BMW 6-serie Gran Turismo: bilder och data som substitut Series 5 GT

BMW 6-serie Gran Turismo: bilder och data som substitut Series 5 GT

I den kommande Frankfurt Motor Show, kommer BMW debut den nya 6-serie Gran Turismo, en unik modell som utöver representerar den tekniska utvecklingen, är känd för sin mer förfinad än den utgående 5-serie GT design.

BMW 6-serie GT: BMW total ombyggnad av projektionen 5-serie GT

BMW 6-serie GT: BMW total ombyggnad av projektionen 5-serie GT

BMW 6-serie GT: BMW total ombyggnad av projektionen 5-serie GT

BMW 6-serie GT: BMW total ombyggnad av projektionen 5-serie GT

säkert BMW serie 5 GT Det har varit en av de mest kontroversiella modeller under de senaste åren … även om en exceptionell bil i nästan alla delar. Men dess utformning får inte följa med honom. formatet Gran Turismo att BMW definieras på basis av ovanstående 5 serien Det resulterade i ett fordon lastat med elegans, komfort, dynamisk, utrymme och teknik, men kanske utan estetiska sports som föreslog namnet Gran Turismo.

Idag, med nya 5-serien och på gatan, BMW Det har utformat denna andra generationen GT, nu omdöpt jämnt antal (6), tilldelas idrotts varianter, förfina sin imponerande silhuett elegant. den nya BMW 6-serie Gran Turismo mäter 5.091 meter lång (8,7 cm), är lika bred (1902 m), men har reducerad höjd 2,1 cm (1,532 meter totalt). I ryggen har sänkts ytterligare höjd: 6,4 centimeter. Men det verkar vara bara en fråga om proportioner, och det finns också många nyanser som verkar ha lättat sin image och betonade sin sportsmannaanda. Inga slutar sända elegans, livability och praktiskhet, slutligen uppfylla format Gran Turismo. Naturligtvis, alla fönster avstå ramar. Dessutom, den stora gate Den har en skevroder dold Det utspelas från 120 km / t och samlas under 80. bagageutrymme Han har vunnit 110 liter i en grotta 610 liter. den säten tillbaka De fortsätter att dess längddimension ett värde av limousine och det inre höjddimension tillbaka det förbättras.

BMW 6-serie GT

BMW 6-serie Gran Turismo: High-end

tekniskt serie 6 GT Det drar nytta av CLAR modulära plattform som redan stöder den nuvarande 7-serien och 5-serien, det vill säga att ta de bästa och mest avancerade varumärke. I genomsnitt BMW meddelar reduktion av vikt på 150 kg, som mekaniska versioner. Och det har varit sänkt motståndskoefficienten, som varierar mellan 0,25 och 0,29. den aluminium och ultra beständigt stål De är de viktigaste råvarorna 6 GT. Monta serien luftfjädring bakre höjdjusteringskonstant. Och valfritt monteras på pneumatiska element två axlar och kombinera den med aktiva dämpare. Dessutom kan du räkna med Integral Aktiv styrning, Nu stöder AWD xDrive. Den mest kompletta kombinationen lovar komfort och exceptionella övergripande dynamik. Som vanligt i varumärket, utbud av däck och hjul (17 till 21 inches) kan du configurarte en GT Serie 6 a la carte.

BMW Seri 6 Gran Turismo: Inside

Inuti den GT Serie 6 fokuserar på iDrive kontroll bilens funktioner, webbläsare, kommunikationssystem, information och underhållning. iDrive Den består knapp Touch control Controller and Control Display, som det är nu oberoende och även röra. Den högupplösta skärmen har en diameter på 10.3 inches. Alternativt kan du få avancerad röst och gestural kommando. Den presenterar också en Head-Up Display med en yta 70 procent större.

BMW 6-serie GT

BMW 6-serie Gran Turismo: motorprogram

Den initiala intervallet BMW serie 6 GT Det kommer att innehålla tre motorer. I bensin, namnet 630i ett motororgan 2,0 Turbo 4-cylinder och 258 hk. Accelererar från 0 till 100 km / t på 6,3 sekunder och standardiserar förbrukning av 6,2 l / 100 km. Det andra alternativet är bensin 640i, rider på en motor 3,0 Turbo 6 cylinder 340 CV. På 5,3 sekunder den når 100 km / t och genomsnittlig förbrukning är 7,0 l / 100 km. Denna version kan ha dragkraft xDrive (Samma acceleration och förbrukning av 7,7 1/100 km). den 630d Diesel är det enda alternativet. Den har en motor 3,0 Turbo 6 cylinder 265 hk. Det tar 6,1 sekunder att nå 100 km / t och genomsnittlig förbrukning är 4,9 liter. Den 630d xDrive GT-versionen minskar också. Förbättrar acceleration till 6,0 sekunder och straffar konsumtionen till 5,5 l / 100 km. I samtliga fall är förändring alltid 8 växlad automat.

Du kanske också är intresserad av:

BMW X7: Future Super SUV

trådlös laddning i elektrisk BMW

BMW M5 … med xDrive

Adblock
detector