Alfa Romeo Giulia Sportwagon: så vil familien Giulia

Med Giulia sedan og lansert, fortsetter Alfa Romeo å arbeide i det kjente kroppen Sportwagon versjon, en type variant med bred aksept i mange markeder. Ikke hør på noen falskt bilde sirkulerer på nett: med disse avslapnings vi viser og hvordan det vil bli.Alfa Romeo Giulia Sportwagon: så vil familien Giulia

Med ankomsten av den nye Giulia, har Alfa Romeo bare å sette den første varianten av en spektrum av biler å være ferdig med en SUV-versjon, og før en familien versjonsedan tre bind. den Future Family Giulia Du vil motta navn skapt av den historiske italienske produsenten for denne type karosseri: Sportwagon. I fravær av bekreftelse, vil det være Geneva Motor Show 2017 stedet valgt å presentere det for publikum.

den nye Alfa Romeo Giulia Sportwagon vil kombinere all sportslig av den nye salongen Alfa Romeo, med funksjonalitet en karosseri kjent, mer allsidig og dyktige, men uten å gi opp en stil depuradamente sport. Faktisk er denne sammenslåing av mål, kapasitet og sporty stil kombinerer mange familiemodeller, er det en formel med svært høy aksept i flere europeiske markeder.

2017 Alfa Romeo Giulia Sportwagon

som sedan, den Alfa Romeo Giulia Sportwagon Det er teknisk karakterisert ved bakhjulsdrift, helhet krigserklæring de berømte tyske produsenter BMW og Mercedes og også British Jaguar. den nye Alfa Romeo Giulia Sportwagon vil søke mellomrommet mellom Touring BMW 3-serie, Mercedes C Klasse stasjonsvogn og Jaguar XE Sportbrake. Og for ikke å komme ut av dette skriptet, Audi A4 Avant (Fremre eller Quattro driv) er en annen av de modeller som er identifisert ved de Giulia Sportwagon.

Den eksisterende mekaniske tilførselen i Giulia saloon vil vi se på Sportwagon. den diesel range Det består, for det første, av tre varianter, med 136, 150 og 180 hk fra en blokk 2.2, 8. automatisk manuell girkasse 6 hastighet eller en fjerde variant 210 hk Det vil bli kombinert med AWD Q4. I bensin, ville området være formulert i to 2,0 Turbo, 200 hk og 280 hk, Dette også Q4. Og vi må vente å se om Alfa ville gå å tilby en versjon Quadrifoglio, med motoren 2.9 V6 Turbo 510 hk og bakhjulsdrift.

Du kan også være interessert i:

Biler til minne: Alfa Romeo 75 V6 QV

Alfa Romeo Giulia og Renault Talisman, to salonger med personlighet

Test Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel 180 hk