Åtgärder för att putsa billack

Åtgärder för att putsa billack

En bra tvätt är inte tillräckligt för att göra din bil ser denna aspekt av när den var ny. Därför erbjuder vi några knep för att återställa den förlorade lyster.Åtgärder för att putsa billack

Även idag målningar är mycket starkare än för några år sedan, med tiden försämras. externa medel, såsom kall, sol, regn eller spillning, långsamt äter ljusstyrka bilar, mattas dess utseende. Vårt mål i denna artikel är att förhindra för tidigt åldrande utanför dessa små knep som du kan utföra i garaget av ditt hus. Eftersom en bra tvätt är inte tillräckligt.

Nyckeln för att polera bilen poleras

Om du vill få honom tillbaka förlorade lyster måla din bil, ta bort repor cesser och göra det bästa glans, Du måste underkasta sig kroppen till en poleringsprocess. Det är uppenbart att om encomienda denna uppgift till en professionell som har specialmaskiner få bättre resultat. Men om du vill spara lite pengar och göra det hemifrån på en hemlighet: Valet av ‘polish’ eller polish är nyckeln till framgång. Detta är en mer eller mindre gräddig förening innehållande mikroslip ansvarig för att ta bort defekter eller microreporna måla jämnt och returnera denna målning friskt utseende. En bra produkt i kombination med god teknisk effekt på ett väl utfört arbete.

Den ‘polish’ måste vara en krämig vätska, aldrig en tjock massa eftersom i detta fall är det ofta svårt att ta bort så att du kan skapa motsatt effekt, vilket gör den mest täckande färg. Efter att ha valt rätt produkt, svårigheten att poler ligger i antalet gånger du använder produkten. Tricket är att gå observera läget i målningen som är att administrera produkten. Virvlar eller cirkulära defekter som genereras ska försvinna.

kan upprepas denna uppgift putsning tills det behövs, som de sade vid den ochentera filmen ‘Karate Kid’ ‘för att vax på, vax off’ och så får den nya bilen glans. Men du bör ha i åtanke att måla lack är inte oändliga.

Åtgärder för att lämna din skinande bil

Med dessa trick du ska göra din bil lysa med oklanderlig utseende. Ta del av hur du polera din bil.

1. Rengör ytan som skall poleras: passerar en ren trasa kropp. Du kan använda en snabb rengöringsprodukt.

2. Använd en lämplig produkt: efter att ha utvärderat tillståndet i färg, måste du tillämpa polish eller ‘polish’ med en svamp. Placera produkten på en sida därav.

3. Förlänger ‘polish’: produkten har ansökt om längsgående rörelser. Börjar se lite tryck och öka det som du går spridning.

4. Eliminerar resterna: med en mikrofiberduk Rengör resterna av polish som kan ha blivit. Denna uppgift måste göra det mycket noggrant.

5. Slutbehandling: efter administrering av en slippolermedel använder en tunnare efterbehandling. Du kan utnyttja samma svamp, på motsatt sida.

6. Gå tillbaka till polering: Den utför samma operation så många gånger som behövs. Kom ihåg: att längsgående rörelser utan tryck, och ta bort återstoden med en mikrofibertrasa.

Om du väljer en professionell, kommer ansökan utföras med en polermaskin. Detta lämnar den ljusaste färgen eftersom den utövar rätt tryck och utför en korrekt tillämpning, utan arbetet tar mindre tid.

Hur ljusnar lämnar du måla din bil?

Enligt tillståndet i färgen på din bil kan du använda tre typer av ‘polish’ annorlunda: för en mycket försämrad färg, för en mindre försämrad färg och efterbehandling. Du behöver förlänga en applikator svamp eller dubbelsidiga och en mikrofiberduk för att rengöra resterna av produkten.

Polska priser, i alla dess varianter, cirka 20 euro. Den dubbelsidiga applikator är ca 6 euro, tyget 4 euro och snabb rengöringsprodukt hitta den i ca 17 euro. Du kan köpa ännu en icke-professionell poler för cirka 20 euro som kommer att underlätta arbetet. Totalt kommer det att kosta 47 euro polering bilen (polerade), jämfört med 100 euro som kostar professionell nivå återställa ljusstyrkan på bilen och ta bort repor på ytan och märken myggor. Men om din bil färg förblir ganska bra och bara vill borste för att avlägsna den maximala ljusstyrkan för ca 40 euro du kan tycka att detta är mindre än vad det skulle kosta om du gör det på egen hand.

Du kan också vara intresserad

20 hem och billiga knep för att rengöra bilen inifrån och ut

Trick att ta bort insekter bilens vindruta

Hur man rengör bilen klädsel: Hem tricks

Adblock
detector