Renault Clio dCi 90 hk: faktiske forbruk og førsteinntrykket

Den nye Renault Clio i versjon 1.5 dCi 90 hk, er nå i hendene på våre tekniske senter. Vil han noen gang være i vår topp 3 biler som bruker mindre?

Renault Clio dCi 90 CV 2017: første inntrykk

Renault Clio dCi 90 CV 2017: første inntrykk

Renault Clio dCi 90 CV 2017: første inntrykk

Renault Clio dCi 90 CV 2017: første inntrykk

I anledning feiringen denne sommeren OL i Rio de Janeiro, i Autopista.es viser vi en rekke klassifikasjoner som Renault Clio dCi 90 hk fikk bronsemedalje i klassen for virkelige forbruk på veien: dens utmerket tall på 4,13 l / 100 km De tillot ham å være blant de mest effektive biler som har gått gjennom vårt Technical Center. Vel, med fornyelse av den franske verktøyet, vi allerede har bevis skriftlig, er det på tide å sjekke om opprettholdes (eller bedre) som gode kvaliteter.

Etter de første kilometerne, og alltid i "Eco" modus kjører den fornyede Renault Clio (Mer informasjon) det viser litt lat dag i samme dCi 90 hk versjon enn før ... selv om ytelsen Dyno har steget til 99,3 CV ved 4015 rpm. Ett element som har overrasket oss er en "knapp" under gasspedalen, noe som "kick down" av de automatiske endringer som steg på er aktiv og avbryter modus Eco, levere det ekstra dreiemomentet er tapt modus.

Denne gangen vår protagonist Renault Clio dCi har ikke blitt så sparsom i bruken av veien som det tok 8.980 liter drivstoff å fullføre vår vanlige test rute; eller hva som er den samme, deres Media har nå forlatt oss en oversikt over 4,51 liter for hver 100 kilometer, nesten 0,4 l / 100 km. Dette tallet vil apearía dagens topp 3 biler som bruker mindre hvis vi gikk å gjenta i dag rangeringen.

En del av skylden for økningen av forbruket i den nye Renault Clio dCi 90 hk 2017 kan ligge i dekkene, denne gangen et sett med Michelin Primacy 3, i forhold til om Continental ContiEcoContact riding sin forrige generasjon. Men det kan også være knyttet til den berømte anti-forurensning standard euro 6, som i henhold til våre data ingen generell forbedring i hvilken som helst bil forbruksdata Hvis vi sammenligner de samme modellene og motorer når de var euro 5. Snarere det motsatte.

Renault Clio 2017og snakker kjøreegenskapene til den nye Renault Clio 2017 Vi må erkjenne at i løpet av de første testkilometer med følger opp som ser ut som en referanse i segmentet med en presis styre for borgere som teoretisk tilnærming er fokusert denne modellen. Jeg sier i teorien fordi begge ramme som motor, innvendig plass eller bagasjerommet (330 liter belastning målt ved vårt Technical Center) er helt tilfredsstillende for bruk i både svingete veier og på lange reiser. I tillegg, ved siden av konkurrent Peugeot 208, er det verktøy som bacheo bedre komfort Det har uten å øke regningen til kategorien kompakt ....

Du kan også være interessert i:

Renault Clio R.S. 2017: Dette er

virkelige forbruk bil: Renault Clio dCi

Biler til minne: Renault Fuego

Adblock
detector