Hva er den gjennomsnittlige prisen på forsikring bestselgende biler?

Hva er den gjennomsnittlige prisen på forsikring bestselgende biler?

En studie sammenlignet den gjennomsnittlige prisen på forsikring til tredjepart av de ti mest solgte bilene i Spania i 2016. De fleste overstiger 300 euro.Hva er den gjennomsnittlige prisen på forsikring bestselgende biler?

den gjennomsnittlige kostnaden Denne type politikk var i 2016 311.99 euro, ifølge en studie ved Rastreator.com av publikasjonen som spesialiserer seg på forsikring forsikring.

Analysen viser prisen på biler er ikke knyttet direkte til kostnadene for forsikring. Derfor finner vi at forsikrer tredje en av de dyreste modellene som har blitt tatt hensyn til, Volkswagen Golf, er mindre dyrt (288,4 euro) billigere enn andre, for eksempel Opel Corsa eller Renault Clio, f.eks.

Den dyreste bilen å forsikre de ti beste selgerne i 2016 var Renault Mégane, med en gjennomsnittlig pris på politikken til tredjepart 325 euro. Den billigste var den nevnte Volkswagen Golf.

spesielt de to Volkswagen fra listen (Golf og Polo) De er de eneste som har politikken koster mindre enn 300 euro. På den andre ytterligheten er tre biler av Renault Gruppe: Mégane, den Clio og Dacia Sandero, tre over 320 euro.

Hvis de to Volkswagen er de billigste i listen, er ikke tilfelle med de tyske konsernet merker: Seat Leon og Ibiza er fjerde og femte høyeste, henholdsvis med mer enn 310 euro kostnads i begge tilfeller. Bare en modell ligger over dette beløp: the Opel Corsa. Til slutt, bånd av 300 til 310 euro Citroen C4 og Qashqai er plassert.

Disse beløpene er beregnet å ta hensyn til gjennomsnittlig pris på 11 bedrifter som selger bilforsikring. Alle av dem er forespørselen en pris for tredjeparts forsikring med veihjelp for en ny bil, bensin, firedørs, med sjefdirigent på 45 år og mer enn ti år med kort som det ikke har blitt bøtelagt i de siste tre år, til privat bruk daglig og i helgene, med garasje og reiser mellom 2000 og 4000 kilometer i året.

Du kan også være interessert

Car Insurance: alder og erfaring er nøkkelen i prisen

Car Insurance: der hvor å sikre det når ingen vil ha deg

Jeg har brent bilen, hvordan og når forsikringskrav?

Hva er den type bil forsikring foretrukket av spanjolene?

Dudas: forsikring kompenserer og avskrives uten overflødig?

Adblock
detector