Toyota Auris 2014, forbedret utstyr

Interessant nytt utstyr som presenterer Toyota Auris 2014. Disse omfatter inkorporering av ny finish Feel! og multimediasystem med berøringsskjerm Toyota Touch 2.

Toyota Auris 2014

Toyota Auris 2014

Toyota Auris 2014

Toyota Auris 2014

den kompakt den segment C Toyota, Auris, er den oppdatert. hans range 2014 som en stor nyhet presenterer muligheten til å velge nivået på Føl utstyr! I det følgende er inkludert som de fleste interessante elementer: lettmetallhjul 16 tommer, sidevinduer og bakrute skjult, krom innsatser og farget 'Piano Black' karosseri og en ny eksklusiv farge 'Blue Shark' for utsiden (valgfritt).

i interiør, den Toyota Auris 2014 Feel! tilbyr sportsseter trukket i blå toner, konsollen med svart skinninnlegg og instrumentering 'Dual Meter' med to store kuler og LCD-skjerm.

På den annen side, i Toyota Auris 2014 serien Levende trimme nivå er omdøpt og omdøpt Forretnings. I kapittelet om multimedia, informasjon og underholdning, Du kan nyte systemet Toyota Touch 2, utstyrt med berøringsskjerm som forbedrer oppløsning, sette 20 språk, håndfri Bluetooth-enhet for smarttelefoner, rygge assistanse kamera og USB og iPod-tilkoblinger.

Toyota Auris 2014Denne multimedia-system Toyota Touch 2 Det tilbys serie i det ferdige Aktiv, Feel! og Advance. For de som ønsker kan gjennomføres med innretningen GO navigasjon (Toyota Touch 2 & GO), som omfatter trafikkinformasjon i sanntid, søk med Google Street View og Panoramio, online lokal søketjeneste, nødanrop og veihjelp med Toyota Eurocare service.

For hans del, Toyota Auris Diesel 90D tilbyr nå dekktrykkindikator, et element som tidligere var tilgjengelig i denne motoren. Resten av mekanikken tilby full dieselversjonen 120D 124 hk, den 130 Auris bensin 132 hk og Hybrid Auris Hybrid 136 hk.

den PVC-pris Anbefales for publikum Toyota Auris 2014 starte fra 19.100 euro. Ifølge eksisterende merkevare og rabatter dersom kjøp føreren oppfyller kravene i offentlig støtte Pive Plan, kan startprisen falle til 14,601 euro.

Adblock
detector