Mondeo 3,0 V6 ST 220 4p

Mondeo 3,0 V6 ST 220 4p

Det ene er vant til “normal” Mondeo: TDDi, TDCI, 1,8 … Av denne skikken, vet man at rammen av denne modellen er en av de beste marked, salonger. Han vet også at, avhengig av hva motorslitasje, kan bilen bli svært smidig og morsom. For alt dette på forhånd, vanskelig å tro at ST 220 kan forbedre dette godt konsept. Og likevel, etter de første kilometerne til sine sjefer, alle de andre brødrene serien er avslørt som enkle tester. Denne bilen har sluttpreparatet.

Mondeo 3,0 V6 ST 220 4p

Mondeo 3,0 V6 ST 220 4p

Mondeo 3,0 V6 ST 220 4p

Mondeo 3,0 V6 ST 220 4p

Tryllemiddelet har ingredienser som har vært kjent i lang tid. Oppskriften for effektiv, morsom og komfortabel bil er enkel: ta en spennende, kraftig motor, sette på en balansert ramme med metronom, cálcese med sjenerøse dekk og aderécese alle med elegante, komfortable og sprengte inne for noen innslag “racing” . Den kombinerte ikke mislykkes. Det er Mondeo ST 220, en deilig concoction som er et resultat av destillasjon av flere sagaer fra tidligere Mondeo.


Ved første øyekast, og vi innser at denne bilen ikke tilhører samme kjøkkenet som resten av brødrene. Dette bærer navnet ST, noe som betyr Sport Technologies og er symbolet på sportsdivisjonen Ford har organisert for å gi bilen en annen filosofi. Dette ST er beregnet for en kunde som ønsker en saloon i stand til å løpe mye og godt, nesten en sport, men utstyrt med nødvendig komfort for familien lider ikke på lange reiser. RS (Rally Sport) står innlevere biler øvre echelon, de for kunder som har pretensjoner racing driver.

Mer sivilisert enn RS, har Mondeo ST 220 en veldig attraktiv estetisk forslaget, med 18-tommers hjul Hypnotiserende og bli den første referansen bare synet av bilen legger seg. Også trekker oppmerksomheten til fronten, med sine smårutete grill og tåkelys integrert i støtfangeren. Bak pluss grill og doble eksosrør understreker krigsherjede karakter.

Ford har gjort en sportsbil utseende og oppførsel, men de har ikke glemt at Mondeo er fremfor alt en gjennomsnittlig familie-orientert sedan. Klar over dette, har de jobbet med stor omhu det indre av ST 220. Atmosfæren oppnådd er veldig bra med en forsiktig balanse mellom komfort og sporty innslag. Designen skiller seg ikke mye fra normal Mondeo, bortsett fra ST logoer på rattet og bunnen av klokker. Også nytt nærvær, diskret, aluminium, vinnende hull.

Interiøret får også sine unike detaljer. ST anagram på rattet og bakgrunnen klokker også hvit med logoen til “racing” … delen Disse detaljene alltid respektfull overflate Ford legge til, med kvalitetsmaterialer og komplett utstyr der ingen manglende eller klimakontroll eller lydsystem med rattet, og kjørecomputeren.

Habitability virker for oss ganske bra, som i all Mondeo, men kanskje litt mangler i høyden er tilbake, men ingenting overdreven. Som er utmerket er kjørestilling. Sitter bak spakene i en skjæring sportsseter med elektrisk justerbar høyde og avstand, føler man som passer perfekt med bilen. Stillingen er ikke tvunget, tvert imot, er gitt naturlig. Det er veldig behagelig. Synd hud sete lysbilde mer enn det som er ønskelig når det går fort i svinger sone.

Adblock
detector