Långtidstest Skoda Fabia 1.2 TSI DSG Montecarlo

Långtidstest Skoda Fabia 1.2 TSI DSG Montecarlo

Skoda Fabia 1.2 TSI Montecarlo är ett av de mest intressanta versioner av det här verktyget segment B. Vi har utfört en månad och det är vår slutsats.

Skoda Fabia 1.2 TSI DSG Monte Carlo-test

Skoda Fabia 1.2 TSI DSG Monte Carlo-test

Skoda Fabia 1.2 TSI DSG Monte Carlo-test

Skoda Fabia 1.2 TSI DSG Monte Carlo-test

skoda (Se priser och tekniska data för bilar Skoda) har drabbat märket med den tredje generationens Fabia och en mekanisk som bensin 1,2 TSI som tillsammans med sin utökade ram, tillåter sådana intressanta versioner som denna montecarlo.

Skoda Fabia kan vara en bil för allt och alla. Även, som i detta fall, med den mest kraftfulla motorn, mest sofistikerade förändringar och slutför sportigare.

Skoda Fabia 1.2 TSI MontecarloOch tala om de mest kraftfulla motorn är känd talk 1,2 TSI bensin med 110 hk; prata mer sofistikerad förändring talas om en automatisk dubbelkoppling 7-växlad DSG som skulle vara avundsjuka ledande modeller; och prata om en sport vi menar uppsägning montecarlo som den erbjuder detaljer som gör det mycket attraktivt.

Skoda Fabia 1.2 Montecarlo: boot record

Men inte bara det Skoda Fabia 1,2 TSI Det är en bil med designdetaljer. Men funktionalitet, DNA av den tjeckiska märket genom historien, är också närvarande. I själva verket är bil segment med bättre stammen (330 liter officerare medan vår mätning har gett oss 335 liter). Och allt detta utan att växa absurt: den nya Fabia Det är 8 mm shorter, 90 mm bredare och 31 mm lägre och 5 mm strid. Det har varit en framgång göra det till en mer kompakt bil, förbi 4 meter och med en bitbredd att främja stabilitet såsom diskuteras nedan. Plus att det har inne mycket mer vikt och låter dig skryta med en siffra i den optimala skalan för sitt segment (1,185 kg).

Skoda Fabia 1.2 Montecarlo: dröm motor

den motorer De är en ny generation. detta motor 1,2 TSI tillhör EA211 familjen som har en modern kyl dubbel krets i vilken den grundläggande motorn kyls av en krets med hög temperatur och en mekanisk pump. På samma gång, den lågtemperaturskretsloppet som strömmar genom huset och turboladdaren laddluftkylare. Kretsen av cylinderhuvudet värmer upp bilen. Avgasgrenröret är integrerat i cylinderhuvudet och, som ett resultat, kommer motorn att vara uppvärmd till den optimala temperaturen snabbare och generera värme för passagerarutrymmet snabbt. Köldmedietemperaturen minskar avgaserna i cylinderhuvudet, och därigenom minska energiförbrukningen, särskilt vid hög motorhastighet.

Så det är inte förvånande att vi hade en bra känsla med denna mekaniker i tusentals kilometer för detta test. Rätt kraft för alla typer av situationer och formidabel vara en motor endast 1,2 liter elasticitet. Men vi måste också ta hänsyn till förändringen DSG dubbla kopplingar 7-växlad har mycket att göra med det. eftersom Det ger en mycket snäv relationer med några hopp mellan växlarna, vad gör du alltid hålla regimen på rätt plats. Den saknar rattpaddlar, men inte heller han behöver. I själva verket, när du använder den, du inser att det är bäst att lämna arbetet “hjärnan” av utbytet och få förändringar i D vid alla tidpunkter. Även när du pressa mest i en krets.

Skoda Fabia 1.2 TSI MontecarloSkoda Fabia 1.2 TSI Montecarlo: stor utrustning

Men om denna förändring 7-växlad DSG Det är en lyx, inte minst den omfattande standardutrustning och tillval. Speciellt anpassa sig till ny teknik. den Skoda Fabia 1,2 TSI Du kan kommunicera med en smartphone genom system Mirror och SmartGate. Den första möjliggör visualisering och drift av vissa telefon program på systemskärmen bolero (En av tre alternativ infotainment) Med en TFT 6.5 “ med upplösning på 800×480 pixlar. Mirror några av de program som finns tillgängliga är de Sygic (navigation) Väder Pro! (Väderprognoser) AUPEO! (Personal radio), Audioteka (ljudböcker) och Parkopedia (information om parkeringsplatser). Den SmartGate låter dig visa, lagra och använda vissa fordonsdata. Ett exempel är APP skoda visar föraren hur effektiv din körning har varit på något sätt. Å andra sidan, gör det möjligt för APP Pro MFA användare att visa funktionerna i den inbyggda datorn och visa innehåll multi på sina egna telefoner.

Inte heller försummar säkerhetssystem såsom Front Assistant med stadsnödbroms integrerad funktion, med radarsensorn, bromssystemet multicolision, den Drive aktivitet Assistant eller trötthet detektor, hastighetsbegränsaren, the Hill Hold Control, LED-varselljus eller elektroniska styr däcktryck.

Skoda Fabia 1.2 TSI DSG Montecarlo: sportsmanship

Som motorn har 110 hk och ramen är så bra, den Skoda Fabia 1,2 TSI Du har råd att passera bakgrunden nästan alla kurvor. Jag menar snabbt där vissa bilar måste sakta ner innan våga komma in, och ändå Skoda Fabia med detta men du vågar. Det finns ingen rädsla för att rack du ett larm. Tvärtom. Bakaxeln limmas på asfalten och knappt rör sig från din webbplats och fronten passar mycket bra i hörnen, med en liten understyrning. Allt detta bidrar till en sport suspension (vår enhet hade denna billiga och bekvämt alternativ), utan att bilen alltför obehagligt, du kan dra full nytta av vissa 17 “hjul med 215/40 däck som grepp asfalten som ingenting.

Adblock
detector