Liqui Moly erotiska kalender 2016: Afrikansk magic bil

Vi väntade. Erotisk kalender excellence, Liqui Moly är här. Den nya 2016 är så förföriska och suggestiva presenter. Missa inte det.

Liqui Moly Calendar 2016: de hetaste bilderna

Liqui Moly Calendar 2016: de hetaste bilderna

Liqui Moly Calendar 2016: de hetaste bilderna

Liqui Moly Calendar 2016: de hetaste bilderna

Hösten är tidtabeller och Liqui Moly, Tyska specialist på motoroljor och tillsatser, överraskar oss igen med det nya Erotiska kalender 2016, som det har utförts enbart i Sydafrika. Enligt direktör för marknadsföring av företaget, Peter Baumann, “den nya kalendern kombinerar överklagande av stora bilar med vackra kvinnor”.

Varför Sydafrika för 2016 kalender Liqui Moly? Inte bara av estetiska skäl och skönhet. Sydafrika är flera år bland de stora tillväxtmarknaderna Liqui Moly. Bilderna är gjorda i Kapstaden och Johannesburg och speglar den ökande betydelsen av export företagets verksamhet. Efter den gamla stålverk, 2016 fokus återigen på bilar, med prover som inte syns varje dag på vägen.

Liqui Moly nya 2016 kalender har något speciellt, inte bara för sina skäl, som är uppenbara. Det är en särskilt lång kalender som Det omfattar 13 månader i stället för 12, och det börjar i december i år. Och om du trodde lite ett år för varje månad erbjuder två skäl att välja, så att dina ögon har Totalt 26 fantastiska bilder som inte kommer att lämna dig oberörd.

Liqui Moly erotiska kalender riktas i första hand till workshops och andra kunder Liqui Moly. men Om du är intresserad, kan du be i butiken Liqui Moly Team i www.liqui-moly-teamshop.de

Och för det mesta “försiktiga” som inte vill att avleda uppmärksamheten från de tekniska aspekterna som krävs av deras arbete, de har också kalender Liqui Moly motor. Erotik däri utställningar har att göra endast med fordon två och fyra hjul.

Du kan också vara intresserad

Nu är den erotiska kalendern 2015 Liqui Moly (video)

SWD Rheinol erotiska kalender, den andra Liqui Moly

Bäst av Liqui Moly, de hetaste kurvorna för motorn. video

Video: Hot kurvor i den erotiska kalendern Liqui Moly