Volkswagen Golf R400: den mektigste Golf av alt, nærmere

Volkswagen Golf R400, nesten klarVolkswagen Golf R400, nesten klarVolkswagen Golf R400, nesten klarVolkswagen Golf R400, nesten klar

For et par år siden, i Beijing Auto Show 2014, bestialsk debut Volkswagen Golf R400 Concept. det var på den tiden en prototype Jeg hadde ikke tenkt å gå i produksjon, selv om de siste nyhetene om kanskje si det motsatte.

I en rapport publisert i australske web Drive.com.au, Dominik Hoberg, Chief Communications produkt av Volkswagen, sa "i mai eller juni" det vil være stor overraskelse. Muligheten for at Volkswgen Golf R400 Concept kan fremstilles, Hoberg sa en gåte "La oss se".

Kom sant, Volkswagen Golf R400 Concept Det ville bli den VW Golf mektigste av all tid. Hvis vi analysere billøp kalenderen i mai og i juni to hendelser hvor godt kunne presentere feiret VW Golf definitive R400: GTI Wörthersee Festival og Goodwood Festival of Speed.

Vi ser, da, hvis det er endelig gitt eller ikke grønt lys fremstilling av Volkswagen Golf R400 Concept. i Beijing Auto Show 2014, denne prototypen, og blendet både utvendig design som for sine tekniske egenskaper.

VW Golf R400 InteriorVolkswagen Golf R400 Concept: teknisk nøkkel

motoren Volkswagen Golf R400 Concept Det er kjent 2,0 TSI bensin dobbelt injeksjonssystem og en rekke tekniske tilpasninger gjør strekking sin makt å 400 hk (eller 200 hk pr liter forskyvning). Volkswagen foran dagens Golf R, legge til en ekstra 100 hk. På den annen side er erklært dreiemomentet den Volkswagen Golf R400 Concept Det er en imponerende 45 mkg mellom 2400 og 6000 omdreininger pr.

Den intelligente firehjulsdrift 4MOTION den Volkswagen Golf R Det er beleilig oppdaterer for å få den nødvendige dose av sunn fornuft og motoriske ferdigheter i Volkswagen Golf R400 Concept. Den Haldex koplings- systemet femte generasjon ville være ryggraden i system 4MOTION.

den letthet er en annen nøkkel med hvilken begeistret den Volkswagen Golf R400 Concept på tidspunktet for innlevering. Ifølge den tyske firmaet, prototypen veide 1,420 kg, som i sin tur anordnet en vekt / effektforhold på 3,55 hk / kg forhold.

Du kan også være interessert

- Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

- Volkswagen: nye biler og priser

- Ford Focus ST vs Volkswagen Golf GTI

- Volkswagen Golf GTI Clubsport, pris for Spania