Renault Clio Sport second hand från 7000 euro yours!

Renault Clio Sport second hand från 7000 euro yours!

Renault Sport Clio tredje generationen kvar i produktion mellan 2005 och 2012. Anses vara en av de stora liten sport under den senaste tiden, på andrahandsmarknaden priserna börjar från 7000 euro.

Renault Clio Sport 2005-2012 secondhand

Renault Clio Sport 2005-2012 secondhand

Renault Clio Sport 2005-2012 secondhand

Renault Clio Sport 2005-2012 secondhand

Sedan urminnes tider har nytta tecknandet av romb alltid haft en sportig version. De flesta veteraner kommer ihåg Renault 5 Cup Alpine och Turbo Cup, Clio 16 V och Williams, medan andra generationen Clio anlände den första Clio Sport.

I den här artikeln, vi föra Sport Clio tredje generationens versioner produceras mellan 2005 och 2012, Även om det är sant att i 2009 modellen fick en lätt "restyling" som något att deras utseende, också får vissa förbättringar från teknisk synpunkt.

den Renault Clio III Sport Han var animerad av en avstämd fyra cylindrar atmosfär av 2 liter förskjutning för vilket förklarades 197 hk vid första och 200 hk med ankomsten av Fas 2, vad som uppnåtts tack vare små förändringar i motorstyrning. Clio Sport en växellåda monterad sexväxlad med mycket kort utveckling, gör det möjligt att maximera potentialen finns. Självfallet, en avkastning på nästan 100 liters motor expert har en sportig humör. En låg och medelmotor svarade med solvens, men spänningen började en gång passerat 5000 rpm och att skära tandning den inträffade vid gränsen av 7500 varv per minut.

den ram Det var att stiga till tillfälle erbjöd en set-kompromisslös på jakt efter en rent idrottsliga beteende och mycket effektivt.

Renault Clio SportBilden av Renault Clio Sport och särskilt den Gordini anpassningar och R27 F1 bland annat klargör sina avsikter och något liknande kan sägas om interiören, där det finns många enheter som red sportstolar undertecknat av Recaro.

De huvudsakliga begränsningar som erbjuds av Clio Sport De är på komfort. det är en bil med en ganska radikal strategi och logiskt suspensioner har ganska styvare inställningar; varje oregelbundenhet på asfalten överförs till kroppen medan på vägen är ganska bullriga. Naturligtvis Det är inte den lämpligaste bilen på långa resor, Vi måste också ta hänsyn till att tillbringar tillräckligt bensin.

Renault Clio Sport (2005-2012) på andrahandsmarknaden

den erbjudande den modell som används är bra, särskilt den första serien enheterna byggs upp 2009. Inte så mycket tidigare och är logiskt den mest önskvärda. Det viktiga är att titta innan du köper bilar som inte heller tuneados, är mycket viktigt att fokusera på den allmänna vården och bör leta efter bilar som inte heller baqueteados, är det att föredra att betala lite mer för att få en bättre enhet behålls. Viktigt att se till att enheten i fråga inte har lidit strukturella chocker.

den Priserna på andrahandsmarknaden området mellan 7000 € och 13.000 € andelar i gott skick och mycket några kilometer på resultattavlan. Även om erbjudandet är begränsat, cirka 10.000 € är möjligt att hitta bilar i gott skick, som kan ge oss många tillfredsställelse.

Adblock
detector