10 ‘hallickar’ och exotiska bilar som inte säljs i Spanien

10 bilar'chulos' y exóticos que no se venden en España10 bilar'chulos' y exóticos que no se venden en España10 bilar'chulos' y exóticos que no se venden en España10 bilar'chulos' y exóticos que no se venden en España

Dodge ChallengerDodge Challenger

talar om Challenger talar om en av 'muskelbilar' legendariska, bredvid också modellera Dodge, den Laddare (Detta i sin moderna generationen coupe kroppen kvar av en sportsedan med typ färgämnen) och, naturligtvis, bredvid Ford Mustang och Chevrolet Camaro (de två sistnämnda om de säljs i Spanien). Dess historia är omfattande och dess ursprung som en stor amerikansk sport börjar 1969. För närvarande är den amerikanska marknaden marknadsförs under följande mekaniska versioner: 3,6 V6 Pentastar 309 hk 5,7 V8 380 hk SRT 6,4 V8 491 hk SRT Hellcat och 6,2 med 717 hk kompressor. Mer om Dodge Challenger SRT

Dodge Viper SRTDodge Viper SRT

Det är en av de stora idrotts föl missa, vi talar om Dodge Viper SRT, en bil än i tidigare generationer som trampade på vårt land själv, men för några år längre säljs på den spanska marknaden som ett nytt fordon. i dess intervallet 2015, Dess ingredienser är 'klassiska' en amerikansk sporter: spektakulär design och stor förskjutning motor, i detta fall, ett centrum framåt propeller 8,4 V10 av 'endast' 654 CV.

Honda OdysseyHonda Odyssey

den Honda Odyssey är en intressant minibuss med viss popularitet i sitt hemland Japan och på andra marknader som USA. I deras hem den marknadsförs den femte generationen (med versioner av sju eller åtta platser), medan det i Nordamerika och gå för fjärde generationen. Säkerligen en bil som skulle komplettera positivt intervallet Honda i Europa (för några år sedan, ja som sålde den så kallade Shuttle).

Honda N-BoxHonda N-Box

Tenure på en av de sista "Kei bilarnas japansk mark på marknaden, Honda N-Box. Kvadratiska former påminner oss något Kia Soul och Nissan Cube (Det senare säljs inte längre i Spanien). Dess kompakta dimensioner 3,39 m lång, 1,47 m bred och 1,77 m hög placerade honom som en mycket benägna att flytta genomfartstrafik mättade städer fordon. Dess motor på 660 cm3 deplacement är mer än tillräckligt för sin huvuduppgift.

Ford F-150Ford F-150

den Ford F-150 är en pick-up med karaktär, med historia och stor vädjan till allmänheten, samtidigt som äran att vara den näst mest sålda bil alla historien bakom Toyota Corolla och obestridda ledaren för inskrivningar under de senaste åren i USA. Det är sant att den här typen av bilar har inte mycket drag i Europa, men utan tvekan, Ford gjorde en stor handling av mod, om han vågade föra den till Europa. Sedan 1948 har de redan sålt totalt 13 generationer. Mångsidigheten och många av dess versioner dess 4x4 kapacitet och robusthet är grunden för deras framgång.

Holden CommodoreHolden Commodore

Vi stannar nu vid Australian varumärke Holden den General Motors grupp. den Commodore Det är en attraktiv salong kroppsversioner sedan och Sportwagon (familjen). Mekaniska, all bensin: En SIDI V6 3,0 251 hk, 3,6 V6 SIDI 285 hk och 367 hk 6,0 V8. Som ni ser, helt annorlunda från de normer som fastställts av de europeiska varumärken för sina salonger.

Daihatsu CopenDaihatsu Copen

den Copen Det är en attraktiv, liten roadster med infällbar hardtop som marknadsför den japanska Daihatsu sedan 2002. Dess första generationen (2002-2012) hade en charmig retrodesign, medan den nuvarande generationen (den andra) har en mer kantiga och modernare design färgämnen. Att skjuta, använder en 658 cm3 tre-cylindrig motor med 64 hk turbo.

Toyota FJ CruiserToyota FJ Cruiser

Lovers todoterrenos verkligen säker på att de har i sin ranking av favoriter till Toyota FJ Cruiser, införande av en säregen mönsterbild och blanda klassisk estetisk element med modernare. USA är huvudmarknaden, där man erbjuder olika versioner med tvåhjulsdrift (bak), fyrhjulsdrift, fem-växlad automatlåda och sexväxlad manuell växellåda (beroende på vald variant). För att driva, använder en 'lilla killen' bensin 4,0 V6 263 hk.

BYD e6BYD e6

vi landade i Kina, specifikt på märket BYD (Bygg dina drömmar). Denna tillverkare har ett brett och varierat utbud av bilar. Bland dem har det dragit vår uppmärksamhet till en Minibuss hundra procent elektrisk, den BYD e6. Med mer än 4,5 m långa, framhäver dess autonomi i stan ca 300 km, har en permanentmagnet synkronmotor av 90 kW (ca 121 hk) och en sofistikerad nästa generations batteri typ LiFePO4 (litium, järn och fosfat) 60 kWh kapacitet. Utan tvekan, ett intressant alternativ och effektiva transporter för städerna.

Lincoln MKZLincoln MKZ

Vi avslutade vårt utbud av attraktiva och exotiska bilar som inte säljs i Spanien med en av de mest representativa amerikanska lyxmärken, Lincoln (Ford grupp). I intervallet denna tillverkare har visat oss intressanta för sin design MKS sedan, en bil på den amerikanska marknaden för närvarande erbjuder tre alternativ framdrivning: två bensin (2,0-EcoBoost 240 hk och en 3,7 V6 300 hk) och en hybrid av 188 hk.