Subaru XV Concept, fremme av neste generasjon av SUV

Subaru XV Concept, fremme av neste generasjon av SUV

Subaru har presentert på bilutstillingen i Genève 2016 basert på XV prototype: en forsmak på hva som vil være neste generasjon kompakte SUV japansk.Subaru XV Concept, fremme av neste generasjon av SUV

den Subaru XV Det er til stede ved double-entry på Geneva Motor Show 2016. Først med fornyet produksjon XV, hvis detaljene ble offentliggjort for noen uker siden. Og for det andre, en prototype, denne gangen, er en verdensnyhet og videresende linjer av neste generasjon kompakte SUV av det japanske firmaet.

den Subaru XV Concept og har som sitt bilde ekte og levende, alt en forhåndsvisning av hva som vil være fremtiden bilde av attraktive SUV gjennom amrca. Bemerkelsesverdige funksjoner muskuløs, med helt forskjellige linjer til XV vi kjenner i dag, med unntak av boomerang-formede krom tåkelys. Det vil ta trekk, ja, Subaru Impreza Concept, og kunne komme opp og på nytt modulære plattform merkevare.

Vi vet ikke spesifikke detaljer om den nye Subaru XV Concept, eller dens mekaniske rekkevidde. Rykter, ja, med sikte på frifot ny, blant hvilke kan inkludere en ny injeksjonssystem i deres motorer Boxer-arkitektur, mer effektiv og sylinder deaktiveringssystemet. Merket gir eneste øyeblikk dimensjonene av denne prototypen variant: spesifikt Subaru XV Concept målt 4,52 meter lang, 1,92 meter høy og 1,57 m bred. hans Akselavstanden er 2,67 meter, monterer 245/50 R19 dekk måle og har kapasitet for 5 personer.

Subaru XV Conceptden nylig renovert Subaru XV hadde også estetiske innslag utvendig og innvendig, forbedret mekanisk understell og en rekke dannet av Diesel varianter, bensin og LPG, firehjulsdrift. Vi vil se restene av alt i fremtiden Subaru XV merkevare nå viser denne utviklingen som en konseptbil.

Du kan også være interessert i:

– Subaru faktisk forbruk

– Subaru Impreza Concept, neste generasjon i sikte

Adblock
detector