Körkort cyklar bil: alternativ

Körkort cyklar bil: alternativ

Förutom konventionella skotrar upp till 125 cc, om du har B-körkort bil, kan du köra alla tre homologerade motorcyklar oavsett förskjutning och effekthjul. Här visar vi de viktigaste alternativ som du hittar i vår marknad.

Körkort cyklar bil: alternativ

Körkort cyklar bil: alternativ

Körkort cyklar bil: alternativ

Körkort cyklar bil: alternativ

Den nuvarande lagstiftningen tillåter körning sidvagn motorcyklar utan upp till 125 cc, med en maximal effekt på upp till 11 kW, om vi har bilen licens B, förutsatt att inte mer än tre år har gått sedan vi klarat provet. Dessutom, bilen licens Trehjulingar enheten stöder obegränsad kapacitet, olikartad hitta alternativ: skotern är fortfarande tvåhjuligt fordon bäst lämpade för stadsmiljön för komfort och smidighet, men om vi söker ett alternativ till den traditionella utbudet finner vi flera alternativ svängning framaxel två hjul. De beter sig som en motorcykel, med liknande känslor, men på ett sätt enklare och säkrare och mer kapacitet, även i trafiken är de något mindre agile. Dess föregångare är Piaggio MP3, men är inte längre det enda alternativet, eftersom marknaden hittat andra alternativ, såsom Peugeot Metropolis och Gilera Fuoco. MP3 Det erbjuds i två förskjutningar, 300 och 500 cc, medan Metropolis Den finns i 400 och fuoco 500, allt perfekt anpassade att röra sig även i väg hantering och prestanda. Yamaha säljer Tricity, med en enda förskjutning begränsa den över långa sträckor, i detta fall 125 cm ^. Ett annat märke, den italienska hantverkare Quadro, på en motor av 313 cc och 23 hk, tills nyligen fördelade två separata scotter en trehjuling och en ursprunglig variant av fyra, med bakaxeln också hydraulisk att styra lutningen, men är inte längre tillgänglig idag för vår marknad. men om vår vanliga habitat inte kommer att vara i staden och vi vill öppna vårt sortiment och hitta ett fordon med högre prestanda och kapacitet för skojs skull, Vi har flera alternativ. Låt oss granska dessa alternativ kan leda till bil licens:

Piaggio MP3 300 LT / Yourban

Pris: från 6.290 euro. Effekt: 22/25 hk

Piaggio MP3 300 LT / Yourban

Piaggio lanserade MP3, den första scooter marknadsförs under dubbel framaxel caster. Detta är mycket säkrare än en tvåhjulig motorcykel, mer kurvtagning pois där det är mycket mer stabil, samma som vid bromsning. Och även stoppas, blockerar den riktning som gör att inte ens stödben på golvet.

Den 300 erbjuds med två versioner (22 och 25 hk) och flera olika slut. Bred plattform, LT, med bromspedalen godkänt som en trehjuling, utan pedalen, du kan köra motorcykelkörkort (A2). Catalog finns också i en innovativ hybridvariant, med en elektrisk motor i den komplementära bakre propellern 300 cc.

Piaggio MP3 500 LT

Pris: från 9,099 euro. Effekt: 40 hk

Piaggio MP3 500 LT

Månader efter dess release, Piaggio infört ett antal ändringar i det MP3 vem hon föddes med två förskjutningar, 125 och 300 cm ^, som lämnar den första vikt, prestanda och pris- att öka avståndet mellan de två framhjulen, med en bromspedal och andra smärre ändringar som tillät honom att möta kraven på Det är godkänt som en trehjuling och genomföras med kortet B. Nu presenterar den andra generationen på grundval av 500, vilket är en betydande utveckling i alla delar: Förutom smärre kosmetiska förändringar med ny optisk front och en helt ny design bak har det ingår små tekniska variationer, med högre och smala framhjulen; 110-13" (Tidigare 120-12"). Andra är ananas på mer funktionella kontroller och förbättrad kvalitet och instrumentering med ett stort informations och bra läsning. Motorn är den senaste utvecklingen av dess encylindrig, 40 hästkrafter.

Peugeot Metropolis

Pris: från 8,490 euro. Effekt: 37 hk

Peugeot Metropolis

Det är naturligt alternativ till MP3. Stark scooter uppdelning av den franska varumärket lanseras Storstad med konfigurationen av de främre hjulen förenade genom Dual Wheels Tilting (DTW), en deformerbar parallellogram med dubbla triangeln och en enda dämpare som arbetar i horisontell. Mindre vig än MP3, är det mer bekvämt och även erbjuder något lägre prestanda är bränsleförbrukningen lägre. Den har en mycket komplett utrustning, Piaggio ovan, resulterande billigare än MP3 500 LT av italienska märket.

Yamaha Tricity

Pris: från 3,599 euro. Effekt: 11 hk

Yamaha Tricity

Yamaha Det har också utvecklats för sitt sortiment en skoter med en framaxel och teleskopisk dubbel hjulupphängning. Tricity Det ger mer kompakta dimensioner än MP3 och Metropolis, som kännetecknas av sin smidighet i rondellen urban, flytta nästan som en tvåhjuligt fordon med tanke på den smala set. Har en motor på 125 cc’m möjliggör körning med licens A1- som är perfekt anpassad till dess dimensioner, är anordnade för i år, en trehjulig skoter större och mer cylindervolym. Det har integrerad bromsning med skivan på varje hjul, och kan monteras ABS.

Gilera Fuoco LT

Pris: från 7.424 euro. Effekt: 40 hk

Gilera FuocoEfter starten 2007, Gilera Fuoco av har förnyats med den här versionen LT och mest slående, har det tagit de nödvändiga förändringarna för att anpassa godkännandet gör nu att drivas med licens B -har vidgade framaxel varierande ljus och sattes bromspedalen. med samma bas och propeller MP3, den nya Fuoco skiljer sig knappast från den första generationen. Basversionen, med en mycket konkurrenskraftigt pris, är cirka 1000 euro billigare än MP3 500; i utbyte kan inte ha ABS och har ingen traction control. Håller hjulen 12" och med något hårda suspensioner, det är mycket smidig, en kraftfull men ändå “något Gastón” motor.

Can-Am Spyder

Pris: från 21,099 euro. Effekt: 100 hk

Harley Davidson Tri Glide

Bli underhållna på ett annat fordon allt finner vi på marknaden. Trehjuliga motorcykel, roligt, behändig och snabb på vägen, utrustad med en utvecklad antispinnsystem, kanske alltför påträngande, men det förmedlar förtroende. Och är att motorn V2 Rotax liters deplacement och 100 hk, från Aprilia RSV, erbjudanden spännande prestanda. Det marknadsförs i tre konfigurationer, RS-S, de flesta sporter, F3 och RT, den tourer, med särskild utrustning.

Harley Davidson Tri Glide

Pris: från 40.500 euro. Effekt: 86 hk

Harley Davidson Tri Glide

en MC tillverkare av Milwaukee att njuta av duetter och inte gå obemärkt förbi. Maximal komfort på vägen, att förlita sig på en autentiska stammen av nästan 200 liter kapacitet. Arkitektur med dubbla bakre axeldrivningen och vikt (545 kg) gör du arbeta på vägen när man kör snabbt, vilket hjälper till att kontrollera företaget förstärkt framgaffel. Överraskande manövrerbarhet vid låg hastighet trots dess dimensioner. den motorn är den två-cylindrig 1,7 liters motor, kännetecknande för varumärket, som har mjukgörande dess vibrationer och förbättra svaret. … Exclusive pris.

Adblock
detector