Ford Mondeo 2017 presenteras i sport version V6

Ford Mondeo 2017 presenteras i sport version V6

Presenterade ögonblick som Ford Fusion Sport V6 325 hk för oss, kan vi börja se i Detroit hur ska det renoverade 2017 Ford Mondeo.

Ford Mondeo 2017 första bilderna på Detroit Motor Show

Ford Mondeo 2017 första bilderna på Detroit Motor Show

Ford Mondeo 2017 första bilderna på Detroit Motor Show

Ford Mondeo 2017 första bilderna på Detroit Motor Show

Ja, det var bara introducerades i Detroit Motor Show som Ford Fusion Sport och så du ser i bilderna. Det är namn som sedan är känd i USA, som redan säljer ihåg detta femte generationen i två år och som Han spelade som en uppdatering. Så bli inte förvånad över att se eftersom det ingår som den förnyade europeiska Ford Mondeo kommer att presenteras, och lite senare. Det kommer att vara i 2017, eftersom här också något det försenade dess release.

Just nu, Ford har avtäcktes officiellt i den stora amerikanska visar den nya bilden förnyade Fusion / Mondeo. I det, och trots att visa en reparationslackering Sport Platinum arvinge som redan ser Ford F-150, kan vi säkert se en renoverade främre, med ny optisk och LED-belysning och. Den bakre stötfångaren öppnar också, och optiska lister, förutom en integrerad bakluckan och två dubbla slutrör vi föreställa oss och motsvarar endast till denna nya sport variant Sport spoiler. Precis som spektakulära 19-tums hjul.

Och inne i renoverade Ford Fusion / Mondeo 2017 Vi ser framför oss en högre kvalitet finish, ny läderklädsel och ny vridknappen för att driva den automatiska växellådan, mycket i omloppsbana redan kända i Jaguar bilar. Ford meddelar också en mer utrustning tillgänglig, bland vilka kommer att lyfta fram nya multimedia och infotainment Sync3, plus en förbättrad farthållare, nya system parkeringshjälp och kör hjälp som nya kontroller byta körfält eller fotgängarskydd.

Ford Mondeo 2017Ford Mondeo Sport: V6

För denna första officiella release i USA, Ford Mondeo 2017 Den presenteras med en spektakulär version Sport. Under huven sport en EcoBoost ny V6 bensin (Och den nya F-150), direkt injektion, 2,7 liter, dual turbo, Variabla ventiltider och 325 hk, makt som Ford antas vara överlägsen sina amerikanska konkurrenter Toyota Camry och Honda Accord; Även säga att överlägsen den hos en BMW 3 Series 340i. Nästan ingenting. Svårt, men Vi får se om det kommer till Europa även som en Sport sport version eller ST.

I samband med den här versionen Ford Fusion / Mondeo Sport levereras med automatisk växellåda, AWD och ett avancerat system Kontinuerligt variabel dämpning. Självklart lovar, som redan har visat version närvarande i produktionen, exemplifierande dynamiskt. Vad som är säkert är att Europa kommer att fortsätta åtminstone dess mekaniska 1,5 EcoBoost bensin och 2,0 TDCi Diesel.

Ford tog också tillfället i akt att bekräfta att den nya 2017 Mondeo kommer och hybridversion även plug-in hybrid. Han säger dock att de två har utsatts för en grundlig genomgång batterinivå och få större förfining. Vi kommer snart att lära känna fler detaljer om sin framtida europeiska uppdatering. För nu måste vi lösa sin amerikanska varianten.

Du kanske också är intresserad av:

Vi testade Ford Mondeo Vignale

PSA och Ford tillsammans för att förstärka den anslutna bilen

Test: Ford Mustang Fastback 2,3 EcoBoost

Adblock
detector