Vi testet Renault Captur 2017, en SUV forbedret og tilkoblet

Vi testet Renault Captur 2017, en SUV forbedret og tilkoblet

Renault Captur oppdaterer sitt image, også bedre utstyr om bord kvalitetsfølelse og bedre tilkoblingsmuligheter med Android Auto-serien. Vi har allerede prøvd.

Renault Captur 2017: Vi tester den nye urbane SUV

Renault Captur 2017: Vi tester den nye urbane SUV

Renault Captur 2017: Vi tester den nye urbane SUV

Renault Captur 2017: Vi tester den nye urbane SUV

den Renault Captur Det har vært det siden 2013 en av hovedpersonene i kategorien mindre SUV, derivatmarkedet verktøyet, for sin blanding av design, pris og løsninger som gjør livet enklere om bord samlet under navnet Easy Life (Glide baksetet, hanskerom, høy kapasitet avtagbart deksel sete). Og i denne 2017, den Renault Captur Det har blitt renovert for å forbedre kvaliteten føler om bord og modernitet, som Det har forbedret sin tilkobling Nå med gratis Android Auto knyttet til E-Link utstyr og tre typer tilkobling for så mange trimme nivåer har vært oppdatert sin fremre, ratt og øvre hanske, luft gir den en mer familie med stor SUV splitter takket være sin nye frontlykter og LED kjørelys, interiør fôr og innført mer behagelig følelse. Ifølge rapporter, i tillegg kan du regne med fulle LED teknologi lykter.

I den mekaniske, dette Renault Captur 2017 bare inneholde tekniske nyvinninger. Dermed er det tilbys med en rekke to bensinmotorer (0,9 og 1,2 TCe 90 og 120 hk henholdsvis, sistnevnte også med EDC direktekoblingsendring som annonseres den samme 5,6 l / 100 km gjennomsnittlig forbruk; 5.2 minste) og i utgangspunktet bare en dieselmotor, 110 hk, manuelle seks forbindelser og 3,9 l / 100 km. Etter sommeren tilgang til populære versjonen av 90 hk 1,5 dCi vil også innlemme både fem-trinns manuell girkasse og med EDC av dobbel clutch. Ja timonería er gjennomgått og gearknob, som har forbedret nøyaktighet og utstyrt med en fastere preg.

Renault Captur 2017Nødhjelp driver Renault Captur 2017

Tre multimedia systemer annet merke av Renault Captur utmerket forbindelse bil. Det enkleste er R&Gå til smarttelefonen brukeren slår på en tavle koblet installert på en universell støtte som gir tilgang til vanlige telefonfunksjoner, navigasjon og multimedia. den Media Nav, i mellomtiden, legger til funksjoner trafikkinformasjon, Bluetooth til å ringe, ryggekamera og Driving Eco2 funksjon som gjør det mulig å lære å optimalisere kjøring og forbruk. Jo mer sofistikerte Evolution R-Link, som har en kapasitiv skjerm 7 “bærbar først med Android Auto som gir tilgang til app kompatibel med høre -Les ledninger mensjaes inkludert- WhatsApp.

økt sikkerhet under kjøring i Renault Captur 2017 involverer inkorporering av et detektor dødvinkel -Fra Zen-finish. Når et kjøretøy ble påvist i det ikke-synlige område for mer enn ett sekund Captur sirkulerer mellom 30 og 140 km / t vil gå på en varsellampe i baks varsle føreren av den mulige fare.

Også ifølge rapporter, vil omfatte Håndfri parkeringssystem (Easy Park Assist), I stand til å parkere nettet, batteri eller vinkelrett på fortauskant, erkjenner de frie mellomrom med sirkulerende Captur under 30 km / t. Sjåføren bør derfor ta bare med akselerator, brems og adlyde instrukser sentrale skjermen.

Renault Captur 2017Initiale Paris Renault Captur

Initiale Paris er navnet Renault tilbyr toppen av serien som noen av sine produkter, som gir så en verdiskapning på bekostning av en høyere prisDermed etter utseendet av den Espace og Talisman, vil det gå sin innstilling ved å utvide den til andre modeller i området, herunder inneholde tre SUV: Captur, Koleos og Kadjar.

En av dem er Captur at skillet og dermed gi et spektakulært visuelt utstyr, selv om utgangspunktet Det vil ikke bli markedsført i Spania. I tillegg til de spesifikke anagrams, vil det bli gjenkjent av risten krom deksel, beskyttende lavt, jonquils av dørkarmer og, spesielt, bar intermitterende dynamiske strimler ledes, eksklusive modellen .

det jegnterior av Initiale Paris Renault Captur er også umiskjennelig. Ikke det skinntrukket ratt, men etter nappa oppvarmede seter, aluminiumspedaler og konkrete belegg. også montert teknologi hjelpemidler valgfritt driving range den andre, som blindsone deteksjon og parkering assistent Easy Park, pluss nyeste R-Link Evolution system og Bose Premium lydanlegg.

Du kan også være interessert i:

Alle priser Renault Captur

Cross Opel X, dette er den siste rival Renault Captur

Mazda CX-3 Vs Nissan Juke, vegutforming og kapasitet

Adblock
detector