Range Rover Sport 2018: nytt ansikt og mye teknologi

Range Rover Sport 2018: nytt ansikt og mye teknologi

Den andre generasjonen av Range Rover Sport er oppdatert med et mer moderne image, et infotainment-system med to skjermer, nye funksjoner og motorer.

Skiftende ansikt for Range Rover Sport 2018

Skiftende ansikt for Range Rover Sport 2018

Skiftende ansikt for Range Rover Sport 2018

Skiftende ansikt for Range Rover Sport 2018

Selv da sprengning i 2013 til dags dato Range Rover Sport nesten hvert år har hatt noen nyheter (Hybrid, SV8, SVO, SDV6 292-306 hk SD4 ...) er nå halvveis i sin kommersielle liv, når han presenterer forandrer større helhet. I sin ytre utseende frontlykter Redesignet, fine antinieblas LED av små andeler i det nedre område av en paragolpes som det er også nye lovforslaget, grill, en spoiler Spor bak det lettere for mindre skitt buildup på månen, samt tre nye design felger 21 eller 22 "silver finish, speil polert eller svart. I tillegg tilbys de nye utvendig design-pakker med svart satin eller karbonfiber.

Range Rover Sportfor fyr, nå mer stilisert, tilby opp til fire teknologier, alt avhengig av merke med overlegen belysning: Premium, med 24 ledede; Matrix, med 52 LED separering av lysstrålen i vertikale linjer for å skape skyggelagte områder og unngå blending av andre drivere; ledet av piksel, med 142 LED å dividere den vertikale bjelke og horisontalt; og ledet av laserbildepunkter kombinere 144 førte fire laserdioder å projisere lys med stor presisjon mer enn 500 meter.

Range Rover Sport 2018, mer teknologi

Inne ønsker oss velkommen med fineste plasser i premiere belegg, fyllinger og plastfolier å bedre komfort, omgivende lys med 10 farger tilgjengelig, større lagerløsninger og / eller med større kapasitet i midtkonsollen kan ha et kjøleskap plass til fire 500 ml flasker er istand til avkjøling til 5ºC- inntil 14 kontakter (USB, HDMI, 12V og 220V) og ionisering system luften i passasjerrommet. Men mest kjent er den nye enheten Infotainment Touch Pro Duo med to berøringsskjermer 10 " HD. Et system som allerede kjenner Range Rover og sikre at vi likte ikke bare av design eller grafikk kvalitet, men også for sin raske respons og enda så intuitivt å bruke. den øverste skjermen Du kan flyttes for å unngå blending og forbedre sikten mens bunnen er fast. Den første samler informasjon navigasjon, lyd, multimedia... mens nedre Det er reservert for klimaanlegg, forskrifter av sitte og kjøretøy. Den multifunksjonshjul sjenerøse størrelsen kan regulere temperatur, viftehastighet, sete massasje ... I tillegg kontroller den ratt debut brytere berøring med dynamisk belysning.

Range Rover SportVi har også funnet en Hodet En skjerm hvilke prosjekter informasjon på frontruten farge på en flate 10 "større klarhet og definisjon; data om hastighet, navigasjon retninger, adaptiv cruise control, trafikkskilt ... Også tilgjengelig Armbånd Key aktivitet utgitt av Jaguar F-Pace for lukking av bilen med nøkkelen inne mens vi tar en svømmetur på stranden eller spille sport.

Range Rover Sport 2018, bred mekanisk utvalg

blant sine propeller den mest bemerkelsesverdige er ankomsten av en ny Hybrid plugg, 2,0 Si4 PHEV, med 51 km med autonomi i elektrisk modus, slik at det vil bli katalogisert av den DGT som null-utslipp med kjøretøy 404 hk, og erstatte den forrige Hybrid Diesel Hybrid SDV6. i diesel rekkevidden er leddet i 2.0 SD4 firesylindret 240 hk, V6 3,0 TDV6 med 258 hk og 3,0 SDV6 med 306 hk og V8 4,4 SDV8 av 339 hk. i bensin serie starter med en 2,0 Si4 tetracilíndrico av 300 hk, fortsetter 3.0 V6 av 340 hk og kulminerer med 5.0 V8 passerer fra 510 til 525 hk og spesial SVR575 hk med som akselererer 0 til 100 km / t i 4,5 sekunder og delene 283 km / t. Denne høye ytelse versjon oppviser spesielle støtfanger, et panser karbonfiber, som kan være i sikte, med ventiler og et bremsesystem lover større motstand mot høye temperaturer.

dynamisk forbedringene er subtile, selv om de kan være viktig, fordi Land Rover hevder å ha forbedret den stivhet den chassis mens lovende større styrepresisjon. Bortsett fra SD4 versjon med spiralformede suspensjon, resten er utstyrt som standard luftpute. Blant dens annet ekstrautstyr enheter som nå teller er "Advanced Tow Assist" det forenkler manøvrer reversere hastigheter med trailer slik at sjåføren er ansvarlig for merking kun stien gjennom ryggekamera med Dial "Terrain Response" for å håndtere bare pedalene mens adressen automatisk flyttes.

ordrer for den nye Range Rover Sport er nå støtte hos forhandlerne, men ikke kommer opp slutten av året med priser som spenner fra 71,100 € 2.0 SD4 S av SVR 151.400. for hybrid plugg må vente 2018.

Du kan også være interessert

Sikre sportslig Range

Porsche Cayenne fra 79981 €

Porsche Cayenne, sporty løsninger

Adblock
detector