rikaste spanjorer Fernando Alonso, inklusive

rikaste spanjorer Fernando Alonso, inklusive

Fernando Alonso, samt vara med på listan över de 200 rikaste i Spanien, är en av de spanska idrottare bland 25 världens mest arv.rikaste spanjorer Fernando Alonso, inklusive

Även om vi vet om Fernando Alonso vann mycket för löner eller priser och även hur garantier i vissa företag, Det är okänt hur mycket reklamintäkter. Trots detta, spanjoren är på listan över de 200 rikaste i Spanien.

Dessutom är Fernando Alonso också en av de spanska idrottare, med Rafa Nadal, bland 25 världens mest arv, enligt Forbes. Denna publikation som Formel 1 föraren skulle ha fått nästan 200 miljoner euro för royalties sedan gå med i World 2001.

Fernando Alonso arv bygger på annonsintäkter och de höga löner som de får de bästa Formel 1 förare. Världsmästare med 16 aktiva säsonger, McLaren fick mer än 35 miljoner euro per år och hennes bild sponsra märken som Tag Heuer, Europcar eller Viceroy.

Hans förändringar bosättning (bodde i Schweiz 2006-2011) gör det ännu svårare att spåra sitt kapital. I handelsregistret, hans far, José Luis verkar som agent eller manager fem aktiva företag. Den äldsta är DAF 5 Ledning och GESPUAM: de första staterna att hantera sina bildrättigheter och den andra är involverad i många aktiviteter. Båda har förklarat förluster i räkenskapsåret.

Secrets bildrättigheter

Även resultatet för 10 eller 15 år är skyhög, i många sporter (Fotboll, Formel 1, basket …) de årslöner av bästa överstiga 10 miljoner kronor per år, ens 15 eller 20. I en del fall, koncept vinster rättigheter är ännu större. Men de återvänder alltid hemlighet. Klubbar, varumärken, agenter och idrottsmän själva döljer ofta dem från allmänheten.

Den elfte upplagan av de rikaste 200 Spanien kastar en ganska tydlig slutsats: för de rika spanjorerna i krisen bakom oss. På bara två år, arv som helhet har ökat med 60.000 miljoner euro -Av dessa mer än hälften av 2016, till totalt 237.150 miljoner. Och för första gången bland den ekonomiska eliten i landet två stjärnor glida avskilda sporter: Fernando Alonso (197) och Rafael Nadal (198). Införande i de sista platserna i listan är rekommendation, det är nästan omöjligt att hålla reda på sina investeringar och företag inte troget återspegla dess tillgångar.

Du kan också vara intresserad

-De spektakulära väg bilar av F1-förare

-Flick av Formel 1 förare

-Vad sport har F1-förare enligt deras färger?

Adblock
detector