Suzuki Ignis 2017: Priser och testa nya lilla SUV

Suzuki Ignis 2017: Priser och testa nya lilla SUV

Suzuki Ignis 2017 avkastningen efter tillbakadragandet från marknaden i 2008 års modell med detta namn. Nästan 10 år senare, landar den med en estetik SUV och motor med mikro hybridisering.

Suzuki Ignis 2017

Suzuki Ignis 2017

Suzuki Ignis 2017

Suzuki Ignis 2017

Vi kunde se Suzuki Ignis 2017 Under bilsalongen i Paris 2016 och vi har haft möjlighet att prova detta liten bil med SUV identitet som från varumärket, avsedd att klassificera som CUV (förkortningar av ord ingelsas "crossover utility fordon").

Med denna innovation, som drabbade den spanska marknaden tidigt 2017, Suzuki hämtar namnet Ignis, en bil som i sin tidigare epok sålde under täckmantel av liten minibuss. Tar prototypen Suzuki IM4 Concept visas på Geneva Motor Show 2015, New Suzuki Ignis visas mer attraktiv och med ambitioner ‘off-road’ som är klara att erbjuda som ett alternativ 4×4 dragkraft ‘Allgrip Auto’.

Suzuki Jag talar om tydliga avsikter att presentera en enkel och ikoniska bil, allt speglas i denna modell 3,7 meter långa och 1,95 meter höga och utvecklas på den nya lättvikts plattform där vi såg att hans bror Suzuki Baleno vilade. Om höjden på kroppen till marken, Suzuki aviserats för Ignis en Cota av 180 mm.

Suzuki Ignis 2017En första titt på utsidan av bilen lämnar en kropp målad i två klangfärger, som på sin baksida slitsar som kännetecknar Suzuki Cervo första generationen, och A- och B-stolpar målad svart, som i Suzuki Swift, och huva inspirerad av Suzuki Vitara. Framsidan av högsta finish (GLX) kan skiljas från avslutandet av tillgång (GLE) LED-teknik för att presentera sina strålkastare och något mer slående detaljer på grillen.

Redan i interiör den Suzuki Ignis 2017, Även om vi inte uppskattar hög kvalitet uppfattas av den märkliga närvaro av en majoritet av plastmaterial, är utrymmet generös och bekväm rattläge. Detsamma kan säga passagerarsätet och två bakre individuella säten som kan glida till vila i en tillbakalutad ställning eller vikas för att öka din trunk, om normalt ger en volym på 267 liter (Något mindre för Allgrip 4×4 drive version), kan denna siffra förstoras om vi inte använder baksätet. I sin normala konfiguration, de kunde få 3-4 välplacerad bagage vagn typ (eller påsar av handbagage tillåts i kabinen på ett flygplan).

Vilket driver Suzuki Ignis 2017

Känslan att börja köra med Suzuki Ignis 2017 Det är att det är en mycket lugn bil för svar, vilket märks som den enda motor som erbjuds i området utvecklar ett maximalt vridmoment på 12.24 mkg. Enheten vi testade vi har bensinmotor 1,2 Dualjet SHVS 94 hk, som den har teknik som kallas mikro-hybridisering ISG (4 CV ger extra). Denna teknik innefattar en elektrisk anordning som stöder bensinmotorn i dess dragkraft och frodas på 3 kWh batteri, som tidigare laddade med den energi som frigörs under nekandena motor eller under bromsning.

Jag gillar känslan av styrningen, som är godkänd eller mjukt eller blir för hårt, vilket är viktigt i en bil avsedd för användning i en stor stad, territorium för vilket den är beredd med svängradie av mer än tillräckligt hjul att manövrera i små utrymmen och gator (4,7 meter). Vi skulle kunna ge en bra redogörelse för det rör sig genom de smala gatorna i byarna i Italien vi var tur att hitta vårt sätt. den konsumtion kombi vi läser i vår instrumentpanelen var 5,1 l / 100 km, nyfiket samma som vi erhölls med den Suzuki Baleno denna samma mekanism. Siffran verkar anmärkningsvärt, men sade förresten, vi anser att det är en ganska tom känsla när det gäller att köra bil är berörda, vilket i sin tur bidrar till att vara tilltalande för dem som inte söker mycket mer än att flytta från en punkt till en annan.

De vill inte höra talas om Suzuki att införliva mekanisk Diesel och de tre-cylindrig motor 1,0 Boosterjet turboladdade 111 hk dykt upp som ett alternativ, det är inte nu i huvudet på tillverkaren, att den fortfarande reserverad för Baleno. Kanske detta skulle ha varit valet för dem som glupskt söka svaret på denna bil, som i ‘värsta’ fall väger 870 kg.

Suzuki Ignis 2017 InteriorVad det gör det möjligt för oss Suzuki Ignis 2017 Det är att välja andra alternativ för bensinmotorn 1,2 Dualjet. Bortsett från mikro hybridisering SHVS (endast tillgängligt i 4×2 version) denna motor finns också med dragkraft 4×4 ‘Allgrip Auto’ (Automatisk momentfördelning när det krävs av vägförhållanden eller förlust av vidhäftning) eller 4×2, det senare kan vara associerad med en automatisk växellåda typ kontrolleras med fem hastighet, istället för den manuella växellådan standard (även fem-hastighet).

I säkerhets- och förarhjälpmedel, efterbehandling GLX systemets funktionerBrake Dual Camera Support‘(Dual avdelningen) automatiskt kan sluta om det stöter på hinder i vägen. Vi måste också nämna “Lane Departure Warning‘Genom visuell indikation och en liten ratt vibration och ljud och ljus varning shimmy, Jag kan vara orsakas av ett förbiseende eller en sömnig tillstånd förare.

Priser Suzuki Ignis 2017 (ungefärliga och avsaknaden av bekräftelse)

Suzuki Ignis 1.2 4×2 90 hk GLE – 12.000 euro

Suzuki Ignis 1.2 GLX 90 hk 4×2 – 13.700 euro

Suzuki Ignis 1,2 GLX 94 hk 4×2 SHVS – 14.500 euro (mikro-hybridisering)

Suzuki Ignis 1.2 GLX 90 hk 4×2 Auto – 14.600 euro

Suzuki Ignis 1.2 4×4 90 hk GLE – 13.500 euro

Suzuki Ignis 1.2 4×4 GLX 90 hk – 14.200 euro

* Alla priser inkluderar lansera en Rabatten på 2000 euro och 1000 euro kan sänkas om berättigade till finansiering Suzuki förhållanden.

Du kan också vara intresserad

SUV intervall Suzuki 2016

Suzuki bilar anländer 2017

Faktiska förbrukningen Suzuki

Adblock
detector