Jaguar XF Sportbrake 2017: Alla foton och data

Nya Jaguar XF SportbrakeNya Jaguar XF SportbrakeNya Jaguar XF SportbrakeNya Jaguar XF Sportbrake

den Världsettan tennisspelare, Andy Murray har fått i uppdrag att avslöja nya Jaguar XF Sportbrake 2017. Jaguars bekant få förnyad inre rymlighet och bagageutrymme, samtidigt som samma mått som sin föregångare. den nya Jaguar XF Sportbrake kom ut på marknaden med fem motorer, varav fyra är diesel och bensin, Det är dess grundpris 45.600 €.

den nya Jaguar XF Sportbrake 2017 Den presenterar en attraktiv bekant kropp. Med den Jaguar vill erbjuda en bil som bekvämt färdas långa sträckor utan att offra sportighet den punkten att ha engelska märket. För att göra detta, har Jaguar ansett att införliva självutjämnande bakre luftfjädring alla versioner, vilket garanterar en bra och balanserad kördynamik oavsett belastning. Till detta måste vi lägga viktfördelning att ungefär 50:50, enligt den brittiska varumärket.

Jaguar XF Sportbrake 2017En av styrkorna med Jaguar XF Sportbrake 2017 är ditt inre utrymme. Trots att mäta sex millimeter mindre än sin föregångare (för totalt 4,95 meter lång), Har Hjulbasen förlängts med 51 millimeter, vilket gör att få utrymme i den bakre och har en lastkapacitet av 565 liter säten. Dessutom, nya panoramatak Det låter mer ljus inuti, medan mer utrymme för bakre sitthöjden.

Jaguar XF Sportbrake 2017: Extra höjdpunkter

Om utrustning Jaguar XF Sportbrake 2017 Vi tror inte nog kan alltid lägga till några av de mest framstående val. Om vi ​​vill att resa med extra komfort och säkerhet, är det möjligt att ha fyrhjulsdrift och konfigurerbara Dynamics system, som gör det möjligt för föraren att justera för att passa styrning, gas och transmission. Till detta måste vi lägga till Adaptive Dynamics, som ställer in suspension i detalj.

Dessutom kan vi lägga till ett säkerhetssystem som analyserar gester drivrutinen för tecken på trötthet och varna honom att han behöver en paus och ett armband som fungerar som en nyckel för att låsa upp och starta fordonet, med fokus på de förare som vill idrotta och rädsla att förlora sina bilnycklar.

Jaguar XF Sportbrake 2017Jaguar XF Sportbrake 2017: motorer

Som vi redan har sagt, Jaguar XF Sportbrake 2017 särdrag fyra alternativ Diesel och en av bensin. Bland dieselversioner hittar vi drivlinor 160 hk (Med manuell eller automatisk växellåda och bakhjulsdrift) 180 hk och 200 hk (Båda med automatisk växellåda och allhjulsdrift alternativet i den första serien och dess mest kraftfulla versionen) och en V6 300 hk (med bakhjulsdrift och automatisk växellåda).

När det gäller hans bensin version. den Jaguar XF Sportbrake kommer att ha en propeller 250 hk bakhjulsdrift och automatisk växellåda, med en maximal acceleration av 241 km / t och når 100 km / t från stillastående i 7,1 sekunder.

Du kan också vara intresserad

- Jaguar F-Pace 2018: mer effekt och mindre förbrukning för den engelska SUV. Vad vi försökt!

- Jaguar XE SV Project 8: Jaguar historiens slut

- Alfa Giulia mot Audi A4, BMW 3-serien, Jaguar XE, Lexus IS och Mercedes klass C