateca Sete: intervju med ordføreren i Ateca

– Ateca Sete: sett av sin designer, Mesonero-Romanos

– Ateca Seat: Seat hvorfor velge dette navnet?

– Ateca Seat: bilder og SUV spansk endelige data

Adblock
detector