Nya bilar transformatorer 4 Age of Extinction

Nya bilar transformatorer 4 Age of Extinction

Optimus Prime och hans kollegor Autobots återvänder till den stora skärmen i den fjärde delen av Transformers saga. Vi talar om ‘Transformers 4 The Age of Extinction’ som lovar en god dos av känslor. Och i denna nya film, har dess skapare tagit resten såvitt bilar berörs: det är de nya bilar Transformers.

Nya bilar transformatorer 4 Age of Extinction

Nya bilar transformatorer 4 Age of Extinction

Nya bilar transformatorer 4 Age of Extinction

Nya bilar transformatorer 4 Age of Extinction

‘Transformers 4 Åldern av utplåningen’ öppnar nästa 8 augusti i Spanien, men det har redan nått teatrar i USA Och det innebär att vi känner aktörerna på hjul flamboyant film regisserad av Michael Bay, som ansvarar för stafettpinnen i den mån fyra omgångar av Transformers: här finns nya Autobots och Decepticons.

Autobots, nior

I detta nya kapitel, repetera, naturligtvis, spelare som Optimus Prime eller humla, men båda är helt nya modeller. Utan tvekan, återigen ‘Bumblebee’, som fortfarande juvelen en Chevrolet Camaro. Men ‘muskel bil’ som ger liv åt en humla Den bygger på den sista generationen som har skapats speciellt för filmen prototypen: De främre och optiska har modifierats och den bakre som växer i muskel- och hjulhus, vilka också har overextended. Dessutom i Transformers 4 finns en ‘flash back’, så vi kommer att ha möjlighet att se en sesentero Bumblebee, vilket det är en spektakulär Chevrolet Camaro SS 1967 omgjorda för tillfället.

Bumblebee, ny bild

Andra två juveler för att vara närvarande i ‘Transformers 4 Åldern av utplåningen’ Chevrolet Corvette C7 blir rockor och Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. Första saker först. Den nyutgivna C7 Corvette Stingray kommer att spela Crosshairs, mer känd som ‘Master of Arms’ av Autobots. den ny generation Corvette, som tar upp det legendariska namnet på 60 stingrocka, fortfarande på väg att bli en stjärna. Och vad bättre att göra det på den stora skärmen. Klä för tillfället som kräver att vara grön Crosshairs, färg som går som en handske till sin V8 455 hk. Samtidigt den Autobot Drift kallas Veyron Grand Sport Vitesse Bugatti, som med sin 1200 CV, detta är den mest potenta film transformator. Och även den snabbaste: Glöm inte att år 2013, blev denna cabriolet skjutbart tak snabbast cabrio på jorden.

Och nej, vi inte glömma Optimus Prime. Ledaren för Autobots Transformers längre den 1 april Peterbilt att bli en spektakulär International Western Star. Naturligtvis har det ändrats för tillfället: huven, grillen, stötfångare … allt är nytt i den här sköna lastbilen blir den stora skärmen i Optimus Prime. Efter de ‘tungviktare’ av Autobots, Vi fann också bland nyheterna Hound, att slutligen debut i filmen anpassning och inte längre armén Jeep ursprungliga serien att bli en enorm Oshkosh Defense. Det är också självklart mycket större militärfordon men.

Decepticons Släpp också

Den ‘mörka sidan’ av Transformers Decepticons kommer huvudrollen: på sidan av onda också hittade vi en massa nya funktioner fyra hjul. Och utan tvekan är stjärnan lockdown, som är utformad i ett Lamborghini Aventador mattsvart som det har blivit en favorit av huvudpersonerna i filmen. 700 hk Transformator, varken mer eller mindre.

Lamborghini Aventador, dålig film

En annan villains kärlek Stinger, en Decepticon som ger liv till ett Pagani Huayra klädd i rött och svart. Bredvid Veyron och Aventador, är det en av de dyraste bilarna som vi ser i ‘Transformers 4 Age of Extinction’. Och vi slutar Galvatron, ‘Tunga’ på den motsatta sidan. Liksom Optimus Prime är en spektakulära lastbil, nämligen en Freight Argosy.

Adblock
detector