Den bästa scooter 125 cm3 att köra din bil licens

Den bästa scooter 125 cm3 att köra din bil licens

Scooter är bästsäljare i Spanien. Basta licens för att köra bil och är relativt billiga ... En lösning på trafikstockningar och brist på parkering!

Paret scooter köpa med din bil licens

Paret scooter köpa med din bil licens

Paret scooter köpa med din bil licens

Paret scooter köpa med din bil licens

Kymco Agility Stad

Det är scooter säljande Spanska 2015 och deras argument är tillsatta stabilitets hjul halvvägs hög och små, praktisk nivå golvet eller ihåliga skrovet. Kryddat skivbromsar på båda hjulen och en motor korrekt utförande och priser under två tusen euro, Vi har receptet för framgång. pris: 1,849 euro.

Honda SH 125i

Alltid bland de bäst säljande scooter, Scoopy framgång går utöver modenycker som har tekniska argument: utmärkt modern motor låg strömförbrukning, säker bromsning med ABS, flak och nu kan ihåliga hjälm, alla med en beprövad år i toppen av försäljningslistorna tillförlitlighet. pris: 3.389 euro.

Kymco Super Dink 125Kymco Super Dink 125

Så få som tre! Super enheter har separerat dink den andra positionen: Denna scooter är helt klart den mest sålda GT och det har sålt nästan sedan hans ankomst. De håller upp deras goda storlek, amplitud för två, kraftfull motor med förmåga att utföra väl på väg, skyddande huven eller stor kapacitet gap. pris: 3,099 euro.

Honda PCX 125

i dess tredje evolutionen PCX compact håller försäljningsargument som ledde till den övre delen av storsäljare sedan dess ankomst för fem år sedan, i synnerhet Avancerade motor mycket låg förbrukning. Det är smidig och stabil, bekväm och pålitlig, har teknik först för ett rimligt pris Vad mer vill du vill! pris: 2,849 euro.

SYM Symphony 125

Den Symphony har utvecklats under åren för att förbättra i alla aspekter och nu Det finns en hel del för ett billigt pris. den höga hjul ger stabilitet, en ram väl trimmad en stor motorprestanda och smidig stad gör. Den platta plattform eller under sits slutföra sin praktiska sidan. pris: 1,949 euro.

Yamaha XMAX 125

Priset är borta från rivaler men XMAX är säkert den bästa scooter åttonde liter och det måste kosta. Rymliga och bekväma för en eller två, mycket kapabel, snabb och smidig väg i stan, stabil och säker, välutrustade ... när du vill ha det bästa som finns, trots sitt pris sålt så bra. pris: 4.349 euro.

Piaggio Liberty RST 125

Den "höga hjul" av Piaggio vanligtvis bland de bäst säljande modeller inte bara för sin acceptans bland allmänheten (särskilt kvinnor) men försäljning till enheter såsom Correos. Dess styrka är låg vikt och kompakt storlek, därav dess acceptans hos bilister, såväl som jämnheten av dess beprövad motor. pris: 2,449 euro.

Suzuki Burgman 125Suzuki UH 125 Burgman

Det var länge sedan och sälja fortfarande har han många kvaliteter att vara, även om konkurrensen skärper ... Han förbättrade nyligen med ABS-bromsar och förnyade estetik, men behåller sin låga säte och dess enorma stammen, plus utmärkt acceleration motor. Det är det vinnande valet om ser förmåga och smidighet. pris: 3,899 euro.

Tweet Peugeot 125

Den franska märket har modeller som detta, av asiatiskt ursprung, att tävla i det hårda segmentet high-wheel skoter för mindre än två tusen euro. Utmärkt prestanda och bra finish är deras styrkor, plus en beprövad motor tillförlitlighet (SYM) i en skoter okomplicerat för dagligt bruk. pris: 1.999 euro.

KYMCO K-XCT 125

den Kymco alternativ sport fint kompletterar större och turist Super Dink, som den delar mekanik. Denna modell är kortare -hueco under sätet för en hjälm och spara några kilo på vågen för att erbjuda mer smidighet och mer aggressivt beteende, som anstår dess estetik. pris: 3,199 euro.

Adblock
detector