De rymliga bilar 2016: egna mätningar

De rymliga bilar 2016: egna mätningar

Nästan 200 bilar har passerat detta år av vår tekniska center. Så vi fråga: Vad är de mest rymliga bilar enligt våra mätningar? Och de stora överraskningar av året?

De bredare och rymligare bilar 2016

De bredare och rymligare bilar 2016

De bredare och rymligare bilar 2016

De bredare och rymligare bilar 2016

Och vi hamnade 2016 Autopista.es Technical Center med nästan 200 bilar testas och mätas. Den helt nya hela detta år redan, samt erbjuda några dagar sedan en lista över bilar som har mindre konsumeras året stängd bil den här gången vill vi framhålla fler bilar vi har överraskat av deras utrymme. Vi listar inte den här gången eftersom det är omöjligt att tala om den bredare, eftersom enligt den valda dimensionen (Höjd, bredd, utrymme för benen, bålen kapacitet etc …) Du kommer att vinna antingen modell. Vad vi erbjuder i dag, därför är det en urval av bilar som vi har uppmärksammat för en specifik plats eller vad de föra tillbaka.

mycket stora två små …

Först börjar vi idag talar om den nya Suzuki Baleno. Det är en nyttighetsmodell 4 meter lång (Det är i mitten av sitt slag), men vars utrymmena blir utan tvekan hänvisningen i sin kategori. med en längden av den inre användbar 184 cm mätt (A Renault Clio, till exempel, är 175 cm), en benutrymme för de bakre sätena i inte mindre än 77 centimeter (70 erbjuder en Peugeot 208, till exempel) och en stammen av 390 liters kapacitet (Säljaren Seat Ibiza har 350 liter för exempel), kan vi få en uppfattning om dess enorma totala amplitud. Sålunda, förutom i bredd, den nya Suzuki Baleno inuti kunde frottera med topp klass bilar såsom kompakt Opel Astra, Volkswagen Golf, Renault Megane… en överraskning i år.

Om vi ​​talar om en andra modell som har överraskat oss genom sin tunnelbana inre längd, Det är den nya Ford Ka + också. med 177 cm i längd och exakt interiör 70 centimeter benutrymme bak, är den lilla killen mer kapabel nu i kategori. Eftersom trots mycket volym, faktiskt mäter bara 3,93 meter längd. En annan trevlig överraskning.

Ford Ka +En coupé och en SUV

förändras nu radikal konceptbil. Den här gången vill vi lyfta fram öka i bagageutrymmet som har upplevt den nya Audi A5 Coupé, till exempel, har det sedan gått efter uppdatering av 400-460 liter, så länge våra egna dimensioner. Båda modellerna, naturligtvis, mätt som framhjulsdrift. Kan tyckas liten, men tänk på att bilen är en coupe och utåt växer endast fyra centimeter. Denna boot stöder också bagage fyra personer, eftersom deras former är mycket regelbunden och användbar. Ett genombrott, utan tvekan.

annan förvånansvärt stor bil Vi har mätt i år, och det här fallet är inte konstigt för sin stora yttre storlek, har det varit nya Audi Q7. Det placerar sig som säkert som den mest beboelig lyx SUV… fortfarande långt efter de bilar som har tre verkliga utrymmen sanningen.

Kia OptimaKings boot

Slutligen har vi också lyfta fram ökänd som en påminnelse om att ingen tvekan kvar boot kungar i sina respektive kategorier, Octavia och Honda Civic, både sedan och vagn variant. I båda fallen mer än 600 liter. De har också här ihåliga ära den nya Skoda Superb och Kia Optima, som Oslagbar verkliga längd av interiören: Inget mer och inget mindre än 1 meter och 96 centimeter lång. Och ja, är den nya Kia Optima nästan lika med den hittills oberörbara Superb. Vi får se nästa år vad som väntar.

Du kanske också är intresserad av:

Små bilar med bättre innerutrymmen

Den bästa kompakta familj: som har mer trunk?

Den bästa stora SUV-marknaden

Adblock
detector