Kampen av århundradet: bilar vs Floyd Mayweather Conor McGregor

Kampen av århundradet: bilar vs Floyd Mayweather Conor McGregor

Miljoner och åter miljoner euro i bilar med Boxer Floyd Mayweather och Conor McGregor fighter som kommer att kämpa den 26 augusti.

Mayweather garage och McGregor

Mayweather garage och McGregor

Mayweather garage och McGregor

Mayweather garage och McGregor

Sport, exklusiva versioner, en massa pengar och vissa andra horterada. Så vi kan sammanfatta garage och Conor McGregor Floyd Mayweather, UFC fighter och fighter respektive kommer att kämpa den 26 augusti i vad några har vågat samtal “Kampen av århundradet”.

Vill du se vad de har i sitt garage? Bara ge dig ett tips: Floyd Mayweather är känd för att bluffa de pengar som har upp till Instagram bilder med påsar fulla av anteckningar och i sin tredje konfrontation med Conor McGregor försökte provocera fighter kastar avfallsdeponierna av pengar till sin motståndare.

bil Mayweather

Floyd Mayweather, en lång lista

Låt oss vara tydliga, Vi kommer inte att granska listan över bilen Floyd “Money” Mayweather eftersom det skulle ta oss dagar. Och det är att världsmästaren boxning upp i fem olika kategorier har ett garage oändliga smycken. För att ge dig en idé, hans Ferrari, Porsche eller Rolls-Royce “normal” är inget att vad som kommer.

Bland de mest framträdande italienare har boxare till dörren till sitt hem en Lamborghini Aventador (276.000 euro), Ferrari 458 Spider, en Ferrari 588 GTB Fiorano och Ferrari Enzo, värderas till mer än 200.000 euro vardera, speciellt den senare.

Europeiska geografi vi går över till Frankrike, där Floyd var på sin dag tre Bugatti Veyron, två blygsam version av 1,5 miljoner euro och en annan mycket speciell, hans Bugatti Veyron Grand Sport, gränsar 3.000.000. En kort stopp i Tyskland, eftersom Mayweather har en spektakulär Porsche 911 Turbo Cabriolet, och vi går till Storbritannien.

Trots den vanliga swagger boxare har Floyd Mayweather inte klibbig, så jag kunde inte missa chansen att ha någon annan modell av öarna. Två Rolls-Royce Phantom De vilar i sitt garage, en cabriolet (Drophead kroppen) och två Bentley, en Bentley Mulsanne och Bentley Flying Spur. Med tanke på de anpassningsmöjligheter för var och en av dessa bilar, vågar vi inte göra en uppskattning av hur mycket pengar som investeras i de 24 hjul.

Om du inte gillar någon av dessa modeller eller om du vill ta en lång resa, oroa dig inte, du kan alltid övertyga Floyd att du lämnar nycklarna till hans privata planet. Ja, kommer samma fotografiet ut på toppen och det kostar inget mer och inget mindre än 30 miljoner euro.

bil McGregor

Conor McGregor, en mer blygsam garage där vem som helst skulle drömma

Jag måste säga, såvitt bilsamling del har Mayweather vann den första händelsen av den förväntade angrepp den 26 augusti. ändå Conor McGregor garage har mer än en enhet med någon av oss skulle drömma.

Första vi gör är att gå “dåligt skott” för att se hur McGregor har förändrat sin Rolls-Royce Phantom i deras speciella verktyg för marknadsföring, med en slående “Den beryktade” (Eftersom det är även känt) på den sida av fordonet. Vi gör ont nästan att se din lyxbil är nu närmare att likna en gammal van som cirkusar annonseras i byar.

Till vilken Conor Om du måste ha mer kärlek är miljön i sin älskade Irland, som är brukligt när du reser till Dublin använder en BMW i8 personifieras med RHD. Förutom bra väder har McGregor en Rolls-Royce Dawn, en cabriolet som är säker avkopplande tittar på gröna landskap i hans hemland.

Nu har vi sagt att insamlingen av den hyllade fighter är mer blygsam än Mayweather, därför kan vi bara understryka dess Lamborghini Aventador Roadster, en BMW 730d och Range Rover Sport. Modeller som är säker på någon av oss om vi avvisar ge bort.

Du kanske också är intresserad av:

Alla bilar från Cristiano Ronaldo

De bästa bilarna för rappare

Messi betalar sin Ferrari i en halvtimme

Adblock
detector