Infiniti QX30: test nya premium SUV

Infiniti QX30: test nya premium SUV

Kvalitet och original Infiniti QX30 präglar bilden, en kompakt SUV med en 2.2D 170 hk motor med ett speciellt introduktionspris på 33,900 euro.

Infiniti QX30 köra

Infiniti QX30 köra

Infiniti QX30 köra

Infiniti QX30 köra

nedgång SUV den Infiniti Q30 Du är här. Mot denna kompakta delen, Infiniti QX30 Den innehåller olika stötfångare, trösklar, hjulhus, tillägger takrelingar, hjul 18 tum och logiskt en större avstånd från kroppen till marken, når 20,2 centimeter, för att underlätta off-road bruk.

Infiniti QX30: match för Q3, X1 och GLA

För när du vill göra det Campero användning Infiniti QX30 dessutom har en effektiv fyrhjulsdrift, men i intervallet Q30 finns även olika versioner AWD. Ja, när det gäller den nya SUV mekaniska erbjudandet är begränsat, så länge det 2.2d motor 170 hk -4,9 l / 100 km och 0-100 km / t på 8,5 s- associerad med växellådan Automatisk dubbla kopplingar 7DCT, med sju hastigheter vilket framgår av dess namn. Trots att fokusera enbart på denna motor, som ansvarar för Infiniti bekräftar att denna modell kommer med avsikt att stå upp till den kompakta SUV för tyska mark, det vill säga, Audi Q3, BMW X1 och Mercedes GLA.

Faktum är att den Infiniti QX30 använder samma plattform den SUV Brand Star, eftersom vi inte får glömma att sedan vid den tidpunkt då Q30 Han delade utveckling med den senaste generationen av Mercedes klass A, som också uppfattas i vissa kontroller och inredningsdetaljer modeller av japanska lyx varumärke som ägs av Nissan. Detta hindrar inte Infiniti designers har gett en stark estetisk personlighet QX30, vilket framgår av dess unika front med att dubbel båge rutnät vilket ger en tydlig familj identitet eller den ursprungliga auktion i en halvmåne form av de bakre stolparna bredvid fönstren.

Infiniti QX30 TestInfiniti QX30: förfining och teknik

Och för att slåss i kategorin Premium SUV, Infiniti QX30 även det ger en interiör med en hög finish, med hjälp av eleganta material som Nappa läder och Alcantara tyg med extremt finials omsorg. De är två utföranden tillgängliga, Premium med en stor kapital som redan handlar om att ha webbläsare och multimediasystem med 7-tums skärm, bakre parkeringssensorer, elektriskt fällbara speglar, varning eller lane departure läsare skyltar.

i Premium Tech utrustningen har anrikats mer med LED strålkastare, justerbara framljussystem, passersystem och nyckellös start, elmanövrerade framstolar, läderklädsel och bakre kamera parkeringshjälp.

Infiniti QX30: goda känslor

Men låt dynamiskt roll. Mer än hundra kilometer har kommit till Infiniti QX30 från utkanten av Madrid till de vägar som leder till väst Sierra av denna gemenskap, in även i provinsen Avila. En slingrande stig som tillät oss att njuta kontroller av denna SUV, tack vare anmärkningsvärd dragkraft (35,7 mkg vid 1400 rpm) hos motorn turbo vanligtvis jämn gång, om än med vissa ljud i exigentes- accelerationer och enastående prestanda av dess dubbla kopplingar automatisk växellåda, särskilt genom att utnyttja ratt paddlar och välj Sport programmet mer omedelbar respons.

den Infiniti QX30 2.2d 170 AWD Han har visat stor balans både de snabbaste sektioner, såsom de länkade och långsammare hörn, utan förlust av dragkraft anmärkningsvärt av dem i kraftig acceleration och drar väl banor, för när det verkar få lite understyrning effekt fördelningen av vridmomentet till bakaxeln -kan nå 50: 50- skapar en jämn korrigering hjälper stänga vändningar.

Infiniti QX30 InteriorSuspensionen har en Infiniti QX30 fastare inställningar i Q30, men inte lika mycket som en Mercedes GLA. I vilket fall som helst, De är väl innehålla kroppsrörelser trots högre. Man kan säga att effektiviteten är det, men det är också sant att SUV av den japanska varumärket inte når agility vissa konkurrenter, kanske uppfattas mindre tung i vissa rörelser. I varje fall måste vi vänta på sin tid med vårt tekniska center på sluttningarna av INTA att verifiera dessa första förnimmelser och kontrast data mot klockan.

Infiniti QX30: priser

När det gäller passagerarutrymmet, inte Infiniti QX30 inte skiljer sig åt med avseende på Q30, eller ändra startkapaciteten är 368 liter eller 430 liter om vi lägger det tillgängliga dubbelbotten utrymme, där reparapinchazos Satsen finns till är standard. Lastutrymmet har en höjd till 71,5 cm insynsskyddet facket och har ett djup av 80,7 cm.

Denna information redan nämnts Infiniti QX30 priser, även från märket har bekräftat att version 2.2d 170 hk 7DCT QX30 AWD Premium har en speciell introduktionspris på 33,900 euro.

Adblock
detector