Stora SUV billigast 7 sitsig

Stora SUV billigast 7 sitsig

Hittills har de varit förbehållet stora europeiska lyxmärken, symboler för status och makt. Men den nya Hyundai Grand Santa Fe och Mazda CX-9 släpptes på marknaden för att övertyga om att inom segmentet stora stadsjeepar inte bara väger logotypen. Populär i Nordamerika, vad stort sätt hela 4,80 meter, 7 säten och fyrhjulsdrift kan hittas i vår marknad för mindre än 50.000 euro? Sökningen returnerar oss bara 5 resultat …

Stora SUV billigast 7 sitsig

Stora SUV billigast 7 sitsig

Stora SUV billigast 7 sitsig

Stora SUV billigast 7 sitsig

Med den ekonomiska “boom” levde sina gyllene år, men redan nu i skarp nedgång i försäljning, den stora 7-sitsig SUV är fortfarande en av de mest eftersträvansvärda fordon marknaden. Under de senaste åren, Audi Q7, BMW X5, Volvo XC90 eller Land Rover Discovery har upprätthållit en hård kamp för copar segmentet en kamp där de har också spelat stark Mercedes ML, Porsche Cayenne och Volkswagen Touareg, I detta fall kasseras genom att endast 5-sitsiga versioner. Bara behöver korsa data i dem alltid att hitta gemensamma nämnare: alla braskande kroppar mer än 4,80 meter, AWD… och en distinkt logotyp lyx.

Marknaden är dock erbjuder andra alternativ kanske mer blygsamma men lika kraftfullt för dem som längtar efter en stor 7-sitsig SUV. Och mer idag med tillkännagivandet av den nya Hyundai Grand Santa Fe och CX-9, opublicerade hittills i Europa. Anpassad från sin huvudmarknad, USA, nu försöker de övertyga införa deras bästa pris / utrymme / utrustning. De går alltså tre andra stora populära 7-sitsig SUV. Styrs av sitt fokus minibuss ett SsangYong Rodius, Också imponerande (5,13 meter), med jätte 7-sitsig och tillgänglig från endast € 35.900 med allhjulsdrift… vilka andra vapen presenterar marknaden inom detta segment? Låt oss börja från basen priset.

Fiat FreemontFiat Freemont: från 30,490 euro

Vår speciella ranking börjar intressant Fiat Freemont, en italiensk jätte som ärvde Dodge Journey bas försvann uppfinna sig själv som sin närmaste SUV från minibuss tidigare befruktningen. med en långa 4,89 meter lång och alltid med 7 säten mer än rimligt standard, har du bara fyrhjulsdrift med en motor 2,0 Diesel 170 hk som, utan att vara alltför snabbt, fungerar bra och inte spendera mycket. bil mer än tillräckligt för vad lite det kostar.

Mitsubishi MonteroMitsubishi Montero: från 36.900 euro

Listan fortsätter med en sann ikon av 4×4: den Mitsubishi Montero. Med en gigantisk kropps 4.90 meter, med en enorm beboelighet för 7 passagerare och alltid med en bra boot, du hittar det för mindre än 37.000 euro alltid med fyrhjulsdrift och en 3,2-liters turbodieselmotor och 200 hk. I sin fördel, den största Campero strategi: en äkta all ren jord med stora nivåer att övervinna de hinder som är inblandade. mot mindre förfining att rulla väg, större vikt (2350 kg delen) och logiskt en högre bränsleförbrukning. Det är en 4×4 specialist.

CX-9Mazda CX-9: från 42.000 euro

Marknadsförs i USA sedan slutet av 2006, har Mazda slutligen beslutat att ta sitt flaggskepp Europa CX-9, som Spanien i synnerhet når 100 enheter. Vi presenterar en bra relation mellan pris, storlek och standardutrustning, kommer att vara kommer ut i december, alltid med 7 säten och inte mindre än 5,1 meter av långa kropp. Med en imponerande och mycket attraktivt siffra, fyrhjulsdrift och en automatisk växellåda 6-växlad, tillkännager ett mycket konkurrenskraftigt pris. Ja, mekaniskt det komma med samma motor som den marknadsförs i USA: 3,7 L V6 bensin och 273 hk, Idag kanske illa lämpade för europeiska efterfrågan.

Nissan PathfinderNissan Pathfinder: från 44.500 euro

En annan riktig specialist 4×4. I själva verket Pathfinder detta är av de få SUV som fortfarande upprätthåller chassiskenor, för även om Nissan redan har aviserat en ny modernare utveckling som antar monocoque och även 4×2 versioner är för tillfället inte schemalagd marknadsföring i Spanien: bland annat är vår nuvarande Pathfinder tillverkad i Barcelona. Väljer att Nissan och har en klassisk all-terrain, alltid fyrhjulsdrift och minska, som för mindre än 45.000 euro erbjuder en motor 2,5 dCi 190 hk. med en mer begränsad längd (4,81 meter), sina två platser i den tredje raden är något tight, men i gengäld erbjuder mycket bagage. En annan ren 4×4, mindre anpassade till väg- och Mycket hög konsumtion, jämnare än Mitsibishi Montero.

Hyundai Grand Santa FeHyundai Grand Santa Fe: från 45,950 euro

Stänger listan över stora SUV 7 sitsig 4×4 för mindre än 50.000 euro den sista att anlända: A Santa Fe LWB Det framstår som kanske den mest tillråda alternativ. med en bra motor 2,2 CRDi 197 hk och konsumtion ganska innehålls erbjudanden 7 mycket bra platser, en stor trunk, mycket utrustning och en åktur kvalitet och större prestation. Detta är det andra försöket till Hyundai att gå in i segmentet av stora lyxiga SUV gång försvann den tidigare ix55. Och, uppenbarligen sett, även utan att nå förfining och teknik av en BMW X5 eller Volvo XC90, är med Mazda de bästa förutsättningarna att närma kategori. Inte den billigaste, men en mycket bra stor SUV.

Adblock
detector