BMW 116i, indre omdreining

BMW 116i, indre omdreining

Utstyr oppdatert bilde og en fornyet BMW 1-serie som introduserer en enestående bensinmotor 3 ‘fremmede’ sylindere, så langt, BMW opplevelser.

Test: BMW 116i, indre omdreining

Test: BMW 116i, indre omdreining

Test: BMW 116i, indre omdreining

Test: BMW 116i, indre omdreining

Vi har snakket et par år med vekst ‘ned’ av motorer, offer forskyvning og gjenoppretting feed å sette opp effektive motorer i dag. Denne trenden ‘nedbemanning ‘ Han har ledet oss til å assimilere propeller stadig liten, av forskyvning og sylinder, i bensin og diesel.

BMW 116iTotalt 8 sylindere De gir måte å 6; disse til 4, som de er også erstattes av mekanisk kompakt 3 sylinder. Det siste trinnet har blitt avhørt, så iboende innebærer ‘Odd’ motor: vibes og akustikk ‘Ikke kompatibel’ med noen mekanisk raffinement. motorer 3 sylinder De er ikke ny. I mange år har de dekket behovet for strengt urbane modeller og versjoner.

Jeg husker en stund som ingeniør gruppe Volkswagen Jeg forsvarte fordelene 3-sylindrede motorer, men problemet var at kunden minusvaloraba ideen som hadde gjort dem. Men i dag disse mekanikere begynne å ta over og møte mange flere ambisiøse oppdrag.

Faktisk, BMW Du vil satse på tresylindret og i stedet for det trinn som tas ved å inkludere dem i serien 1 (Tidligere i serien to Active Tourer og mini), Gjør det i serien 3 har vært en uttalelse av fremtidige intensjoner. Også på grunn av sin størrelse disse motorene er utstyrt som den beste konfigurasjonen for versjoner hybrid. Sørg for å være merket som er, motorer 3 sylinder start å se noe annet. Jeg allerede ser dem som forslag siden estupendísimas Ford torde med sin nyskapende 1,0 EcoBoost- bensin 125 hk installert på dynamisk Focus og nå i Giant Mondeo.

BMW Han har forberedt seg og lage din blokk tricilíndrico en første propell-kant som er beregnet for sport mer sofistikert, hybrid i8. I dette tilfellet, blokk 1.5 laget av lett aluminium, med distribusjon Dobbelt VANOS og Valvetronic, og injeksjon turbo direkte, når frem betale 231 hk, som det gir oss en idé om sitt potensial … og mulige fremtidige destinasjoner. På samme blokk, med de samme tekniske løsningene, tar over fra den forrige 4 sylinder 1.6, at anslaget BMW 114i overgivelse 102 hp. I dette tilfellet, den nye 116i kunngjør 109 CV og en halv liter mindre enn gjennomsnittsforbruk. På den tiden vi lurte tilfredshet 114i, som vi nå har bedt om dette 116i. Hvis 114i vi konkludere med at det kanskje var diskuteres hvordan presser, men ikke hvordan den gjør i ny 116i kommer inn i bildet et tredje aspekt, følelsen av rotasjon: hvordan du føler deg og hvordan du hører.

Raffinert … 3 sylinder

BMW 116iden forrige 114i savnet assimilert snu avgrensning av det 4 sylindret. dette 116i sikkert har en av motorene 3 sylinder flere harmoniske ved å rotere markedet, men de fleste, men umiddelbart nivået vibes det du oppfatter i ratt og spaken endringer starter det De gir ham bort. hans akustikk Det er lav, men mangler ‘identitet’. Eller så tror jeg. I denne forstand, kan det være at BMW kunde er mer krevende. I alle fall snart du blir båret bort av sin enorme glad for å svare.

Ikke mye trykk, men det er veldig konsekvent og progressiv fra svært lav hastighet, nok til å gjøre opp til et høyere gir sjenerøse utviklingen utmerket respons nedenfor 2000 omdreininger. Du kjører som en god turbodiesel. De beste verdiene fokuserer på lave og mid-, så din makt i ende sprer mye mer enn forventet. Faktisk, fra 4500 rpm svaret er så flat at du gjør det punktet som tak og se deg lenge før du skifter gir. Du vil ikke føle at du kjører en BMW rask, men ja løsemiddel og spesielt hyggelig Hvis du er noen du flytter til annen trafikk.

oppførsel

Du lurer på hvorfor denne versjonen, når serien 1 Det er alt BMW din sport fremdrift iden Det indikerer. hans chassis Det er også angitt ved hjelp av en geometri av adresse opphøye hans dynamikk. Interessant, kuttet 1.5 ikke bare vektreduksjon sammenlignet med forrige 1,6, også det bidrar til en vektfordeling strengt verifisert av oss symmetrisk Akselavstand, som han liker å forkynne for BMW. Kort sagt, føler du at dette 116i er veldig nøytral og rask chassis og ikke av dens motor.

Kvaliteten på slitebanen er ekstraordinært. Jeg tror her kommer din eiendom mer premium angående modeller stolt kompakt genera de kan stille spørsmål dette 116i. Den fremre enden er meget informativ og nøyaktig, men tilbyr også en komfort Generelt bacheo veldig høy. Som de er nå BMW serien, denne 116i legger ikke skjul fleksibilitet suspensjon du merker viss rocking buet og bladene vises vertikale bevegelser den mest beskyldt for hva du kan forvente fra den splitter kroppen. Men hans trukket synes urokkelig, også fordi motor ikke kompromisse på alle chassis. Den bakre assimilerer til overs alt du kan trekke ut fra motoren din, uten å føle at elektronikk, som i mange andre BMW, være en aktiv del av dynamisk bil.

Bak spakene på 116i Du føler det er som alt serien 1 og som alle BMW sedan. lav punkt hofter og tak, er en kompakt ergonomi veldig sport. Du føler deg mer liggende det sitter sammenlignet med konvensjonell kompakt, forstå med tverrgående motor og trekkraft føre, som vil bli den neste generasjon serie 1.

I mellomtiden finner du deg selv innpakket i en drivende veldig oppgaveorientert kjøring. Under den brede midtkonsollen kjører treet den transmisjon, Det krever også en sentral tunnel i bakseter svært påtrengende. Mens benken er formet nesten som en toseter, sammen med forhøyede avslutninger.

Muligens være kompakt mindre familie markedet, men også eksklusive i sin mekaniske konfigurasjon. hans utstyr også bekrefter eksklusivitet og kvaliteten på modellen, men ikke ved hans standard utstyr, og som har forbedret sin fornyelse. configurarte en BMW det krever tålmodighet av kvantitet av opsjoner du har til disposisjon, mange mente det ville være standard.

Adblock
detector