Audi A4 Allroad 3.0 TDI / 218 Quattro, er den beste Audi A4?

Audi A4 Allroad 3.0 TDI / 218 Quattro, er den beste Audi A4?

Utover sin atrezzo, synes Audi A4 Allroad også skjule en utvikling i andre områder som hever raffinement til enda høyere nivåer enn andre A4.

Vi testet Audi A4 Allroad Quattro 3.0 TDi S-Tronic

Vi testet Audi A4 Allroad Quattro 3.0 TDi S-Tronic

Vi testet Audi A4 Allroad Quattro 3.0 TDi S-Tronic

Vi testet Audi A4 Allroad Quattro 3.0 TDi S-Tronic

rundt 3,7 cm ekstra høyde fra bakken ved innvirkning av en fjærer og utstyr av forskjellig hjul og en spesiell dekorasjon kan oppsummere forskjellene Audi A4 Allroad vedrørende Audi A4 Avant "normal". Men det er mye mer feltarbeid, og starter med en deilig tuning demping, ved å filtrere kapasitet, som det vil være vanskelig å finne i mange andre langt mer spesialisert SUV i feltet. Det er klart at Audi A4 Allroad Quattro fortsatt ikke en bil opplevelser, men pauser, de mest vanlige bruker som mange andre SUVer er for ser mer ut som en SUV og evne til å unnslippe, men ikke alltid med den beste balansen på veien. Og når det gjelder dette Audi A4 Allroad nytt, det har vært meninger for alle mellom de ulike komponentene i skrive, kanskje fordi Jeg tror mange vil stige til den med en vanlig chip A4 Avant: Disse, dempning har virket altfor fleksibel og mer understyring oppførsel.

Audi A4 Allroad Quattro 3.0 TDi S-TronicAudi A4: Allroad Avant 1600 euro

Og ja, det er sant at tyngdepunkt høyere og høyere dempning bane -subsanable, forresten, med variable innstillinger, verdt 1245 euro gjøre Audi A4 Allroad er noe mindre smidig resten av Audi A4 AWD; den kroppen igjen saktere mellom kurvene eller; og til og med ved enden av bremse ved et trafikklys, for eksempel, fremdeles være i påvente av et par langsgående svingninger inntil legemet slutter å fullføre. Det er hue, forskjellen mellom rekkende og rørende meget, meget tett fullkommenhet. For de som fortsatt reise med barneseter i baksetet, og vi har til hensikt å distribuere til mer eller mindre like deler gleden av å kjøre en bil eller være en ren beboer, Jeg kan garantere deg det er ikke mange biler som er like komfortable, stille og raffinert. 1,660 euro er prisen på denne "transformasjon" A4 Avant en Allroad mer allsidig fra ulike synsvinkler, går inn i kupeen eller dra nytte av at kvaliteten som bringer hans navn forlate, selv for en ren grusvei, sort asfalt. Det er der virkelig oppdage graden av utviklingen av denne nye generasjonen A4 Allroad.

Quattro Traction: nåtid og fremtid

I ledende merker som Audi kan du kjøre risikoen for en kontinuerlig sten av nye teknologier, og denne nye generasjonen av Audi A4 er en av de beste eksemplene. sin nye Ultra Quattro firehjulsdrift Her forteller vi deg hvordan det fungerer i mer detalj- Det er bare til stede i området på 2,0 TFSI, så for gitt at før eller senere vil ende opp supplanting "klassisk" Quattro trekkraft som bærer biler med motorens lengde merke de fire ringer, inkludert, også med tilfeldige forskjeller avhengig av motoren. Det vil være mer forutsigbar og vil ha større deltakelse i dynamikken i bilen, men fundamentalt, vil det gi større effektivitet å ha clutchene at løsne den fullstendige overføring når det ikke nødvendig å skyve den bakre aksel eller bilen er kystfart.

