BMW i3 och I3S 2018 ... flera förbättringar och ny sport version!

BMW i3 och I3S 2018 … flera förbättringar och ny sport version!

BMW förnyar sin elektriska i3 med en mer kraftfull bild, bättre anslutningsmöjligheter integration, en ny fjädring och även premiär en sport version, I3S.

BMW i3 förnyas förbättra dess utrustning, uppkoppling och köra

BMW i3 förnyas förbättra dess utrustning, uppkoppling och köra

BMW i3 förnyas förbättra dess utrustning, uppkoppling och köra

BMW i3 förnyas förbättra dess utrustning, uppkoppling och köra

Mer än en ny BMW i3 Vi talar om en utvecklas ständigt projekt vilket ger nu vägen till en uppdaterad version som tidigare framstod som en variant av utökad räckvidd (I3 Rex) och senast släppte han en 33 kWh batteri kan nå 300 km utan laddning, som det visade sig den ursprungliga 22.

den BMW i3 renoverat Det öppnar i Frankfurt Motor Show och kom ut på marknaden i november detta år med utvecklingen påverkar både form och innehåll och köra mer dynamisk och en ny sportigare version, I3S med en mer kraftfull motor, av 134 kW som gör det snabbare och mer kraftfull.

Vilka förändringar i BMW i3

Detta förnyade BMW i3 Den skiljer sig i utseende bredare; Print belysts av omkonstruerade stötfångare, 40 cm bredare bak, ljusen omplacerade och LED-teknik, A-stolpen i svart och däck i fallet med I3S nå 20″. En annan nyhet instrumentering, en Central skärm vara upp till 10,2 “ och nya foder, från återvunnet som original i3 material.

Detta håller den mekaniska strukturen, alltid med 33 kWh batteri, och två varianter såsom rent elektriskt och utökad räckvidd Range Extender med en bensinmotor 2-cylindrig, 38 hk som verkar som en generator, men från och med nu fans kan välja mellan standard variant av 125 kW eller sport I3S of3 134 kW topphastighet ökar med 10 km / t till 160 och 0,4 sekunder minskning av acceleration till 100 km / t, vilket lämnar 6,9 s. Körningen kommer också att ändras med en sportig humör Tack vare en bredare bakre spår och sänks med 10 mm med fjädrar och specifika fastare upphängnings spjäll, som kommer att öka dess hastighet kurvtagning. Värre, även om motståndskoefficient, som passerar från 0,29 till 0,32 och vikt, i 20 kg ökar.

BMW i3 2018Sport komponenten som en elektrisk i3 inte underskattats av BMW, som har förbättrat progressivitet av systemets stabilitet och effektiva ytor med låg friktion introducerar också en Sport körläge som bidrar till den bekvämlighet, Eco och Eco Pro +, vilket är en mer direkt respons vid gaspådrag och fasthet av riktning.

Batteri, ladda och konsumtion av BMW i3

BMW i3 batteri litium förblir 33 kW, den teoretiska intervallet 300 km enligt NEDC provcykeln, vilka blir över 200 vid användning redominansen av motorvägen.

Uppladdning, som vanligt, beror på vilken typ av makt du får. I sin snabbaste läget, kunde laddstation iWallbox fas överföra energi för att resa 180 km i tre timmar.

Du kan också vara intresserad

Nissan Leaf 2018: mer än 500 km av autonomi

Elbilar större självständighet

Adblock
detector