Första testet: Peugeot Partner 2015 som bäst

Första testet: Peugeot Partner 2015 som bäst

Peugeot Partner uppdaterar bilden innehåller mer teknik och ger det en varierad familj av motorer är effektivare och kompatibel Euro6. Den Tepee, mer fokuserade på passagerartransporter börjar intervall på 13,635 euro med rabatt ingår.

Första testet: Peugeot Partner 2015 som bäst

Första testet: Peugeot Partner 2015 som bäst

Första testet: Peugeot Partner 2015 som bäst

Första testet: Peugeot Partner 2015 som bäst

banner PeugeotNästan tillbringade 20 år på marknaden denna mångsidiga multi-purpose vehicle är en intressant alternativ till kompakt MPV, särskilt för dem som behöver en modell för att ta tillvara både sin yrkesverksamhet och deras fritid.

Den första generationen Peugeot Partner dök upp i 1996, 2002 gjorde han den andra och den tredje under 2008, vilket fick en restyling 2012. Den specifika vikten av denna modell i Peugeot serien är obestridligt, som till exempel Partner är den tredje mest sålda modell franskt märke i Spanien, efter 208 och 308. Dessutom tillverkas det vid anläggningen i Vigo, där alla exporteras.

föryngrad

Peugeot Partner har nu en ny exteriör, med en redesign som syftar till att ge större modernitet. Presenterar en ny grill, stötfångare förändras för att ge en större känsla av robusthet har förstärkningar och lyfter fram sin lysande identitet nya LED dagsljus bredvid dimljus.

Glas Tepee intervall innefattar mer fokuserade blandade använda modeller. De kan bära 5 eller 7 säten, med oberoende löstagbara säten i den andra raden, och med en minimivolym på 675 liter bagageutrymmet kan öka till 3000 om det behövs. Skjutsidodörrar är bara tillval i de mest grundläggande avslutad. Dessutom är dessa versioner Zenith kan montera taket, Det ökar inre ljus och ökar diabilder ihåliga inre till en kapacitet av 184 liter.

Alla motorer är nu mer effektiva. I bensin är de tillgängliga VTi två versioner av 98 eller 120 hp, medan i Diesel BlueHDi finns det tre varianter av 75, 100-detta även med den robotiserade ETG6- eller 120 hp. Med de mest kraftfulla BlueHDi har vi gjort en liten stad och stadsnära vägen, med fokus på nöje som förmedlar tack vare sin väl fungerande och dess bra respons från låga varvtal. Under 2016 området kommer att slutföras med en version 110 hk 1,2 PURETECH.

också elektrisk

Peugeot PartnerPeugeot upprätthålls i intervallet Partner elektrisk version, med en Beräknade intervall av 170 kilometer. För total batteri laddas du behövs 8½ timmar i en konventionell plugg, men med ett system för snabb laddning kan ge 80 procent kraft på bara 30 minuter. Säkerställa dragkedjan är 5 år eller 80.000 km, med 8 år eller 100.000 km för batteriet.

I den nya Peugeot Partner sortimentet belyser också förbättringar i anslutning och drivhjälpmedel. Som en ledande utrustning parkeringssensorer, backkamera, pekskärm i färg 7 ” och det nya telematiksystem med röststyrning och funktion Mirror visas. Från november anländer Active City Brake, ett system som automatiskt stoppar bilen vid låg hastighet om den upptäcker en eventuell kollision.

Partnern kan räkna med Grip styra en avancerad antispinnsystem som ger upp till fem driftlägen beroende på terräng genom vilken det cirkulerar; men utan att glömma att Det finns även versioner med AWD 4×4 för dem som behöver dessa förmåner.

Som genom sin yrkesverksamhet partner furgon uppstår bör noteras att den användbara bredden inuti är 1,62 m, med 1.23m mellan hjulhusen, vilket Det underlättar lastning två europalets. Lastlängden når 1,2 m och lastvolym har ökat med 0,4 m3. Dessutom kan det leda den Multi sits som gör att bära tre personer framför, med en central säte kan fällas för att användas som ett bord eller bänk också vars upp för att ge tillgång till en låda bild som är dold.

Priserna på Peugeot Partner Tepee, med rabatt som sträcker sig från 13,635 euro variant 1.6 98 CV Tillgång upp till 27,211 euro Extreme 4×4 Dangel BlueHDi 100 hk. I fallet med Van är utgångspriset 13,494 euro, även om särskilda villkor för proffs och frilansare kan ge tillgång till en partner från 11.200 euro.

Adblock
detector