nyfikna bilar: Toyota Century, Kejsare bil

nyfikna bilar: Toyota Century, Kejsare bil

De ändlösa sortiment som har Toyota, är Century en av dess mest sui generis modeller. Visas i 1967 hundraårsminnet av födelsen av Sakichi Toyoda (1867-1930), grundare av varumärket, och hur skulle det kunna vara annorlunda, århundradet lever upp till storleken av en sådan hyllning.

nyfikna bilar: Toyota Century, Kejsare bil

nyfikna bilar: Toyota Century, Kejsare bil

nyfikna bilar: Toyota Century, Kejsare bil

nyfikna bilar: Toyota Century, Kejsare bil

För ledande ledare och ledande befattningshavare. den Toyota Century Den utvecklades för att möta behoven hos image och säkerhet politiker och affärsmän viktigast Japan, även om deras ambassadörer De gjorde också hemland med dem. På den tiden var det Japanska materia av vilka endast representerade en Rolls Royce eller Bentley. den århundrade Det verkar som en stor salong mer än 5 meter, Han rider en motor 3,0 V8 och sedan en 4,0, som han lutade dem en Automatiska 3 hastigheter och sedan 4. Hålls kommit till världen över 30 år, tills i 1997 Jag fångade upp … tekniskt mer än något annat.

Toyota Century, bilen kejsaren

Idag är det som du ser på bilderna: true till sitt ursprung. behåller att traditionell och representativ bild en institutionell salong år tidigare 60. Toyota århundrade Det mäts 5.27 meter, ridning en splendorous V12-motor begränsad till 280 hk och jag tror att utsökta sätt (är enda japanska engined bil V12) Och 2005 debuterar en 6-växlad automatisk växellåda och en pneumatisk fjädring. Säger att det är sant Toyotas flaggskepp och alla dess varumärken. Även den tekniska avant-garde Lexus LS 600h hotar detta tillstånd.

hans retrostil Du bör inte förvirra dig. Skyr prål och teknisk anspråk, men kroppen Century Den är utvecklad för ge bättre filtrering och absorberande buller och vibrationer. Ditt mål som ett transportmedel är en annan. Bli inte förvånad att bilen med rullen smidig, bekväm och tyst värld. Det är tydligt att århundrade har utvecklats för att underhålla din viktiga baksätespassagerarna. den bakdörrarna öppnas och stängs automatiskt och baksätena har alla typer av elektriska justeringar.

Toyota Century, bilen kejsaren

För några år är det bilen kungliga familjen Land av resningen Sun. Efter 30 år i tjänst, ersatte Nissan Prince Royal. Toyota Century Royal, de kallas dessa exklusiva versioner är anpassade till behoven hos den Kungliga Högheter Japan. mäta 6,2 meter; begagnade ull klädsel, granit skär och vissa inre delar är gjorda av rispapper. De säger att priset på var och en av de 4 enheter förvärvats av den kungliga familjen De kostar 500.000 euro. Allt är att bevara den mest trogna japansk tradition.

Adblock
detector