Peugeot 3008 GT 2.0 BlueHDi / 180, testade vi den nya SUV

Peugeot 3008 GT 2.0 BlueHDi / 180, testade vi den nya SUV

Balanserad och smidig. Så vi definierar nya Peugeot SUV: den 3008. Vi testade för första gången med den mest kraftfulla dieselmotor med automatlåda och GT trim.

Första Test: Peugeot 3008 GT 180 hk 2,0 BlueHDi

Första Test: Peugeot 3008 GT 180 hk 2,0 BlueHDi

Första Test: Peugeot 3008 GT 180 hk 2,0 BlueHDi

Första Test: Peugeot 3008 GT 180 hk 2,0 BlueHDi

Peugeot har gjort en SUV annorlunda med sin ny 3008 (på länken hittar du information om din range). Du sökte personlighet form och har gjort en kraftfull i sina linjer och hållbar bil med karaktär ofarlig mot många konkurrenter som har åtagit sig att den conventionality inom detta segment. även en bryta från den tidigare generationen Peugeot 3008, en modell mycket mer “light” utan klo, halvvägs mellan minibuss och SUV. Naturligtvis när han föddes, SUV fenomen Det var fortfarande mycket tidigt.

Och jag gillar att jämföra detta styrka exteriör design med delikatess och elegans i inredningen Jag uppfattar i New Peugeot 3008. Som två olika världar, yin och yang. Jag måste erkänna att i början låg jag tillgodogöra sig nya 3008 när det gäller design och förstod inte att asynkronism mellan utsidan och insidan. Men jag måste erkänna att, planterade redan den nya Peugeot 3008 på gatan, med naturligt ljus och artificiell belysning -Inget rullande i salones- bilen vinner närvaro är mycket mer dynamisk, är mer markerad stilistiska detaljer för att erbjuda en annan bild, särskilt i profil och bak: framsidan har redan vant nyrenoverade Peugeot 2008.

Innersta liv för Peugeot 3008

Inredning Peugeot 3008Angett. enkel åtkomst i den nya Peugeot 3008, särskilt mime med förare mittkonsolen vände något du, ytterligare omslutande genom sidoprojektion som stänger denna stora drivande knäet passageraren. bekväma sittplatser och säkra väl -chromed GT, kom ihåg, stopp i Peugeot 3008-, instrumentbräda bra material med vissa justeringar som skall poleras lätt och med en fin estetik i två höjder som medför en ovanlig elegans i segmentet. Trevlig mittkonsolen där funktioner först aktiveras av ett piano nyckel stil och sedan manipuleras och taktilt på den centrala skärmen, lyfta stora ikoner och genvägar som sparar smarta manövrar när du vet dem: Det slår mig att PSA-gruppen fortsätter att satsa på anpassa sina produkter genom anpassade fräschare.

Också mima föraren kompletteras i den nya Peugeot 3008 med en central informationsdisplay där alla möjliga teknik distribueras i format TFT Good-bye to head-up display projiceras på escamoteable- skärmen för att konfigurera drivrutinen för ögonen endast information som passar dig när som helst från ratten: markera rätt mängd tryckknappar på ratten till vad som är nödvändigt utan hands off densamma. Och jag måste tala igen av ratt Peugeot, liten, mycket liten för en SUV och tillplattade upp och ned i den linjen F1 och jag trodde att jag skulle ge mer manövrerbarhet problem … men det är inte. Dessutom hjälper den övre Flattening att se informationen som visas nästan i ögonhöjd. Jag gillade det på 208, 308 övertygade mig och jag blev positivt överraskad i en SUV.

Peugeot 3008, utanförFortfarande inne och växelspaksknopp utformningen av den nya Peugeot 3008 är spektakulära, i vårt fall en automatisk växellåda med rattpaddlar. Och bildar block med startknappen och idrott körläge-detta version kan inte montera drivsystem kontroll greppytor adherence- låg. I baksätet betonar jag höghus för cheferna för sina passagerare -Inte mycket men tillräckligt om du monterar tak och panorámico- utrymme för knäna mer än tillräckligt för vuxna Miljö 1.80 meter, även tacksam att framsätena hade mer utrymme att lägga under fötterna -encomiable arbete urtag ryggstöden för att tjäna lite extra centimeter för passagerare tillbaka. Ingen överföring tunnel leder till vad det centrala torget vinner inkråm operation för passagerare, med hjälp av en konsol med botten infällda för att bättre tillgodose fötter åkande av den plats. Bra boot, mycket kvadrat och över 500 liter mycket användbar, och associerad med en elektrisk grind, en korrekt lasthöjd.

Hur kommer Peugeot 3008?

Vi gillade den nya Peugeot 3008, särskilt eftersom vi ser en Om vi ​​talar om en balanserad bil medan komfort, ljud, dynamik och effektivitet, hörnstenarna för de flesta köpare. Det är en bekväm bil, med enkel åtkomst, bra platser, med en anmärkningsvärd invändig ljudisolering arbete knappt mekanisk motorbuller filtreras och med dessa 180 hk diesel rikligt möter … men inte med kraft att dessa samma mekaniska ihåg tidigare PSA.

Peugeot 3008El Peugeot 3008 detta är en SUV glad om du ber dem, särskilt inom idrotten läge. På konventionellt sätt, logiskt, är det mer Bourgeois med övergångar mellan växlarna men mer utspänd tillräckligt bra för att rulla på snabba vägar och vid höga priser utan att kompromissa med konsumtion. God förmåga att på ett effektivt sätt bacheo absorberande oegentligheter och betyder god fast och generösa hastigheter. Rätt riktning för att ta dig direkt dit du vill och bromsar som verkade icke-progressiv mitt Skriva ut i början att sakta som någonsin och ser att bilen bromsar som du vill och sedan få dig att göra extra tryck för att uppnå dina mål-. Acostumbrándote föreställa sig, problemet löst.

En sportläge och musfällor vägar, Peugeot 3008 garanterar också kul med berömvärd smidighet för en kroppstyp SUV och du lyckas koppla kurvor i rask takt med häpnadsväckande lätthet. Och allt detta talar om konsumtion av 8 liter per 100 kilometer i genomsnitt på en livlig takt i en fas av resor upp och ned hamnar i sportläge (verkar på ledning och motorstyrning) och omodifierade suspensioner. Dissappointed har lämnat mig detta nya SUV kommer att skada den hårda kärnan segmentet som skickar Nissan Qashqai, flankerad av den koreanska duon Hyundai Tucson och Kia Sportage, och den nya Volkswagen Tiguan gradvis frammarsch.

Du kanske också är intresserad av:

Peugeot 3008 GT, en SUV med idrotts färgämnen

Peugeot 3008: lukten ändras beroende på körning

Detta kommer att vara Peugeot 5008

Adblock
detector