Audi RS7 Sportback, ett hjärta till 560 slag

Audi RS7 Sportback, ett hjärta till 560 slag

RS familjen ultradeportivos Audi-modeller är klar med den nya RS7 Sportback presentation på Detroit Motor Show 2013. Dess 4,0 TFSI V8 biturbo motor katapulter till 560 hk, gör det möjligt att accelerera från 0 till 100 km / t på endast 3,9 sekunder. KÄNSLA gräns därför en verklig rullande hall på nästan fem meter lång.

Audi RS7 Sportback

Audi RS7 Sportback

Audi RS7 Sportback

Audi RS7 Sportback

den exklusivitet och lyx en stor premie saloon och äkta sportighet en som brusar över 500 hk, Med dessa förutsättningar Audi välkomnar den nyaste medlem av saga RS, den RS7 Sportback, en av de stora förnimmelser av 2013 Detroit Motor Show.

Audi RS7 Sportback, ett hjärta till 560 slagDen eleganta och imponerande bild av A7 Sportback behåller en del av denna stil i den nya RS7 Sportback, men ja, med typiska Warpaint större sporter. hans femdörrars kropp och slå stil coupé på rygg stärker aggressivitet med tillägg av ett främre galler bikakestruktur bikakestruktur att spela med en skyddsgaller i glänsande svart. I den bakre, tillsammans med flykten elliptiskt inte gå obemärkt förbi den stora donet och den aktiva spoiler fram eller döljas beroende på hastigheten.

den RS7 interiör Sportback också det presenterar många slående inslag, bland vilka tillplattade ratten tre-ekrad läder med RS-logotypen längst ner, de runda instrumenten med svarta rattar, vita siffror och röda nålar. den FIS informationssystem Den har en kontrollampa som indikerar när den har nått momentgränsen, och andra indikatorer till lasttrycket och oljetemperaturen och även en ‘Laptimer’ för timing av varvtider på en racerbana. RS sportstolar med sina sidomarkeringar, integrerade nackstöd och registrerings RS7 lägga till i standardutrustningen, dess hölje bibehålls i en kombination av tyg och läder svart Alcantara, och dess centrala område är dekorerad med diamant vadderad. Ett alternativ är Valconaläder klädsel i svart eller silver månen, sytt honeycomb design. Samtidigt för dem som behöver utrymme för att bära sina personliga tillhörigheter, volym bagageutrymme kan variera mellan 535 och 1390 liter förekommande baksätet.

Passion till 560 slag

Den mekaniska hjärta som driver den nya RS7 Sportback Det är den kända enheten 4,0 TFSI V8 biturbo 560 hk mellan 5700 och 6700 varv per minut, med ett konstant vridmoment 71,38 mkg mellan 1750 och 5500 varv per minut. Denna motor är kombinerad med en automatisk växellåda Tiptronic åttaväxlad momentomvandlare med två operationsprogram D och S, förutom att kunna växla manuellt via paddlar bakom ratten. I denna motor och denna förändring går det alltid effektiva permanenta fyrhjulsdriften quattro. Med kombinationen av alla dessa mekaniska element, den maximala hastigheten RS7 Sportback Det är själv elektroniskt begränsad till 250 km / t, även om du kan välja mellan två alternativ som tar bort denna begränsning och slungades till RS7 upp till 280 och 305 km / t. den acceleration från 0 till 100 km / t Det är upp till de stora sport att kunna nå den hastigheten på bara 3,9 sekunder.

Audi RS7 Sportback, ett hjärta till 560 slagDen genomsnittliga förbrukningen deklarerats för RS7 Sportback det är 9,8 l / 100 km. En enhet som hjälper bränsleförbrukningen når inte mycket högre nivåer är systemet Cylinder on Demand, en teknik enligt körförhållanden och nivån på effekt och vridmoment som krävs vid alla tidpunkter från fyra av de åtta cylindrarna i motorn.

Suspensioner, bromsar, däck …

Den typ av det shockmountsn införliva RS7 Sportback är en pneumatik av variabel justering, vars parametrar ändras beroende på vilken stil eller valt körläge och det tar också hänsyn till ojämnheter i vägen. Denna speciella version A7 Den presenterar en slung chassi 20 mm, vilket innebär att resa mer levande och fastnade nästan på marknivå, såsom sport riktiga sättet. Som ett alternativ till detta system upphängningssystem för avsikt Dynamic Ride Control (DRC), med stålfjädrar och justerbar på tre nivåer med olika uppställningar och fastare än de som kommer standard stötdämpare. En annan intressant valfritt element för att slutföra flera funktioner i dynamiskt system Audi drive select Det är att lägga till en dynamisk styrning med variabel styrutväxling hjälp.

den bromsar denna idrottsman RS7 Sportback Inte heller är ‘ingenting normala’. Serien har bromsar friktionsringskivorna gjutjärn 390 mm diameter, medan eventuellt kan tillsättas diskar carbocerámicos ännu större åtgärder, nämligen 420 mm. För sin del är paletten breda lättmetallfälgar i olika typer av design, om bara du kan välja mellan två typer av diametrar: 20 inches standard och 21 inches eventuellt.

Adblock
detector