Topp 10 bilar av Gran Turismo 6

Topp 10 bilar av Gran Turismo 6

Fans av racingspel är i tur. Denna vecka börjar säljas den nya Gran Turismo 6 för Play Station. Här kan vi ge dig de 10 bästa bilar som kan köra i nya delen säljande racingspel.

Topp 10 bilar av Gran Turismo 6

Topp 10 bilar av Gran Turismo 6

Topp 10 bilar av Gran Turismo 6

Topp 10 bilar av Gran Turismo 6

Ett nytt kapitel i Gran Turismo-serien för Play Station är i görningen. den December 6 börjar säljas Gran Turismo 6 till PS3, den sjätte delen av den populära racingspel som skapats av den japanska Kazunori Yamauchi.

Totalt 1.200 bilar, 37 platser och 100 olika format kretsar du samlas i den nya delen av spelet försäljning, bland vilka är Spanska Ascari krets, beläget i Ronda (Málaga), eller stiga till Goodwood. Vi har gjort ett urval av de 10 bilar med vilken du kan njuta av i Gran Turismo 6.

* Mercedes AMG Vision Gran Turismo:

Mercedes AMG Vision Gran Turismo

Denna spektakulära och futuristisk Mercedes är den första av de Vision Gran Turismo initiativ, tack vare som Gran Turismo och över 28 varumärken samarbeta för att skapa nya projekt för specifika fordon för spelet. till Mercedes AMG Vision Gran Turismo, som sågs som en modell skalas till Hall of Los Angeles, kommer att följas av Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Alpine, Lamborghini, Toyota, Volkswagen, Nissan …, av vilka en del har börjat ses i olika fritidsaktiviteter.

* The moonbuggy:

den moonbuggy

I Gran Turismo 6 Du kan köra runt månen. En av de stora nyheterna som ger den sjätte delen av spelet är möjligheten att få bakom ratten i Rovingmedlet LEV-001 1971 och utför olika lunar beskickningar ytan av vår satellit.

* Red Bull x2014 Fan Bil:

Red Bull x2014 Fan Car

Som hände i Gran Turismo 5, den samarbete med Red Bull Han har återigen bära frukt. I det senare spelet, tog han konsolen prototyp som designats av Adrian Newey (Chief ingenjör av aerodynamik team av energidrycker i formel 1), varvid den Red Bull X2010. för GT6, har skapat en totalt tre av dessa spektakulära racingprototyper: den Red Bull x2014 Fan Car, den Junior x2014 Car, och Standard x2014 Car, var och en med en annan nivå av förmåner beroende på svårigheter.

* Fisker Karma Ecosport:

Fisker Karma Ecosport

den US utökad räckvidd elektrisk, den Fisker Karma, Det kommer också att vara i Gran Turismo 6 i dess variant Ecosport. den mer 400 hk Amerikanska sport, från två elmotorer och en bensinmotor, görs tillgänglig för videospel fans från den 6 december.

* Nissan DeltaWing:

Nissan DeltaWing

den ‘Batmobile’ ras, vi kunde se under 2012 delta som experimentell prototyp i Le Mans 24-timmars och leds av den spanska Lucas Ordóñez, Det kommer också att vara i GT6. Dess unika långsträckt konstruktion med tre hjul gjorde honom till en av de mest slående modeller av legendariske uthållighetstestet. I själva verket har Nissan redan meddelat att 2014 De kommer att delta i samma lopp med en annan experimentell prototyp liknande, men med elektrisk framdrivning, den Nissan ZEOD RC. Det skulle inte vara förvånande att vi såg senare som en extra hämtning för spelet.

* Nissan GT-R NISMO GT3:

Nissan GT-R NISMO GT3

Det gick inte att missa i Gran Turismo 6 en av de bil emblem videospel, GT-R. Och, naturligtvis, i sin mer radikal variant racing, den Nismo GT3 med 530 hk.

* Audi R18 TDI Audi Sport Team Joest:

Audi R18 TDI Audi Sport Team Joest

Representationen av Le Mans 24-timmars inte bara det kommer med DeltaWing. andra fordon och prototyper kommer också att vara närvarande, såsom Audi R18 TDI med den tyska marken förstärktes test i 2011, som drivs av en dieselmotor.

* KTM X-Bow R:

KTM X-Bow R

Den särskilda öppet fordon KTM X-BOW, i hans variant ‘R’ med 300 hk effekt och 40,8 mkg moment -för väger bara 790 kg– kommer också att vara på den berömda körsimulator. garanterat roligt.

* Plymouth XNR Ghia Roadster:

Plymouth XNR Ghia Roadster

Detta är en av de vackraste bilar som någonsin skapats. Han föddes redan på 60-talet och År 2011 vann han ‘Gran Turismo’ award på Pebble Beach Concours d’Elegance. Nu kan du sätta din flyer i den nya Gran Turismo 6.

* Tajima 2012 Monster Sport E-runner Pikes Peak Special:

Tajima 2012 Monster Sport E-runner Pikes Peak Special

Klättringen till Pikes Peak kommer inte att vara som sådan i Gran Turismo 6 (åtminstone initialt), men det är en av den spektakulära prototyper protagonister i den berömda tävlingen, som hålls varje år i Colorado. Tajima 2012 Monster Sport E-runner Pikes Peak Special Det ser ut att bli en av de snabbaste bilarna som finns tillgängliga på GT6.

Adblock
detector