Volkswagen Passat Variant, en familjebil

Volkswagen Passat Variant, en familjebil

Med en mer modern och attraktiv, den nya upplagan av Passat förbättring i alla avsnitt. reduktion och införande av nya tekniska element Vikt möjliggöra en mer dynamisk och säker körning.

Kontakt: Volkswagen Passat Variant, mer bekant än någonsin

Kontakt: Volkswagen Passat Variant, mer bekant än någonsin

Kontakt: Volkswagen Passat Variant, mer bekant än någonsin

Kontakt: Volkswagen Passat Variant, mer bekant än någonsin

och gå åtta generationer av VW Passat Variant, varje, bättre, mer komplett, mer utrustad, mer teknik … Den nya utgåvan visar en bild som gör det lätt erkännande som en familjemedlem, men med stilistiska nyanser som gör det möjligt att placera ett steg över, mycket nära premium modeller. Den presenterar en mycket karakteristisk front i den stora grillen går samman med strålkastarna, mycket till Phaeton stil, och ger en punkt av elegans. Men det är inte bara estetiska aspekter, det finns en hel del teknik bakom en bra användning av utrymme, mer komfort och kvalitet, dynamik, nya möjligheter för utrustning med intressanta drivhjälpmedel, samt nya och effektiva motorer som ökar prestanda och förbättrar bränsleförbrukningen.

hög kvalitet

Endast öppna dörren nya Passat uppenbart fint förarbete på färdiga, inställningar, val av material, former, etc. den distinkta utformningen av modellen fortfarande, men med en touch av modernitet och elegans. Således den övre delen av instrumentpanelen domineras av ett band i stort sett påminner designen frontgrillen med integrerade på samma utgångar. buenos beläggningar och vadderad möjliggör utmärkta touch-kontroller och instrument, som har flyttats beroende på behoven användning.

den anslutning har varit ett av de områden där Passat Han har tagit ett kvalitativt språng, eftersom det kan ha en instrumentpanel som gjorts i en HD-skärm, som simulerar analoga nålar och kan konfigureras efter behag för föraren och visar uppgifter som den anser relevant. Du kan välja storlek på den information som visas genom att minska storleken på instrumenteringen. Vi såg i Audi TT och nu, i detta Passat Du kan vara en del av standardutrustningen i de högsta nivåerna av uppsägning. Dessutom förknippad med multimediautrustning Du kan ansluta sig till nätverket av vår Android smartphone eller Tablet (Senare kan du också ansluta till datorer som använder iOS operativsystem, för att dela kontakter, ljudfiler och video, platser, etc. Du kan också räkna systemet Head-up-display att projicera den mest relevanta informationen utan att föraren behöver ta ögonen från vägen.

VW Passat Variant

en ny multifunktionsratten klarar de flesta inställningar för ljud, kontroll hastighet och avstånd till framförvarande fordon, bör ha denna funktion. Är något kortare och lägre än den tidigare utgåvan, har bra bredd- och höjddimensioner. den variant Den mäter 4882 mm, med en höjd av 1,477 mm och ökningar i 47 liter boot mot den föregående generationen.

Den har mycket bekväma säten med flera inställningar fram och mycket bra utrymme bakom, särskilt i denna praxis variant kropp. Som är tradition i familjen, är lastutrymmet utmärkt och tack vare den stora bakluckan, är det mycket lätt att införa paketen. Den har en fällbar bricka, vilket gör det möjligt att dölja föremål under ringarna golv vid lastsäkring och, beroende på nivån av avslutning, möjligheten att öppna dörren fjärr elektriskt.

gott uppförande

Alla versioner vi kunde köra denna kropp har överraskat oss genom sin körbarhet. den 2,0 TDI 150 hk Det är mycket mjukt och elastiskt, ganska tyst och full av vridmoment, så att den extraordinära återvinningar. Vi har utfört endast i samband med manuell växellåda sex relationer, även om det finns även med dubbla kopplingar box DSG sexväxlad. En ny progressiv, mycket snabbt, servostyrning gör det möjligt att registrera modell kurvor med absolut precision. Det har också många drivande hjälpmedel och chassi set-up möjlighet: normal, komfort och sport, beroende på behov och önskemål hos föraren.

VW Passat Variant

Mer chockerande är den nya 2,0 TDI biturbo att på samma motor blocket arkitektur, står den ut med 240 hk och 500 Nm vridmoment. Brutal accelerationer och återvinningar kan få ännu mer dynamisk spel tack vare sitt samarbete med box Sjuväxlade DSG och systemet 4MOTION. För sin del, konsumtion, även om högre, är inte överdrivet att vara en modell 240 hk.

Just nu kommer samma mekaniska och kompletteringsnivåerna i kroppen lämnas sedan och Variant. Bensin kommer först 1,4 TSI 150 hk och koppla cylindrar till en annan kommer att lägga 125 hk. Ovanför att de kommer att lägga ett 1,8 TSI 180 hk och två 2,0 TSI, 220 och 280 hk. Bland Diesel kommer intervallet startar i Spanien med 2,0 TDi 150 hk 6 växlad manuell växellåda eller DSG 6 även förbindelserna förutom utmärkt 2,0 TDi 240 hk biturbo associerad med ändring DSG 7 och växelhjulsdrift 4MOTION. Det var sedan införliva en 1,6 TDI 120 hk och 2,0 TDI 190 hk. Senare, i mitten av 2015, är utbudet kompletteras med den Passat GTE plug-in (stickpropp) 218 ​​hk, Det tillåter elektrisk intervall av 50 kilometer.

Adblock
detector