Den nya Renault Mégane du inte kan köpa ...

Den nya Renault Mégane du inte kan köpa …

Kommersiellt erbjudande Renault Megane Sedan kommer debut en ny version med fyradörrars kropp, en variant som ursprungligen kom till Spanien.

Renault Megane sedan 2017 bästa bilder

Renault Megane sedan 2017 bästa bilder

Renault Megane sedan 2017 bästa bilder

Renault Megane sedan 2017 bästa bilder

Renault Mégane är en av de mest populära bilar på den spanska marknaden. Nyligen denna C bil kompakta segmentet Det har införts som bekant version nyhet Sport Tourer. I vissa länder, kommer det kommersiella utbudet expandera med ankomsten av version Huvudpersonen i den här artikeln: New Renault Megane Sedan.

Enligt källor konsulte av Autopista.es Renault Spanien, kommer vi att vidarebefordra denna den nya Renault Mégane Sedan kommer inte att säljas i vårt land, verkligen synd, eftersom som ni kan se på bilderna, är detta en bil som avviker från de klassiska linjer och något tråkiga andra modeller med fyradörrars kropp och föreslår en modern, dynamisk design och vi kan inte förneka honom vissa attraktiv.

Som vanligt i denna typ av bilar med fyra dörrar kroppen, New Renault Megane Sedan erbjuder bagageutrymme generöst tilltagna. I detta avseende annonserade den kapacitet 508 liter, signifikant högre jämfört med Mégane dörr (384 liter) och något lägre jämfört med den bekanta Mégane Estate (580 liter).

Renault Megane Sedan 2017Renault Megane Sedan: upp till fem motorer

Beroende på i vilket land den marknadsförs, det Renault Megane Sedan det kan välja att fem drivraketer: Bensin, det 1,2 TCe 115 hk och 1,2 TCe 130, medan diesel kommer att utgöra ett 90 hk 1,5 dCi, 1,5 dCi 110 hk och 130 hk 1,6 dCi.

Renault Megane Sedan: praktisk och anslutna

I den nya Renault Megane Sedan kommer inte att missa praktiska och funktionella system, sådan Intelligent system boot öppning varigenom grinden kan öppnas genom närhet av föraren eller någon gest därav.

den multimediainformation systemet, navigering och underhållning R-Link 2 även den är närvarande inom de utrustningshöjdpunkter New Renault Megane Sedan. I kapitlet om säkerhet, Ingen brist allt vanligare system såsom varningsanordning ofrivillig förändring körfält och automatisk nödbromssystem i staden, bland annat.

Renault Megane Sedan: Hur är det med Fluence?

ankomsten av New Renault Megane Sedan kommer att innebära försvinnande Renault Fluence, en modell som kommer att sluta sälja så går att nå olika marknader denna nya variant av Mégane. Och i Spanien? Vi kan bekräfta att Fluence också lämnas till marknaden.

Adblock
detector