Audi S6, første bilde og data

Audi S6, første bilde og data

Audi Q6 blir ny SUV Q familien til den tyske firmaet, som vil gi mye luksus og teknologi. Den vil ha en hundre prosent elektrisk Q6 versjon e-tron.Audi S6, første bilde og data

den endelige Audi S6 Produksjonen vil bli presentert 2017 å starte markedsføring i 2018, selv om tidligere i 2015-utgaven av Frankfurt Motor Show å bli holdt 15-27 september ser vi en innledende forhånd som prototype (Det opprinnelige navnet på denne shuffling konsept Det er å C-BEV).

Størrelse og filosofi, nye Audi S6 vil okkupere naturlig rettmessige plass i området for den tyske firmaet mellom Q5 og Q7. den nye Q6 Det vil være basert på andre generasjon MLB Gruppe plattform (den nåværende Q7 Det er den store hjørnesteinen i denne teknologien). I sin design, Q6 vedta en stil "aerodynamisk slutten"Som ikke har vært sett før i noen Audi og kosmetiske fargestoffer allerede sett prototyper som prologen prologen Allroad Concept eller Concept. Den vil ha ulike mekaniske alternativer, inkludert en 100 elektrisk versjon 100Q6 e-tron-, som første anslåtte området kan overstige 300 km, og en plug-in hybrid variant.

den Audi S6 Det vil bli bygget på den nye fabrikken i tyske firmaet ligger i nærheten av meksikanske byen av San José Chiapa i stat-regionen i Puebla, et sted som også vil se fødselen av nye Q5.

Til syvende og sist, er målet for Audi med utvikling av nye Q6 Det synes klart: å tilby markedet en bil garanti og en tøff motstander mot motstandere av kaliber av BMW X6 og Mercedes GLE Coupe.

Adblock
detector