Sommar böter: kör bar överkropp, barfota, i sandaler ...

Sommar böter: kör bar överkropp, barfota, i sandaler …

Vi har alla dåliga körvanor som kan utgöra böter … och några du inte föreställa dem. Vi är på sommaren, så vi varnar dig om gemensamma metoder föremål för bestraffning: upp till 200 €!Sommar böter: kör bar överkropp, barfota, i sandaler ...

Det kom som sommar och för många, semester. Med dem, avkoppling, långa resor, den värme som vi leva länge, vistelser på stranden, korta avstånd till lägenheten eller poolen … Kort sagt, vad vi har drömt hela året. därför till böter inte förbittra dig mycket välförtjänt semester, Idag har vi återigen betona en vanliga insamlingsmetoder vid denna tid på året är föremål för bestraffning… även om de flesta av förarna är okunniga. Många av dessa seder så invanda är sant att övervägas intrång, måste motiveras. Och en del av dem även är säkert subjektivt, beroende på den specifika objekt du vill använda en sanktion agent. men Många förekommer på sommaren och med lagen i hand kommer vi att meddela dig som kan bli föremål för bestraffning. Inte sedan säga i september inte varna dig innan …

Att köra barfota eller flip flops

Vem leder inte till stranden eller poolen i flip flops? Även vi vet att många förare som föredrar göra barfota, eftersom de tycker att det är mindre obehagligt. Tja, ska du veta att det kan bli föremål för bestraffning. Specifikt, 80 euro (40, om snabb betalning). Även om de inte är klassificerade som sådana i Highway Code anser DGT att artikel 17.1 ( “Föraren måste hela tiden kunna kontrollera sina fordon …”) och 18,1 ( “Föraren av ett fordon måste behålla sin egen rörelsefrihet) kan motivera påföljden att kunna störa fordonskontrollen. Gå barfota, flops flip eller klackar kan kvalificera sig för detta brott. Vi verkligen inte rekommendera att köra också.

Körning bar överkropp

En artikel i går Carriers Forum avslöjades, och är helt okänd för de flesta förare. Enligt reglerna i DGT, körning utan skjorta kunde vara orsaken till straff för att kunna bli orsaka brännskador eller skrubbsår i händelse av en olycka i utförandet av bälte eller en krockkudde. Straffet i sådana fall skall motiveras och hävdade risk, men kan även bli föremål för straff om enmänniskor anser obekväma kör genom kontakt med sätet, underminera möjligheten för rörelser som redan nämnts i tidigare artiklar: Samma att gå barfota eller i flip flops. Det kan också finnas skäl också sanktionera om agenten anser att Du kan nå distrahera andra fordon och ökar risken för olyckor. Vi föreställer oss att särskilt när det gäller kvinnliga förare. Påföljden det. I princip 80 euro.

Äta eller dricka bakom ratten

Vi ska på semester och i många fall, långa pendlar med bil. Det är vanligast cool, dricka, äta något för att bättre klara av resan… Men du måste veta att det kan vara föremål för bestraffning. En enkel smörgås eller dricksvatten är också metoder som är grupperade i skyldighet chaufför bibehålla sin egen rörelsefrihet den nödvändiga synfält och permanent uppmärksamhet körning, för att garantera sin egen säkerhet, för andra passagerare i fordonet och för andra trafikanter. De är distraktioner och beläggs med fina mild upp till 100 euro, utan avdrag för poäng.

Cirkulär med armen eller armbågen ut genom fönstret

I varmt väder, du öppnar fönstret och få denna vana som spanska: dra armen ut genom fönstret och stöd inom ramen. Denna påföljd är kanske mest känd, men bör komma ihåg det. Och det kan bli mycket dyrt: i synnerhet, ytterligare 80 euro.

Dra en cigarett ut genom fönstret

Med denna sanktion kan vi inte vara mer överens … särskilt i en tid av året då det är potentiell orsak till brand. Men det är sant att många förare kan bli praxis utan att vara medvetna om riskerna. Varför vi minns. Nu är vanligare ut det öppna fönstret, det är också vanligare att släppa cigaretten ut. I det här fallet säger lagen “kasta spår eller föremål i närheten som kan orsaka bränder, trafikolyckor eller hindrar den fria rörligheten" Det är förbjudet. Och böter du är, här och ja,4 poäng och 200 euro.

Bär inte körkort

Det är också vanligt på sommaren än i de små resor till stranden eller poolen, gå till det väsentliga. Baddräkt, handduk, mobil … och lite annat. Inte försumma. Om en agent ber oss tillåtelse att köra och inte föra över, Även om vi har det i ordning, Vi utdöma böter på 10 euro. Bör ta, men jag har inte riktigt förnyas, straffet och upp till 200 euro. Mycket uppmärksam.

Flyter med smutsiga registrerings

Du går till stranden eller bergen, får du en liten sand eller jord och du förlorar din. den registreringen av bilen bara smutsig. Jo uppmärksamhet eftersom det kan också bli föremål för bestraffning. Om du ser en officer av civilgardet eller den behöriga myndigheten motsvarande trafik, har du många chanser att bötfällas en straffavgift på 200 euro. Det är vad som ger Punkt 4 i artikel 65 i lagen om trafiksäkerhet.

Du kanske också är intresserad av:

De mest absurda böter: Wrist Bus-VAO och andra berättelser

10 dumma straff som kostar pengar

Böter falla valkampanj

Adblock
detector