Test: Ford Focus 1,0 EcoBoost 125, nya tider

Test: Ford Focus 1,0 EcoBoost 125, nya tider

Förnyelsen av Ford Focus har fört flera förändringar än väntat, de flesta av dem är anpassade till aktuella konsumentbehov och teknik. Låt oss se hur det går med 1,0 EcoBoost 125 hästar.

Test: Ford Focus 1,0 EcoBoost 125, nya tider

Test: Ford Focus 1,0 EcoBoost 125, nya tider

Test: Ford Focus 1,0 EcoBoost 125, nya tider

Test: Ford Focus 1,0 EcoBoost 125, nya tider

Alla motorer av alla märken och modeller måste följa reglerna EuroVI 2015, ingen flyr. I vissa fall har vi haft att tvinga fram en förändring för att anpassa avståndet till de nya reglerna, i vila eller är i den eller bredvid. Case Ford Focus Det har varit lite mer naturligt, eftersom det redan spelat den traditionella Makeover halveringstid. Ford har använt honom till förbättra din produkt med ny teknik för att tvätta inre och yttre du ser på bilderna och gjort lämpliga ändringar i motorerna till ekologisk agenda.

Utanför syns tydligt att något har förändrats, men vi känner att volymen är densamma. Näsan stil Evos Concept som presenteras i Frankfurt International Motor Show 2011, bak tydligt anger att det är en Focus. Faktum är att estetiskt fortsätter sin egen personlighet. Inuti förändring mycket i sin design och element som används, speciellt i den senare. Utrymmet är samma som ovan; Naturligtvis är det samma bil. Därför fortsätter att erbjuda en bra framsäten i alla storlekar och en bakre utrymmet i mellansegmentet. Det finns bakom det största segmentet växer och anmärkning, men också mindre.

Ford Focus 1,0Framsätena är bekväma med mycket bra sida till vad som är brukligt i sin kategori ämne. Bakom, som alltid tre resor bara två bekvämt. Stammen hålls som är, även om vår enhet var utrustad med standard reservhjul, därför erbjuder 305 liter. Om du väljer 85 liter reparapinchazos laget kommer inte att tjäna något fel. Observera att de med störst stammen i segmentet, Renault Megane och peugeot 308, är 440 och 415 liter, respektive. Focus erbjuder samma start en Seat Leon och lite mer än en Opel Astra, men detta kommer att sätta satsen.

mer teknik

Livet ombord Han har förbättrats med den mängd saker som ger eller så kan du utrusta, beroende på kvalitet som väljs. Förresten, jag rekommenderar den så kallade Titanium Hans goda förhållandet mellan pris, närvaro och utrustning (är vår enhet). Det Sync2 systemet fungerar bättre och är mer exakt än tidigare. Ibland känner du konstigt om "samtal" att du ligger med fokus, men du skulle uppskatta att kunna välja den musik du har på din mobil utan händerna från ratten, ändra stationen eller ta emot samtal. Det har så många funktioner som skulle ta mig texten i en hel test och det finns många fler intressanta saker att berätta.

björnar 1,0 EcoBoost motor trecylindrig 125 hästar. Denna motor trots att små i storlek, inte i prestanda, det har också haft ändras för att möta EuroVI. VA bra och du ska ge en prestacional eller korrigera för den typ av bil som är konsumtionsnivån, men gå mindre än tidigare. Det första intrycket när du kör är att du har förlängt utvecklingen av förändring eller att bilen är tyngre, men vad som händer är att Det har avbrutits av elektronparet i mellanregistret. Inte ett problem när du flyttar de 1,365 kg i fokus (har vägt 1kg mer än den tidigare och som har fler funktioner), men personligen jag inte gillar förändring EuroVI; Det är långsammare.

Ford Focus 1,0Jämfört med föregående Focus 8 tiondelar förloras i övergången från 0 till 100 km / t och 4 tiondelar i steg 400 och 1000 meter. När samma sak händer att återhämta sig, vilket kräver nedväxling i vissa situationer som tidigare inte skulle göra; i steg 60 till 120 km / t på 3:e 8 tiondelar av en sekund går förlorade, och det är tredje. Jag insisterar på att det inte går lite, eftersom deras prestanda kan bäras i någon nyhetssändning för fortkörning, men också insisterar kör mindre än tidigare och är långsammare än sina konkurrenter. Den senare har en viss fälla eftersom jag sparat några som Peugeot 308 1,2 130 hk eTHP, de allra flesta av sina konkurrenter har ännu inte gjort övergången till EuroVI och vet inte hur de kommer att anpassa sig till det. Om elektroniskt gjorde Focus, kan resultatet bli väldigt lika. I vilket fall som helst, bra inlägg omprogrammering kan göra underverk, men jag vet inte rekommenderat det.

Konsumtionen beror på dig

Om du ignorerar varningen rekommenderade redskap kan du uppnå mer än anständigt konsumtion, men om du bara gå med din intuition när man växla, känsla lata media kan ta dig att sträcka din utrustning mer än du borde, stigande konsumtion i onödan. I våra mätningar Han har tillbringat densamma som tidigare -En tiondels liter mindre stads- och erbjuder samma kostnad som de flesta motorer 3 och konkurrens 4-cylindrig, bara skilja dina data i en eller två tiondelar.

Det samlade resultatet är bra, Det är i fokus en av bilarna Jag gillar sitt segment. Det finns god komfort, är det en balanserad och dess ram stödjer ett mycket mer glad än du förväntar dig, alltid med stort eftertryck körning. Den elektriska styrningen är mer lyhörd för dina kommandon än tidigare, något som jag inte tror att du ogillar. Vanligtvis jag hitta en bra bil. Motorn har inte gjort mig arg, om jag inte hade försökt innan kanske min uppfattning skulle vara annorlunda eftersom dess fördelar är mer än rätt. Med målet Titanium erbjuder en bra produkt och med tanke på att Butt trim och Ford kampanjer förblir svävar runt 18.000 euro, vilket inte är dåligt.

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Adblock
detector