4 flygande bilar som är på väg att komma fram

4 flygande bilar som är på väg att komma fram

De kommer att bli verklighet inom kort: flygande bilar varje dag är närmare att nå. Dessa fyra projekt lovar att vara långt. Först, varför 2017?

flygande bilar, komma närmare att bli verklighet

flygande bilar, komma närmare att bli verklighet

flygande bilar, komma närmare att bli verklighet

flygande bilar, komma närmare att bli verklighet

elbilar, hybridbilar, bränslecellsbilar, autonoma bilar, … och sedan, flygande bilar. Det verkar linjen som verkar följa bilindustrin, och att framtiden inte verkar mycket avlägsen. I slutet av detta årtionde, flera företag planerar att lansera de första bilarna kan flyga.

En bransch som alltid ändra sättet vi förstår transport, men skulle behöva se hur det skulle passa lagstiftningen till dessa fordon fortfarande okända för alla. En särskild flygcertifikat krävs? Hur mycket kommer de att kosta? Dessa är de fyra starkaste satsningar att de finns i dag. Det vi går över.

Terrafugia TF-X

Terrafugia TF-X

den amerikanskt företag Det är kanske den mest kända namn under de senaste åren inom detta område. Terrafugia Det har tillbringat år förutse och ge henne små piller TF-X, hans flygande bil, som nu väntas drabba vägarna-och himlen i 2018. Det är mycket lik en helikopter propellrar, så Terrafugia TF-X skulle landa och lyfta vertikalt, vilket är en stor fördel. Och här saken är inte, eftersom detta flygande bil kommer också att vara ett autonomt fordonNär du landar, kan du flytta ensam. I himlen möter du 322 km / t på flygplansläge, för en totala utbud av 800 kilometer. Ja, ett par faktorer som kan dra sig tillbaka mer än en: flygcertifikat skulle behövas och priset skulle vara cirka 235 tusen euro.

aeromobil

aeromobil

Ett annat företag välkänt bland de “drömmare” av flygande bilar: aeromobil från Slovakien, bär sedan 1989 med det här projektet i åtanke. Bevis är hans fjärde prototypen och det verkar som om dessa arbeten har kommit till ett slut, så kommersiell ankomst redan förväntas 2017, Nästa år! När det gäller aeromobil, Det har fällbara vingar och en propeller baktill. Dess intervall är 700 kilometer, kommer att nå 200 km / t på “flygplansläge” och har för två passagerare. Och naturligtvis kommer priset också vara hundratusentals euro.

Den flygande bilen Larry Page

Den flygande bilen Larry Page

Nyligen har en medel kallas “Bloomerg Business” avslöjade att Larry Page, en av grundarna av Google, har investerat 100 miljoner dollar i en “start-up call Zee.Aero. Är ditt mål? Ja, du har rätt: den utveckling av en bil flygande. Och är den sidan är någon som låter ett barn att få en flygande bil, och nu är det en av de rikaste män i världen genomförs. Ja, i hemlighet. “Zee utvecklar en revolutionerande ny form av transport”, De säger från Zee.Aero på deras hemsida. Vi ser fram emot.

Skydrive

Skydrive

Om sommarspelen 1992 markerade en historisk förändring i Barcelona och i vägen för att förstå sporten i vårt land, Japan De går vidare och De vill vända Tokyo Games 2020 en vändpunkt i vägen för förståelsen stadstrafik och teknik. ingenjörsföretag ‘Cartivator’ utvecklar Skydrive, en japansk flygande bil som skulle landa och lyfta vertikalt. av små dimensioner och en utformning brytning och futuristisk, Ingen licens behövs för att driva, även om naturligtvis som ska definieras i framtiden.

Du kan också vara intresserad

Terrafugia TF-X, den flygande bilen i framtiden (video)

Topp 5 av flygande bilar: ditt garage moln

Adblock
detector