SUVer kjente Suzuki: Jimny, Vitara og S-Cross

Suzuki, et merke med en stor tradisjon i SUV-verden i dag har tre SUV-modeller i sitt sortiment: en ekte Jimny, Vitara moderne og kompakt renovert S-Cross.

Så SUV utvalg Suzuki: Jimny, Vitara og S-Cross

Så SUV utvalg Suzuki: Jimny, Vitara og S-Cross

Så SUV utvalg Suzuki: Jimny, Vitara og S-Cross

Så SUV utvalg Suzuki: Jimny, Vitara og S-Cross

Suzuki snakke om, spesielt i vårt land, sikkert snakke tradisjonelt off-road-kjøring. Vi snakker om en ledende merkevare i sine gener kjøring av asfalt, og gir historisk i stand til å svare optimalt modeller når veien er komplisert og en verdi interessant.

, Suzuki har tre produkter som utgjør sin SUV utvalg i vårt marked. Den viktigste nyheten, kom for noen måneder siden, er den kompakte Suzuki S-Cross. Totalrenovert ute og inne, denne tredje generasjon nå viser en mye mer attraktiv pakke, med mer personlighet, mer SUV enn noensinne, idrett en mer oppreist grille store, med massevis av nærvær og interiør der sprang i kvalitet er mer enn tydelig.

Suzuki S-Cross

Ingen endring i lengde, Suzuki S-Cross (Denne koblingen du har deres test) følger måling 4.30 meters, men det bidrar til å forsterke sitt image mer campera høyden til bakken, nå 18 centimeter, takket være nye dekk og høyere suspensjoner. Høydepunkter inkluderer to nye bensinmotorer Boosterjet De er nå området, Tre sylinder 1.0 med 111 hk og 1,4 firesylindret og 140 hk også rir hans lillebror, Suzuki Vitara.

Begge er fritatt fra betaling av registreringsavgift til homologate CO2-utslipp under 120 g / km. i Diesel Suzuki S-Cross fortsetter å tilby effektiv motor 1,6 120 hk. Det er en bil designet for asfalt til grusveier, men sannheten er at det dekker godt posten i disse tilfellene.

maktFra 111-140 hk
gjennomsnittlig forbrukFra 5,0 l / 100 km
versjoner4x2 og 4x4
lengde4.30 meter
bagasjerom430 liter

Suzuki Vitara

Suzuki VitaraEt steg ned i størrelse er plassert på Suzuki Vitara en født i 1998 som terrengmodell, som nå er i sin fjerde generasjon (Dukket fjor) og har klart å gjenoppfinne seg selv og tilpasse seg skiftende tider. Hans beste eiendeler er funnet i sine motorer kort tid "gastones", Spesielt Diesel nevnt 1,6 120 hk, i sin manøvrerbarhet i byen og god oppførsel på grusspor, spesielt med 4x4-versjoner. 


Suzuki Grand Vitara (denne linken finner du test) har også stor styrke av asfalt uten hensyn til komfort og effektivitet av sin gode veien. I tillegg til dieselmotoren, den har to bensinmotorer: A 1.6 også med 120 hk og den siste 140 hk 1,4 Boosterjet makt.

makt120-140 hk
gjennomsnittlig forbrukFra 4,0 l / 100 km
versjoner4x2 og 4x4
lengde4.17 meter
bagasjerom375 liter

Suzuki Jimny

Suzuki JimnyTil slutt, i området fra Suzuki Figur ubrennbart Jimny, den litenIkke mer autentisk SUV med trekkraftPå og omfattende tilbud gode off-road egenskaper. Også en av de beste verdi for pengene som finnes i dag i markedet.

Uforanderlige siste årene, AWD Suzuki Jimny, lav vekt, deres stive og deres akser gode nivåer TT gjøre det en reell spesialist "off-road". Det tilbys med en enkelt motor, 1,3 bensin 85 hk.

makt85 CV
gjennomsnittlig forbrukFra 7,1 l / 100 km
versjoner4x4
lengde3,54 meter
bagasjerom113 liter

Du kan også være interessert i:

Splitter nye Suzuki

Toyota og Suzuki, til å signere en allianse

Suzuki Baleno, testet

Adblock
detector