World Jurassic bilar, stjärnor i en värld av dinosaurier

Fyra Mercedes modeller kommer att dela rampljuset med dinosaurierna i Jurassic World, en av de mest efterlängtade filmerna i år som tränar den 12 juni i Spanien.

World Jurassic bilar, stjärnor i en värld av dinosaurier

World Jurassic bilar, stjärnor i en värld av dinosaurier

World Jurassic bilar, stjärnor i en värld av dinosaurier

World Jurassic bilar, stjärnor i en värld av dinosaurier

Mer än tjugo år har gått sedan Jurassic Park Han glada världen med sin dinosaurie park. I Steven Spielberg stjärn fordonet var en Ford Explorer 'Rail' som de ser ut och ville med något mindre än en T-Rex. Två uppföljare, som inte lyckas, lyckades den första filmen, fjorton år senare, gör en fjärdedel där världens dyraste nöjespark, som ligger på den mytomspunna ön fördunklade, återigen huvudpersonen. I denna fjärde delen, Jurassic World, Explorer passerar bättre liv, att ersättas av tres Mercedes modeller: den AMG 450 GLE Coupe, mega-road G63 AMG 6x6, den Mercedes Sprblandoch mastodóntico Unimog.

Det är inte första gången som Mercedes och serien Jurassic Park går hand i hand. Om vi ​​ser tillbaka, Mercedes M-klass Han gjorde sitt första offentliga framträdande i The Lost World. Men som i Jurassic World allt kommer att vara stor, ännu mer, den här gången finns det tre varumärke modeller av stjärnan som kommer att dela scenen med jättarna av Jurassic, trias och krita perioder.

Bilar Jurassic World

Och utan tvekan, av de tre, Det är den obestridda stjärnan nykomling Mercedes GLE Coupe i sin mest radikala: den AMG 450, gömmer under huven en V6 3,0 liter och 367 hk. I dessa två perfekta djur att gå karga landskap på ön är dystra världsarv Jurassic tillägga. Mycket kommer att se i filmen imponerande G63 AMG 6x6 i flera sekvenser leder huvudpersonen i Jurassic World, Chris Pratt. med sex-hjulsdrift, fät av G-klass Mercedes flyttar tack vare ett hjärta Biturbo 5.5-liters V8 och 544 hk.

Samtidigt är den tredje stjärnan i påståendet den brutala Unimog i filmen fungerar som ambulans dinosaurier. En ambulans potential är inte kort: er OM934 5,1 betalar inte mindre än 231 hk. Avrundning ut bilden av 'stjärnor' flera skåpbilar Mercedes Sprbland som trots mindre glamorösa, även de har sina minuter på den stora skärmen.

Allt detta utbyggnaden med tyska smak fullt Nublar kommer att ses snart, nämligen 12 juni i Spanien. Förhoppningen är stor, inte överraskande, med återlämnande av Star Wars, är Jurassic World en av de mest efterlängtade filmerna 2015.

Adblock
detector