Men vi snakker om effektivitet, klikker du på igjen dele kommentarer fra andre komponenter av skriving, i dette tilfellet, vår teknisk senter, overrasket forbrukstall oppnås ved denne versjonen med 6 store sylindere bak. Jeg vet ikke hva som vil komme til å avgrense sa stasjonen Quattro Ultra når det gjelder, navn som sikkert har denne motoren 218 hk V6 Det er en annen identisk utvalg med 272 hk sammenlignet med 245 hk 3,0 TDi av den utgående utvalg – hvis forbruk tallene er helt utrolig for en bil med 1800 kg på spill: 7,0 l / 100 km forbruket er alltid strenge i byen; 5,5 l / 100 km bruker på veien. Det er videre utviklingen av denne generasjonen, vet du, og den nye MLB-plattformen under kroppen sin. Men det er mange andre i ulike områder. For eksempel, Audi Drive Select skjuler en ny måte Off-road justering av styreparametere for stabilitet og ESP forbedre effektiviteten av bremsene på glatt underlag, er skitt, søle eller snø. asfalt Det har vist seg å være en stor strammer: mindre enn 73 meter for å stoppe fra 140 km / t.

Audi A4 Allroad Quattro 3.0 TDi S-TronicAudi A4 Allroad Quattro 3.0 TDi S-Tronic: Utsøkt motor

Tilbake til motoren, vil jeg ikke benekte at 2.0 TDI 190 hk 48000 euro med identisk overføring og endringer-boksen er at god balanse i området hvis du ønsker en dieselmotor. Men hvis ikke bare setter pris på, men du verdsetter og du har råd til å bruke de ekstra 4,790 euro det koster "grunnleggende" V6 Diesel, Du har lagt til direkte kvaliteten som har bil og chassis for å oppnå ære. Supersoft, utsøkt isolert skjønt motoren alene har en eksepsjonell akustisk, elastisk som en gummistrikk … Ikke det flyter over sin makt, selv om deres fordeler er fantastisk, men dens avgrensning, en merverdi som kanskje bare kan kvantifisere opplevelser. Elastisitet og høyt dreiemoment figur, vil motoren ikke har noen problemer med å flytte fra bare tomgang, en syvende giret som nå beveger seg en utbygging av 72 km / t, i stedet for 67 foregå 3,0 TDi 245 hk, delvis nøkkelen gode poster forbruk. A4 Allroad som for kapasitet og kvaliteter den møter enestående anvendelighet mellom vognkassen tilsvar ikke nødvendigvis SUV- og i tilfelle av denne versjonen, er det rett og slett fortreffelighet.

I et nøtteskall:

akselerasjon. Kjører driver sitt eget, men ikke dens hastighet så overraskende. Dens V6 TDi verdt sin vekt i gull for de som, fremfor alt, Rate utsøkt mekanisk berøring, god akustikk og høy raffinement. men her tallene: 0-100 km / t på 6,8 s, 400 m og 1000 m 14.9 s 27,6 s.

endring. To V6 i området og to forskjellige endringer: A 8-trinns Tiptronic til 272 hk og S-Tronic 7-hastighet i 3,0 TDI testet med 218 hk. Både veldig fort og veldig glatt.

forbruk. TDi navn, tilnavnet Ultra, som innebærer mye arbeid orientert miminizar utslipp. Den nye Stop&Start motoren under 7 km / t. Hans tall: 7,0 og 5,5 l / 100 km by og på motorvei, henholdsvis. 6,1 l / 100 km gjennomsnittlig drivstofforbruk er.

Bremsing. Alle nye A4 tjener svært bra i år: 67,8 m for lettere A4 sedan, Avant 69,5 m for en 3,0 V6. til Audi A4 Allroad 3,0 TDI Quattro S-Tronic, 72,6 m fra 140 km / t

Forbikjøring. Trykk relansering over 1800 kilo, men når du har under høyre fot så hardt, er en ordspråklig elastisitet og en svært rask endring så enkelt: 4.84 sekunder å gå 80-120 km / t på D.

sonority. Isolert og boltet seg som A6, A4 raffinement, selv i sin høyeste og mindre strømlinjeformet versjon Allroad pålegger referanser til faktiske og målbare nivå, eller opplevd kvalitet. Dine detaljer: 63, 67,8 og 69 dB ved 100, 120 og 140 km / t.

bagasjerom. Verken Mercedes eller BMW body design familien besatt med lastekapasitet, og Audi er intet unntak: dets 425 liter er, for sin størrelse, knappe, selv om gate, former og plass på akter gi ekstra funksjonalitet.

Du kan også være interessert i:

Vi fikk på Skoda Kodiaq, her er våre inntrykk

Hvis din er sedaner … Test Audi A4 2.0 TFSI

VW Passat Alltrack, alternativ VW Audi A4 Allroad til

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

Adblock
detector