Författare Hurtan, den nya bilen mest okända spanska märket

Författare Hurtan, den nya bilen mest okända spanska märket

Författare är namnet på den nya juvel som har lämnat verkstaden Hurtan liten spansk tillverkare som specialiserat sig handgjorda och exklusiva bilar.

Författare stjäla en bil hantverkare spanska accent

Författare stjäla en bil hantverkare spanska accent

Författare stjäla en bil hantverkare spanska accent

Författare stjäla en bil hantverkare spanska accent

Utanför fordonsskådeplatsen för stora biltillverkare, det finns små karosseri med sådana exklusiva produkter som attraktiva och okända. Hurtan Det är ett bra exempel. Grundades 1992, är Hurtan ett familjeföretag tillägnad konstruktion och tillverkning av handgjorda fordon baserat i Granada. För att fira sitt 25-årsjubileum, Granada företag återvänder till bryggor och gör bär sina bästa kläder, deras nya modeller Författare. Det kommer att göra det under firandet av Autoretro Barcelona, International Classic Car Show kommer att hållas 16-19 november i Fira de Barcelona.

Varumärket kommer att presentera tre enheter av författaren, flaggskeppet varumärke i Spanien och i de europeiska och asiatiska marknaderna. Utrustad med 2.4 och 2.4 turbomotorer når 143 hk och 223 hk, respektive. med manuella och automatiska ändringar, och slutade på ljusa beige, beige-grön engelska och vinrött, modeller har servostyrning, luftkonditionering, dubbla krockkuddar, tak, fönsterhissar och uppvärmda säten, bland annat.

Hurtan FörfattareDenna nya modell är författare inspirerad av den klassiska linjer det tidiga 50-talet och 60-talet. Det är en modell mångsidiga och exklusiva 4-sits med konst och mekanik anpassade finish enligt kundens önskemål. En juvel som utrustar alla delar av komfort nödvändigt att använda en unik upplevelse …

Som framgår av Juan Ignacio Hurtado, ägare och kommersiell chef för Hurtan “Varje Interiören är annorlunda. Kunden kan välja klädsel, typ av hjul, vägmätare eller något annat du har i åtanke baserat på din smak. Dessutom har de flesta av dessa interiörer görs med traditionella metoder och med stor omsorg i våra lokaler i Santa Fe, Granada”.

Du kan också vara intresserad

Oxen, “Lamborghini” hantverksmässiga spanska

Mazzanti: Italienska sport som får dig att darra

Adblock
detector