Kompakt kommande: Audi A3, BMW serie 1, klass A och V40

Kompakt kommande: Audi A3, BMW serie 1, klass A och V40

Många nya generationen kompakta kommer snart. Vi stannar i dag i premiummärken. Uppmärksamhet på nya Audi A3, BMW 1-serie, Mercedes A- och Volvo V40.

Den nya kompakta anländer: Audi A3, BMW 1-serie, Mercedes och Volvo V40 klass A

Den nya kompakta anländer: Audi A3, BMW 1-serie, Mercedes och Volvo V40 klass A

Den nya kompakta anländer: Audi A3, BMW 1-serie, Mercedes och Volvo V40 klass A

Den nya kompakta anländer: Audi A3, BMW 1-serie, Mercedes och Volvo V40 klass A

Mycket har att säga mest prestigefyllda tillverkare premium i populära kompakta bilar segment. De är redan kommersiellt idag sina viktigaste produkter och tillämpa dem praktiskt taget alla sina högteknologiska områden. Under de kommande månaderna kommer vi att se en fullständig renovering av segmentet, som vi idag redan börjat köra många detaljer. Missa inte de nya cochazos kommer.

Audi A3: 2018

Om Nuvarande Audi A3 var en exponentiell framsteg den tidigare modellen, den framtiden inte kommer att vara mindre. Denna utveckling var baserad på innovativa MQB modulära plattform VW Group, vilket innebar en stor viktminskning och släpptes e-tron-teknik, för att ge den första plug-in hybrid varumärke.

Nu när samma arkitektur kommer att uppleva en utveckling med framtiden Audi A3, som kommer att anlända i 2018, tas bort igen kilo ovan, även i sina nya versioner med motorer 3-cylindriga och bensin räkna ett sekundärt nät 48V och en liten elektrisk motor med vilken uppnå en “mjuk glödgning”. Vidare är plug-in hybrid e-tron hållna.

Audi A3 2018allt motorer är redan Ultra, innebärande additiv för diesel, medan bensinmotorer bibehåller cylinder deaktivering blir Miller Cycle 2,0 premiär i Audi A4. Mekaniskt är VW-gruppen arbetar också på att förbättra sina dubbla kopplingar transmissioner (alltid med förskott funktion utrullning) och en ny effektivare och avancerade fyrhjulsdrift. Marc Lichte utformning kommer att försöka stärka bilden av den framtida A3 med starka nyanser på kroppen.

mer information | Så kommer Audi A3 2018

BMW 1-serie: 2019

Ett år senare, vänta … eftersom BMW 1-serie kommer en helt revolutionerande. för Spring 2019 Det är redan förutsett ankomsten av den tredje generationen av kompakta tyska, som helt bryter med sitt förflutna. Och är att den nya 1-serie överger sin traditionella arkitektur och longitudinell motorbakhjulsdrift, av nya modulära plattform redan från X1, Mini eller serie 2 tvärställd motor och framhjulsdrift.

BMW Series januari 2019Ändå BMW lovar att dynamiskt kompensera med större lätthet, optimal viktfördelning Jag skulle komma mycket nära 50/50 mellan tågen, och chassi och en punkt som mycket finstämt. Kända och dess utveckling med den interna beteckningen F40, nya BMW 1-serie lovar också tack vare sin nya bas högre nivåer av amplitud på alla sätt. Snart vet vi mer, där förutom sitt utbud kommer också att anta nya och mer små motorer 3 och 4 cylindrar som i dag är redan trend.

Mercedes Klass A: 2018

Nästa generation Mercedes Class A kommer att kretsa kring det premiär för en ny modulär plattform, som kommer att utnyttja den flexibilitet som segmentet tillhandahålls. och kommer att attackera på samma datum som den nya Audi A3. Den industriella och tekniska revolutionen kommer att vara, eftersom de mönster kommer att färga endast med tanke på den nuvarande framgång.

Inom nya och organ som Mercedes vill i sin nya familj av kompakta, Du kommer inte missa en djärvare variant Shooting Brake, vetskap om att konstruktörerna av den nya satsningen för ännu mer exklusiv version, endast två sidodörrar. bland varianter härledda från klass A, CLA, till exempel, kommer linjen att utvecklas traditionell sedan med tre volymer som presenteras i dag till en ännu mer coupe siluett stil med fyra dörrar. Med den nya generationen hade kommit Opublicerade Cabrio och kasta klass B också kommer att artikuleras i nya familjeformer.

Mercedes A Class 2018Kom ihåg att den tredje generationen av Mercedes Class A representerade en fullständig brytning med det förflutna, att överge begreppet minibuss med traditionella kompakt. Och att vara en klass "rest" varumärket har blivit den bäst säljande Mercedes. Dessutom, denna gång män AMG kommer att föreslå inte bara den sportigaste versionen Klass A (eventuellt erbjuda två, ett under "extrem" 45 AMG), men också att de utvecklar sin sport i sig, vilket kommer att vara en direkt konkurrent till Audi TT.

mer information | Så kommer Mercedes Class A 2018

Volvo V40: 2019

Med den nyligen uppdaterade avancerade sedan format (S90 och V90) och SUV (XC90 och XC60) kommer Volvo presentera sina kommande utvecklingar vid den andra änden. Specifikt iscensätta förbereder en V40 ny generation av kompakt, planerat ett år senare, och i 2019, och opublicerade och glömda derivat (XC40, C40 och S40).

Volvo har utvecklat en modulplattform (CMA) för att rymma alla dessa olika kompakta varianter och med det, säger varumärke som kommer att minska utvecklingstiden till 20 månader, när den nuvarande V40 behövde 42 under 2012. Den nya CMA-plattformen skalbar delas med S90 överlägsna SPA , XC90 och XC60 många banbrytande teknik. Detta innebär att den framtida Volvo V40 kommer att ha sin betydelse Twin Engine version, som är som varumärket kallar nästa generations plug-in-hybrider. Det förväntas också senare en elektrisk variant.

Volvo V40 2019med förnyelse V40 Det kommer också att ge definitiva hyllan den senaste tiden skyddad från Ford Volvo. Från Focus, Volvo V40 utvecklat denna ström, dela båda modellerna olika element. Generationsskifte den här gången kommer att helt egen bil … och mer kapabel. Och inte bara det lyser för sina större tekniska resurser: den nya V40 kommer att växa tillbaka generöst att erbjuda rymlighet och bagagekapacitet ifrågasätts i den nuvarande generationen. 40,2 konceptbil kommer att dyka upp helt ny familj 40.

mer information | Så kommer att vara framtiden för Volvo compact

Du kanske också är intresserad av:

Kompakta bilar som tillbringar mindre marknad

8 nya bilar och kompakt SUV som har premiär Mercedes

Så kommer den nya Ford Focus 2018

Adblock
detector